- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.681
bende trt 1 de bi kadın çıkmıştı ondan çok etkilenerek almıştımbu tv ler ne çok etkili ah sosyal medya aahh benim gibi maymun iştahlılar hemen inanıyolar işte
bende ömrümde 1 ay gittim spora ondada 1 kilo bile veremedimsanırım spordan sonra pilavcıya gittiğimiz için verememiştim
bencede yarar kuzum bizim çocuklar getiriyodu beden eğitimi dersine bende bi iki çeviriyodummmçevirirsinki sendee
çoook acıktımmmmmmyemek sitelerini geziyorum ve herşeyi canım istiyoo sanırım hamile kalmadan aşermeye başladım
bende geçen sene gelin olcam diye hevesle gittim şte 6 ay kadar 65 kiloydum 58'e düşünce bıraktım sonra düğüne kadar 2 kilo daha verdim düğün günü 56 kiloydum. şidmi 63 kiloyumm:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
verirsin yine kuzum bende vana geldiğimde 53 kiloydumm 56 olmuşumkilo almak boynumuzun borcu veee vermekteee
ben bide hiç diyet yapamammmtatile az kaldı kuzuuummm hayddi halulopp zımbırtısı çevirmeyeeee bi milyoncularda vardırrr bende alayımm
selülitleri ne yapçaz. bende selülitin s'si yoktu şimdi bacaklarım mahvoldu kilo verdim aldım ondan oldu galiba
Evett sirke bu hamilelik pis yaptı beni
limon ben de yiyordum geçen gün ayıptır söylemesi dışarıda limonata içtim bardağın kenrına süs diye limon dilimi takmışlar
ben de yedim
utandım ama napıyım bebiş ekşi istiyorr
benimki de öyel bakıyodu baya ama sonra akıbetini bilemiyorum
annen sana mayalasın kuzum her gün atsın buzdolabınaa
ehehe çok espiritüelimm:82::82::82:
evett büyüyünce heme 1-2 yaşında çok tatlı oluyolarkii en yakın arkadaşın olur kızınn
bu arada sen çalışmayı düşünüyo musun kuzum ileride?
bende trt 1 de bi kadın çıkmıştı ondan çok etkilenerek almıştımbu tv ler ne çok etkili ah sosyal medya aahh benim gibi maymun iştahlılar hemen inanıyolar işte
bende ömrümde 1 ay gittim spora ondada 1 kilo bile veremedimsanırım spordan sonra pilavcıya gittiğimiz için verememiştim
bencede yarar kuzum bizim çocuklar getiriyodu beden eğitimi dersine bende bi iki çeviriyodummmçevirirsinki sendee
çoook acıktımmmmmmyemek sitelerini geziyorum ve herşeyi canım istiyoo sanırım hamile kalmadan aşermeye başladım
kızzz bendede aynııbacağımı sıkmadan görünüyolarrr bidee sen yürüdükçe etlerinde lop lop geliyomu senlee benimkiler hiç sıkı değill ben çabuk sarkacaaaam
selülitleree çözüm---------> pareo
Ohh ne guzel yapmissin :)
Annem kabuguyla yer
Sanki butun dunya hamile oldugunu biliyormus gb di mi
Buarada aman dikkat yediklerinize yazin insan daha degisik kokuyor
Aslinda calismak istiyorum yine kizim icin,esime yardimci olmak istiyorum..Bi yandanda dusunuyorum zaten okula baslayana kadar gecirdigimiz zaman kar ve en tatli zamanlari tadini cikarayim diyorum..Suan kararsizim zamanla bakacaz artik..
evet yaa hiç böyle bir sorunum yoktu allah kahretsin yani
bide şu aşağıdaki yazıyı buldum daha tam okuyamadım çıkış saatim geldi benim çünkü.
serviste okurum artık
Hulahop nelere yarıyor?
Kalori yakmaya, kilo vermeye ve vücudun formunu sıkı bir şekilde korumasına yardımcı oluyor.
Beyne giden kan akışını artırıyor ve düzenli olarak yapıldığında vücudunuzun enerji seviyesini artırıyor.
Beli, kalçayı ve dizleri kuvvetlendiriyor.
Koordinasyon özelliğiniz oldukça gelişiyor.
Vücut hareketleriniz ve nefes alıp verişinizin koordinasyonu gövdenizdeki kasların güçlenmesini sağlıyor. Omurga da esnekleşmiş oluyor.
Sadece karın kaslarınızı çalıştırıyor gibi gözükse de aslında vücudunuzdaki hemen hemen tüm kasları çalıştırıyor; kalçayı, boynu bile
Hayati önem taşıyan organlarımızın tüm özelliklerinin çalışmasını geliştiriyor.
Enerjik bir spor olduğu için kendinizi iyi ve dinç hissetmenizi de sağlıyor.
Hulahop alırken neye dikkat etmeli?
Hulahopun size uygun olan boyutta olanını bulmanız çok önemli. Genellikle oyuncakçılardan aldığınız hılahoplar çocuk boyutunda olabilir. Bunun sizin için uygun olup olmadığını anlamak ve kendinize uygun olan hulahop boyutunu bulmak için yapmanız gereken ise çok basit. Hulahopu elinize alıp öne doğru tutun. Boyutunun karın hizanızla göğüs ucunuz arasında olması gerekir. Ne kadar iriyseniz o kadar büyük, ne kadar ufaksanız o kadar küçük bir hulahop tercih etmeniz doğru olacaktır. Büyük hulahoplar daha yavaş dönecek, başlangıcı kolaylaştıracaktır. Daha küçük hulahoplar ise daha hızlı dönecek ve daha hareketli egzersizler için uygun ve etkili olacaktır. Hulahop almak için çeşitli spor mağazalarına veya oyuncak dükkanlarına bakabilirsiniz.
Evde uygulayabileceğiniz genel bir hulahop egzersiz programı
Öncelikle bulunduğunuz mekanda ısınmak adına 3 dakikalık bir yürüyüş yapın.
Hulahopu kalça bölgenizin hizasında sabit tutmaya çalışacak şekilde 3 ila 5 dakika arası çevirin.
Ayaklarınızı omuz genişliğinizde açın. Ayak parmaklarınızın hizası hafifçe sola doğru olsun. Hulahopu sol ayağınızın yanına yere koyun ve hulahopun tepesini sol elinizle tutun. Sağ ayağınızı sağa doğru kalça hizanıza kadar veya kaldırabildiğiniz kadar kaldırın. Bunu yaparken sol elinizle hulahopu sizden uzaklaşacak şekilde yuvarlayın. Aynı esnada sağ kolunuzu da yukarı doğru uzatın. Bu egzersizi her ik taraf için de 12şer kez uygulayın.
Hulahopu kalça bölgenizin hizasında sabit tutmaya çalışacak şekilde 3 ila 5 dakika arası çevirin.
Ayaklarınızı omuz genişliğinizde açın. Ayak parmaklarınız ileri doğru baksın ve ellerinizle hulahopu direksiyon gibi tutun. Hulahop direksiyonunuzu sağa doğru çevirirken sağ ayağınızı da aynı yöne kaldırın. Hulahop direksiyonunuzu sola doğru çevirirken sağ ayağınızı da sol tarafa doğru kaldırın. Bir sağ, bir sol tekrar sayılacak şekilde; toplamda 12 kez bu hareketi uygulayın.
Ayaklarınızı omuz genişliğinizde açın. Ayak parmaklarınız ileri doğru baksın ve yine az önceki gibi ellerinizle hulahopu direksiyon gibi tutun. Ayak ve bacaklarınız sabit kalacak şekilde, vücudunuzu yavaş yavaş sola doğru döndürün. Bu sırada sağ kolunuzu göğsünüzün önünden geçirerek sağ elinizle hulahopun en soluna dokunmaya çalışın. Tüm bunları yaparken sağ ayağınızla parmak ucunuzda durursanız kalça bölgeniz de çalışacak. Aynı hareketi öbür tarafa da uygulayıp bu seti 12 kez tekrarlayın.
Yüz üstü yere uzanın, bacaklarınızı 90 derecelik açıyla kaldırın. Hulahop sol elinizde olsun ve hulahopu öne doğru getirirken ayaklarınızı da ona doğru kaldırın. İkisini de aynı hızla aşağı indirin. Bu sırada sağ eliniz kafanızın altında olsun. Hulahopla ayağınızı birleştirmeye giderken karnınızı da çalıştırmak adına hafifçe mekik çekin. Unutmayın, ayaklarınızı yere tam değdirmek yerine birkaç santim yukarıda kalırsa daha fazla çalışmış olursunuz. Bu egzersizi bir seti sol el, bir seti sağ el hulahoplu olmak üzere iki setlik 12 tekrardan uygulayın.
Bulunduğunuz mekanda rahatlamak adına 3 dakikalık bir yürüyüş yapın. Son olarak esneme hareketlerinizi yapın ve egzersizlerinizi sonlandırın.
Simdi kinaya gidiyoreee
Öpüyoreee:82:
Itiraf ediyorum sizden cok hoslaniyorum
Simdi kinaya gidiyoreee
kınayı getir aneyyyyy
bol bol oyna kuzuu....
kurtları dök
biz de seni çok seviyoruz PLOJOOOOOOOO
kurtları dökkkkk kuzumm
bizden senden çok hoşlanıyoruz kiiiiiiiiiiiiiii
iyi aksamlar kızlarrr.....
bn gidince kilolardan konuşulmuşş..
sanrım kiii burda herkezin kilodan sorunu var plojo hariçç
Şımarıciiiim kuzularim
Oynadim döndüm 1 saat fln durdum,giderken uyuyordu dondugumdede uyuyordu kizcem,ama ben daha fazla kalmak istemedim..bambaska bisy..
Kinamda bile guluyordum ben yahu,oynarken aglayasim geldi,yajimda degil ya yokmus gb geldi..Gidince kokladim kokladim..sukurler olsun..
Benim kilo sorunum lisede vardi kabak tabak tepsi artik nederseniz oyleydi yuzum
Ama hic 55i gecmedim..
Hep 52 olurdum evlenirken 50ye dustum sadece ama vucut olarak cok inceldim cok fazla vermisim gbydiesim 48 kiloya dustu cok vahim di mi,babam 1 ay hicbisy konusmayip gelmek icin haber bekledikleri halde bu konu hic yokmus gb davrandi babam beni vermese kimse sasirmazdi oyle soyliim babam oyle bi insandi yani depremden sonra daha cok ustume dustu..
Bana o 1 aydan sonra kahvaltida patt diye ' Hani sen evlenmeyecektin' dediben kucuklugumden beri oyle diyordumda
Simdi bambaska bir insan oldu..
Evlendikten sonra calisirken 8 kilo aldim 9 ayda
Isi biraktim 1 ayda 3 kilo verdim ama hicbisy yapmadan sadece beslenme sekli degisince..simdide 60 kiloyum :) Ama vucut oturuyor eskiden alsam bu kiloyu kinaya yuvarlanarak giderdim
Ama bunlari kendinizle karsilastirmayin ornek almayin cunku ben zaten minicigim cıtı pıtıyani kilo alirsam sizin kadar sansli olmam tam matruska olurum hatta direk haciyatmaz :82:
Vayy be cenem dustubenim uykum gelince bide acikinca cok konusurum :82:
Insanin evi gbsi yokk
iyi aksamlar kızlarrr.....
bn gidince kilolardan konuşulmuşş..
sanrım kiii burda herkezin kilodan sorunu var plojo hariçç
Şımarıciiiim kuzularim
Oynadim döndüm 1 saat fln durdum,giderken uyuyordu dondugumdede uyuyordu kizcem,ama ben daha fazla kalmak istemedim..bambaska bisy..
Kinamda bile guluyordum ben yahu,oynarken aglayasim geldi,yajimda degil ya yokmus gb geldi..Gidince kokladim kokladim..sukurler olsun..
Benim kilo sorunum lisede vardi kabak tabak tepsi artik nederseniz oyleydi yuzum
Ama hic 55i gecmedim..
Hep 52 olurdum evlenirken 50ye dustum sadece ama vucut olarak cok inceldim cok fazla vermisim gbydiesim 48 kiloya dustu cok vahim di mi,babam 1 ay hicbisy konusmayip gelmek icin haber bekledikleri halde bu konu hic yokmus gb davrandi babam beni vermese kimse sasirmazdi oyle soyliim babam oyle bi insandi yani depremden sonra daha cok ustume dustu..
Bana o 1 aydan sonra kahvaltida patt diye ' Hani sen evlenmeyecektin' dediben kucuklugumden beri oyle diyordumda
Simdi bambaska bir insan oldu..
Evlendikten sonra calisirken 8 kilo aldim 9 ayda
Isi biraktim 1 ayda 3 kilo verdim ama hicbisy yapmadan sadece beslenme sekli degisince..simdide 60 kiloyum :) Ama vucut oturuyor eskiden alsam bu kiloyu kinaya yuvarlanarak giderdim
Ama bunlari kendinizle karsilastirmayin ornek almayin cunku ben zaten minicigim cıtı pıtıyani kilo alirsam sizin kadar sansli olmam tam matruska olurum hatta direk haciyatmaz :82:
Vayy be cenem dustubenim uykum gelince bide acikinca cok konusurum :82:
Insanin evi gbsi yokk
Benim annem calisan anneydide hep ozenirdimm evde cocuguyla oturan annelereannem evde olsun borek corek yapsin okuldan cikinca oturalim cay icelim isterdimm ondan sordum kuzumm
Biraz buyutup baslasan sende kacirmazsin sezeni ne guzeeel
Sivitin de dedigi gi aslinda annelerde cocuklarinin gelecegi icin calisiyoo
Okudum canim hakkatenn bakayim bii alayimm hem xanim sikilincada yaparimmmmesela simdi canim sikiliyoo halolopum olsaydii cevirirdimm
Simdi kinaya gidiyoreee
Günaydın bebişlerr
nasılısnız bakalım bugün??
canı sıkılınca hulahop çeviren asoş
ayyy kıız bende çok hoşlanıyorum
selülit yazısı buldumkii
15 Günde Selülite Kesin Çözüm!
Selülitlerin basen ve göbek bölgesinde yaşamaya başlaması için zayıf ya da kilolu olmanız fark etmez. ıstediğiniz gibi giyinmenizi engelleyen, belki de vücudunuza küsmenize neden olan selülitleri 15 günde yok edebilirsiniz.
15 Günde Selülite Kesin Çözüm!
Evde uygulayabileceğiniz selülit tedavi yöntemine geçmeden önce Selülite neden olan faktörlere yakından bakalım.
Uzun saatler ayakta kalmak ve oturmak
Doğum kontrol hapı kullanmak
Hatalı beslenme alışkanlıkları
Aşırı miktarda tuz ve şeker tüketimi
Hızlı kilo alıp vermek
Günde 2 litreden az su içmek
Yukarıda yer alan selülit oluşumunu tetikleyici davranışlarınız varsa kontrol edip, yerine yeni ve faydalı alışkanlıklar eklemelisiniz.
15 günde selüliti ortadan kaldıracak formülü her gün düzenli uygulamalısınız.
Gün içinde vakit bulamayacağınızı varsayarak gece uyumadan önce yapmak olası aksaklıkları ortadan kaldıracaktır.
Selülit Giderici Formül
Malzemeler,
5 yemek kaşığı biberiye yağı
5 yemek kaşığı susam yağı
5 yemek kaşığı tatlı badem yağı
Streç film
Hazırlanışı ve Uygulaması,
Tüm malzemeleri cam bir kâse ya da şişede karıştırın.
Bitkisel yağ karışımını selülit olan bölgelere 5 dakika boyunca masaj yaparak sürün.
Streç filmle sıkıca sarıp yarım saat bekleyin.
Sürenin sonunda Streç filmi çıkarıp banyoya girin.
Lifle selülit yağı sürdüğünüz bölgeleri iyice bastırarak ovun.
Banyodan çıkmadan önce soğuk su tutarak cildinizin uyarılmasını sağlayın.
Notlar,
Biberiye yağı, kan akışını hızlandırır.
Tatlı badem ve susam yağı, cildi besler.
Alıntı..!!
Dogum kontrol hapi disinda butun tetikleyiciler bende var
Benn bunu boluya donunce yapmaya calisayim bari
Ama kesin sonunu getirememoyle gicik durumum var
ben bugün bunu yapıp bide üstüne spor yapayım bari.
plates lastiğide var evde zaten görümcenin onunla biraz bacak germe hareketi yaparım misss bide hulahop bulsam ne güzel olurdu
benim bir plates topum vardı annemlerde kaldı yahuu bak şimdi hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?