- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.421
tünaydın kızlarrr
sabah sabah müdürle tartıştık....yeni değişti ya müdürümüz..kendini ıspat çabasında..
bireysel emeklilik satın diye hedef verdi...
satcak olsam sigortacı olurdum dimi?
bi de bana herkesten yüksek hedef vermiş..
bana diyorki sat da diyor seni pazarlamaya alayım yahu ben istemiyorum ki zaten...
kendimi ona kanıtlıcakmışım...
dedim 4 yılda 5 müdür değiştirdim herkese kendimi kanıtlamaya çalışmaktan yoruldum satmıyorum dedim..
tartıştık bayağa...canım sıkkın...keşke yol yakınken istifa etseymişim...
asoş gelmişşşş
bak yazın hergün bekliyoruz seni buraya özledijk koca kış...
bi de ben kötü olduğumu size çaktırmıyorum gözünüz korkmasın diye
Allah herkese plojo gibi hamilelik nasip etsin...
canımm ben mi kötüyüm anlamadım ama görümcen ayrılmış diye ben de üzüldüm ama evlenemicekler de evden gidemicek diye üzüldüm
sen gecelikleri tatile götürmeyi unutma
kuzuu ben okurken yoruldum valla...
kıyamam sana..amaa amaya güçlü ki hepsini hallederrr
canıım geçmş olsun sana da...
ne güzel yeğeninlesin bu gün..
bebeklerde huzur var...
bu arada herkesin kadili mübarek olsun...
sabah sabah müdürle tartıştık....yeni değişti ya müdürümüz..kendini ıspat çabasında..
bireysel emeklilik satın diye hedef verdi...
satcak olsam sigortacı olurdum dimi?
bi de bana herkesten yüksek hedef vermiş..
bana diyorki sat da diyor seni pazarlamaya alayım yahu ben istemiyorum ki zaten...
kendimi ona kanıtlıcakmışım...
dedim 4 yılda 5 müdür değiştirdim herkese kendimi kanıtlamaya çalışmaktan yoruldum satmıyorum dedim..
tartıştık bayağa...canım sıkkın...keşke yol yakınken istifa etseymişim...
Huhuuuuben geldimmm
Canlaarr cekilis fikri asiri hosuma gittikii
Yapalim miii yapalimmii taaaa vanlardan yollarim kii
Sivitosum kiyamam sana yaa hic belli etmiyosun o kadar kotu oldugunuu:26:yormamaya calis canim bwnim kendini:26:
Annende yiyin hakikatwn aksamlari yemegi:26:
Plojooo seZenin poposunu isirmak istiyorummm
Allahimmm o yataktaki resim nasil bi resimm
Masallaah
Nenoosss canikomm sabah gelmistim dersteydim kacamak yapip 5 dk bakmistimmm ama sen beni yakalamissin
asoş gelmişşşş
bak yazın hergün bekliyoruz seni buraya özledijk koca kış...
bi de ben kötü olduğumu size çaktırmıyorum gözünüz korkmasın diye
Allah herkese plojo gibi hamilelik nasip etsin...
Günaydın kuzucanlar,
Servisteyim işe gidiyorum sizede yazayım dedim :) akşama ip atlamaya karar verdim bu akşam başlayacağım ama önce arkadaşımın doğum gününe gideceğiz.
Bu arada dün gece kv yine giydi o geceligini sanki oğlu evde değil gibi. Gitti pc.başına oturdu haberleri okuyor. Dedim ki ayy geceliğinde çok güzelmiş. Çok sıcak oluyor yatamıyorum dedi. Sonra bana ben kendikilerimi kaldırdım bazanin altında dedim. Ayy dedi neden yaşlılar gibi pijama giyiyormusumda gecelikleri giyeymisim. Dedim ben onları haya sonu çıkartayım da yıkayıp öyle giyeyim dedim. Tamam dedi ya kızlar ben tabi şok :)
Bu arada görümcem ve sevgilisi ayrılmışlar. Görümcem burda değil ya dün akşam telefonda yarım saat konuştuk ağlamış sesi çok kötü geliyordu üzüldüm ama ben
Canım bizde geçen sene giden birilerinin tavsiyesiyle gidiyoruz. Denizi kummus gidince göreceğiz.yani bende pek bilemiyorum ne söylesem yalan olur şimdi tatlım..
canımm ben mi kötüyüm anlamadım ama görümcen ayrılmış diye ben de üzüldüm ama evlenemicekler de evden gidemicek diye üzüldüm
sen gecelikleri tatile götürmeyi unutma
:)))) beni de yakaladın herkesi yakaladığın gibiiiitatile gitmeden önceki haftasonu temizlik yapıcam diye, sonra gelince de ütülerim var diye anacığıma gidememiştim..... dün ablamla konuşuyoduk, cumartesi geldiler ya tatilden, pazar gelirler belki demiş :) canım annem beni özlemiş dedim ve iş çıkışı dün onun yanına gittim... dolmuşla yarım saat uzaklıkta köy, ama işte saat 18 de son araç dönüşüm olmadı bu akşam da kp için mevlüt okutacakmışız, hem vefat yıldönümü hem de kandile denk geldiğinden..... sonra cuma iş çıkışı da kv min yazlığına gidicez birlikte temizlik yapalım mı müsaitsen dedi tamam demiştim, ama pazar günü açık ortaokul sınavı var, unutmuşummm ve ben yine görevliyim.... cumartesi gece dönerim muhtemelen, pazar da çalışacağımdan.... haftaya bırakalım demek istemiyorum çünkü ilk kez bi şey istedi kadıncağız ve de haftaya pazar da bursluluk sınavı var bunları düşününce de YAŞASIN TATİLLLLLL diye isyan edesim geliyo.... bu nası bi başlangıç yahuuuuu
bak gördün mü, bir dokun bin ah işit ata sözünü uygulamalı anlattım
kuzuu ben okurken yoruldum valla...
kıyamam sana..amaa amaya güçlü ki hepsini hallederrr
günaydın kızlarr.....
berat kandiliniz mübarek olsunnn..
anladm mojor...
1100 e gittik demiştin onu sormuştum...şimdiki de iyimişşş..inş bizede nasip olur gitmek...
bn sana demiştim kv. yapıyorsa sen daha cok yap. neden şaşıryorsun kiii gecelik giyorsa sen de giy.....
görümcene de üzülmeee bırak o üzülsün. bazı şeylerin kıymatini bilsin...
ablam dün akşam gidicekti fakat "enişte" mesae kalınca gidemediler...bugün ablamın kontrölü varr...
annem yeğenimle kalıcaktı bn ablmla gidecektim ama ayağımı incittimm basınca acıyor...annem gidecek bnde yeğenimle kalıcam...
şimdilik gidiyorumm...birazdan yinee gelirmm kiii
canıım geçmş olsun sana da...
ne güzel yeğeninlesin bu gün..
bebeklerde huzur var...
bu arada herkesin kadili mübarek olsun...