Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Huhuuuuben geldimmm
Canlaarr cekilis fikri asiri hosuma gittikii
Yapalim miii yapalimmii taaaa vanlardan yollarim kii
Sivitosum kiyamam sana yaa hic belli etmiyosun o kadar kotu oldugunuu:26:yormamaya calis canim bwnim kendini:26:
Annende yiyin hakikatwn aksamlari yemegi:26:

Plojooo seZenin poposunu isirmak istiyorummm
Allahimmm o yataktaki resim nasil bi resimm
Masallaah

Nenoosss canikomm sabah gelmistim dersteydim kacamak yapip 5 dk bakmistimmm ama sen beni yakalamissin

anladm canm...denizi nasıl peki ? denize mi yoksa havuza mı giriyorsunuz?
bizim hiç belli değil ne zmn gidicezz..tatil fiyatına bakmak istiyorum ama günler belli olmayınca bakamıyorumm

Tamm canim hallettim kaldirdim bende tsk ettim.

bnm için önmli değill seni rahatsız ediyorsa diye dedimm....
bn küçük bi not düştüm telden yazıyorum diye :) hani aceleyele yada klavyeden kaynaklı bi yanlışm olursa diyee...
simgeleri de kullanamıyorummm

Günaydın kuzucanlar,
Servisteyim işe gidiyorum sizede yazayım dedim :) akşama ip atlamaya karar verdim bu akşam başlayacağım ama önce arkadaşımın doğum gününe gideceğiz.

Bu arada dün gece kv yine giydi o geceligini sanki oğlu evde değil gibi. Gitti pc.başına oturdu haberleri okuyor. Dedim ki ayy geceliğinde çok güzelmiş. Çok sıcak oluyor yatamıyorum dedi. Sonra bana ben kendikilerimi kaldırdım bazanin altında dedim. Ayy dedi neden yaşlılar gibi pijama giyiyormusumda gecelikleri giyeymisim. Dedim ben onları haya sonu çıkartayım da yıkayıp öyle giyeyim dedim. Tamam dedi ya kızlar ben tabi şok :)

Bu arada görümcem ve sevgilisi ayrılmışlar. Görümcem burda değil ya dün akşam telefonda yarım saat konuştuk ağlamış sesi çok kötü geliyordu üzüldüm ama ben

anladm canm...denizi nasıl peki ? denize mi yoksa havuza mı giriyorsunuz?
bizim hiç belli değil ne zmn gidicezz..tatil fiyatına bakmak istiyorum ama günler belli olmayınca bakamıyorumm

Canım bizde geçen sene giden birilerinin tavsiyesiyle gidiyoruz. Denizi kummus gidince göreceğiz.yani bende pek bilemiyorum ne söylesem yalan olur şimdi tatlım..

otelinin resimlerine baktımmm pek güzelmiş, güle güle git, bol bol eğlennnn

benden kacamazsınız kiiiii yakalarım hocammmm

senın kv de de tuhaf he esasen 0nun pıjamayla senn gecelıkle gezmen lazm sızıne v tam tersı

görümcene mi uzuldun kesın gorumcen kaprıs yapmstr cocuk dayanamayıp kacmstr ne uzuluosn cozerler problemlernı merak etme

bu arada gunaydnlarrr mutlu topıgımeeee

amayaaa selmmm naoıon asagıda

:)))) beni de yakaladın herkesi yakaladığın gibiiii tatile gitmeden önceki haftasonu temizlik yapıcam diye, sonra gelince de ütülerim var diye anacığıma gidememiştim..... dün ablamla konuşuyoduk, cumartesi geldiler ya tatilden, pazar gelirler belki demiş :) canım annem beni özlemiş dedim ve iş çıkışı dün onun yanına gittim... dolmuşla yarım saat uzaklıkta köy, ama işte saat 18 de son araç dönüşüm olmadı bu akşam da kp için mevlüt okutacakmışız, hem vefat yıldönümü hem de kandile denk geldiğinden..... sonra cuma iş çıkışı da kv min yazlığına gidicez birlikte temizlik yapalım mı müsaitsen dedi tamam demiştim, ama pazar günü açık ortaokul sınavı var, unutmuşummm ve ben yine görevliyim.... cumartesi gece dönerim muhtemelen, pazar da çalışacağımdan.... haftaya bırakalım demek istemiyorum çünkü ilk kez bi şey istedi kadıncağız ve de haftaya pazar da bursluluk sınavı var bunları düşününce de YAŞASIN TATİLLLLLL diye isyan edesim geliyo.... bu nası bi başlangıç yahuuuuu

bak gördün mü, bir dokun bin ah işit ata sözünü uygulamalı anlattım

Son düzenleme:

Gel buyur ısır sagol canim..

Kv masallah,o da yasina yakisir en azindan ortama yakisir bi gecelik giysin yahu..
Gorumcenede uzuldum,kimsenin mutsuzlugundan zevk alinmaz tabii..
Barisirlar olsun,her barisma bi oncekinden iyi olur major bi bakmissin evleniyorr

herkesi yakalalıyorum smdıde hemserımı gördüm aşagılar da uhuhuhuh plojooooobu ne be topıgın gizli bekcısı ılan ettm kendmı

ay amayaaaa valla annene gtmen ıyı olmus ozlemstr tabı kadncagız ben 2 gun gtmıorm ozlesıorz gercı bu ara yemek ıcın sureklı ordayım annem artk sakasına kızım senn evın yokmu dıo gtsene dıo tabı ben pıskın ona bakıp bakıp sırıtıyorumtamam yemek yıelım gtcz dıorm restoran benmsedm ana evnı bıde sıparıs verıorm gun ıcınde sunu yapın bunu yapın dıeeee ahahah

kv soz vermssn ama hafta sonu gorevlsn gdemzsn temzlıge uzgunum ızın vermıorm gt sınavda görevni yerne getr bakalım evet bır dokundum bın ahhh ısıttım sana 2. bi kez dokunamk ıstemıyorum ahahahha ay bugun nesem yernde sebepsz yere hayrdr ınsallah ogleden snra bunalım olurum sıkıcı oluo ıs yerı ogleden snra hıhhhhh

kız o popo bnm herkese vermesene asende popise ortak oldu yaaa asen dıttt gec kenara once ben ısırııp btrcem plojo kızıyorumo bnm hemsermn popısı bı defa mantıcık pandacık

kız o popo bnm herkese vermesene asende popise ortak oldu yaaa asen dıttt gec kenara once ben ısırııp btrcem plojo kızıyorumo bnm hemsermn popısı bı defa mantıcık pandacık

Gelen ısırsın
Bize gelin diye yapiyorum boyle

yok yok canım iki aydan beri iyi değillermişte bizimki belki iyi olurlar diye hemen söylemek istememiş.
zaten belliydi ben anlıyordum eskisi gibi değillerdi.
ne diyim hayırlısı artık.

ahh canım sana kolay gelsin ne çok işin varmış hafta sonları

valla artık onların hal ve tavırlarına takılmayacağım galiba aşırı rahat insanlar.
ben onlar gibi değilim yapım o değil yani ne yapayım.
öyle dekolte falan giysileri pek sevmem.
önü biraz açık diye bir bluzumu giymiyordum benim memişler biraz büyükçene çünkü.
kv'ye dedimki ben bunu giymiyorum çok açık rahat etmiyorum falan aldı üstüne giydi aa ben bunu giyerim çok güzelmiş dedi.
yani bende tatilde falan yerine mekanına göre giyerim ama çokta sevmem dikkat çekmeyi bana bakılmasını valla aldı kadın.
mesela o kızının kıyafetlerini falanda çok giyer benim annemin hiç öyle şeyleri yoktu ya.
aramızda kaç yaş var senin giydiklerin genç kız kıyafetleri ben onları giymeyi kendime yakıştırmam derdi.
ama benim kv hiç bakmaz yaşıma uygu mu değilmi diye giyer.
bilmiyorum bende annem gibi düşünüyorum yaşıma göre giyinirim ben olsam.

görümceme gerçekten üzüldüm ama yaa 1.5 yıl olmuş evlilikten falan konuşuyorlardı şimdi o akadar hayal emek hepsi boşa gitti

Gunaydin kizlar
Majorcan senin kv deye pessss diyorummm accik edepsiz bisi gibi sanki...
Vicdaninaaaa kiz niye uzuluyon gorumcene teee allahimmm ..

Gelen ısırsın
Bize gelin diye yapiyorum boyle

hemen gelıyoruz asoş hazırla ucakbıletnı popış ısırmaya gdıozzzzz

hyrlısı olsn cnm kısmetse olur dılse olmaz napalım sen neden uzuluyorsn sen allah korusndan evlı oldgn halde esınden ayrılsan o uzulmezdı tabı bıraz vıcdan meselesı ama bu dunyada fazla vıcdanla olmak kendıne zarar her seye uzulmenn manası yok saglık durumları harıc 2 ay a unutr bosver bnde kaddarmsm gbı anlamaynda zaten bu kız senı her dkka uzuo sen smdı ona nıe uzuldn anlamadm e tabı sevnme de ama hadınden fazla uzulmenn anlamıda yok

napim camım ben öyle birinin mutsuzluğuyla mutlu olamamki.
ne olursa olsun ailenin içine girdi çıktı o çocuk. görümcede ilk defa bir erkek arkadaşını evine getirdi abisiyle annesiyle tanıştırdı falan.
hayalleri vardı bir sürü ne bileyim hayat işte çark ediyor bir anda

zaten mutlu ol demedım tanımam etmem ben bıle mutlu olamam bu duruma ask acısı nedr bılrm yani.... ama kendınıde parcalama hayat bu ne gostercgnı bılemeyız her seyde vardr hayır ne dıyelım

Hic yuz goz olma canim bosver,gonlun nasil rahatsa oyle davran,onlarida pek ciddiye alma sana karsi degil belli ki kisilik meselesi..
Gorumcende atlatir neler geciyor 5-6 senelik iliskiler,senelerdir suren evlilikler bitiyor..Var elbet bi hayir..Bence onlar barissinda evlensinler :) Bazi iliskilerde boyle donemler olur sonra hopp soz nisan :)))

Ne guzel olurr yahuuu..

günaydın kızlarr.....
berat kandiliniz mübarek olsunnn..

anladm mojor...
1100 e gittik demiştin onu sormuştum...şimdiki de iyimişşş..inş bizede nasip olur gitmek...

bn sana demiştim kv. yapıyorsa sen daha cok yap. neden şaşıryorsun kiii gecelik giyorsa sen de giy.....
görümcene de üzülmeee bırak o üzülsün. bazı şeylerin kıymatini bilsin...

ablam dün akşam gidicekti fakat "enişte" mesae kalınca gidemediler...bugün ablamın kontrölü varr...
annem yeğenimle kalıcaktı bn ablmla gidecektim ama ayağımı incittimm basınca acıyor... annem gidecek bnde yeğenimle kalıcam...

şimdilik gidiyorumm...birazdan yinee gelirmm kiii

zaten mutlu ol demedım tanımam etmem ben bıle mutlu olamam bu duruma ask acısı nedr bılrm yani.... ama kendınıde parcalama hayat bu ne gostercgnı bılemeyız her seyde vardr hayır ne dıyelım

öyle parçlamıyorum canım kendimi sadece üzüldüm onu adına neyse
prenses geçmiş olsun canım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…