- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.701
günaydınn güzel gelinlerrrr....
birtürlü uyanamadımmm......gece eşim camı acalm dedi... sabah kuşlar beynimde öttüler resmen
plojoo azıcık durmak en iyisiii...bnm arkadasımda 3 aylık bebeği ile gelemişti kınama eşiyle arabada beklemişti 2 göbecik atıp gittiii
ahh babalarrr...kızları hep bebek onların..bn ewlilik teklifi aldığımda elimde çiçeklerle gelince mecbur söylemek zorunda kaldımm babam
şook olduu kalp krizi geçiriyor sanrm...
asenn hu huuu
Aynen prenses formumdaydimm ama burda formjmdan ciktim aslinda inceyim ama etlerim bingil bingil
Bende 2 ay babami bekledi. Kuzum bende evin hem tek cocugu hem tek kiziyim ki benimde babamla aramizdaki iliski bambaskadir nisana kadar babam esime dusman gibi baktiahh babalarr allah basimizdan eksik etmesinn
Allah seni de cocugundan ayirmasin kuzumm
Günaydın bebişlerr
nasılısnız bakalım bugün??
canı sıkılınca hulahop çeviren asoş
ayyy kıız bende çok hoşlanıyorum
selülit yazısı buldumkii
15 Günde Selülite Kesin Çözüm!
Selülitlerin basen ve göbek bölgesinde yaşamaya başlaması için zayıf ya da kilolu olmanız fark etmez. ıstediğiniz gibi giyinmenizi engelleyen, belki de vücudunuza küsmenize neden olan selülitleri 15 günde yok edebilirsiniz.
15 Günde Selülite Kesin Çözüm!
Evde uygulayabileceğiniz selülit tedavi yöntemine geçmeden önce Selülite neden olan faktörlere yakından bakalım.
Uzun saatler ayakta kalmak ve oturmak
Doğum kontrol hapı kullanmak
Hatalı beslenme alışkanlıkları
Aşırı miktarda tuz ve şeker tüketimi
Hızlı kilo alıp vermek
Günde 2 litreden az su içmek
Yukarıda yer alan selülit oluşumunu tetikleyici davranışlarınız varsa kontrol edip, yerine yeni ve faydalı alışkanlıklar eklemelisiniz.
15 günde selüliti ortadan kaldıracak formülü her gün düzenli uygulamalısınız.
Gün içinde vakit bulamayacağınızı varsayarak gece uyumadan önce yapmak olası aksaklıkları ortadan kaldıracaktır.
Selülit Giderici Formül
Malzemeler,
5 yemek kaşığı biberiye yağı
5 yemek kaşığı susam yağı
5 yemek kaşığı tatlı badem yağı
Streç film
Hazırlanışı ve Uygulaması,
Tüm malzemeleri cam bir kâse ya da şişede karıştırın.
Bitkisel yağ karışımını selülit olan bölgelere 5 dakika boyunca masaj yaparak sürün.
Streç filmle sıkıca sarıp yarım saat bekleyin.
Sürenin sonunda Streç filmi çıkarıp banyoya girin.
Lifle selülit yağı sürdüğünüz bölgeleri iyice bastırarak ovun.
Banyodan çıkmadan önce soğuk su tutarak cildinizin uyarılmasını sağlayın.
Notlar,
Biberiye yağı, kan akışını hızlandırır.
Tatlı badem ve susam yağı, cildi besler.
Alıntı..!!
Senin ki tam supriz olmus hakli adam
Ahh o kuslar sabah ezaninda basliyorlar burdada ne kusu bilmiyorum ama cok guzel otuyorlar,burada oturmamizin en buyuk sebeplerinden esime gore :) sabah bulbuller otuyor diyor
Bak ben cayimi iciyorum kizce denk getiremedik kahveni,annen gelecek
Amiiiiinnn,hickimseyi insallahh..
Babalar degisik,esim simdi sezen aglayinca sirtimdan ter akiyor icim aciyor diyogercekten evlendirmek ne zordur!
Endiseleri cok normalmis :)
Hatta az bile :82: gecen aksam babamin yaninda dedim ben vermem kizimi diye guluyor biyik altindan
Iyiyiiiz sen nasilsiin? :)
Zayiflama calismalari basladi demek tatil oncesi :) ben kilo alirsam yandim,hic yapamam boyle seyleri sıkıntı verir
Ben de geldiiim ben de yeni gelinimmmm
Senin ki tam supriz olmus hakli adam
Ahh o kuslar sabah ezaninda basliyorlar burdada ne kusu bilmiyorum ama cok guzel otuyorlar,burada oturmamizin en buyuk sebeplerinden esime gore :) sabah bulbuller otuyor diyor
Bak ben cayimi iciyorum kizce denk getiremedik kahveni,annen gelecek
Amiiiiinnn,hickimseyi insallahh..
Babalar degisik,esim simdi sezen aglayinca sirtimdan ter akiyor icim aciyor diyogercekten evlendirmek ne zordur!
Endiseleri cok normalmis :)
Hatta az bile :82: gecen aksam babamin yaninda dedim ben vermem kizimi diye guluyor biyik altindan
Zayiflama calismalari basladi demek tatil oncesi :) ben kilo alirsam yandim,hic yapamam boyle seyleri sıkıntı verir
Kesin cok zor olur kuzummbabalar cok hakli
Kiyamiuolarki bize hiccc
Bu arada prenses bana huhuu yazdigini yeni goedummnasilsin sekerimmm
Benimde vardiiiyine bi maymun istahli animda almistim bak bende hatirladimmm
Sen basla kuzum ramazanda yapabilirsem bende baslicaaam
ayyy plojoo bana çayy demee...
9bucuk aydır hiç ewde demli çay yapmadım hatta çaydanlığı bile kullanmadımdün indirdim yukarılardan sirkeyle kaynattım fln :))
eşim ramazn erzak fişini aldı ya gittik alışverişe..aldık herşeyii en sona içecek çay ve abur cuburlar..
kuçuk çay alıp abur cuburlara yer kalsn dedik..sonra biraz daha yer kalınca küçük çayı bırakıp büyük almaya karar verdik..
eşim dedi ki "yerne koy bunu farkı söylee" öyle yaptım küçüğü yerine koydum farkı söyledimmm....
kasada fiş parası tam olmadı eşim gidip gidip çikolata alıp geliyor...eşim nedn öyle oldu kurusu kurusuna hesapladım tam olması lazmdııı
bnde dedim kii sanrım promosyonlu ürünler daha mı ucuzdu acba diyee...
ewde herşeyi yerleştirdik kiii ben dedimmm çay nerdeeeeeşim koptu almamışsın diye ben sinirlendimmm sen nedn almadın diyee
sonuç itibari ile sallama çaya devam
ayy kız nasıl çay demlemezsin.
sallama çaydan nefret ederim ben çiğ çiğ kokuyor o
illaki demleme çay olacak ve her akşam mutlaka içeriz.
çokta yararlı bir şey olsa ama içmeden duramıyorum
iyim sen nasılsın...senin tatil ne zmn başlıyorrr?
hoşgeldinn...
nerdensin yaş kaç
Sen basla bakalim kuzum selulitler felan giderse bende yaparimmbide jillian michaels diye bir kadın var.
o kadar zorki hareketleri 1 kere yaptım görümce yaparken 1 hafta yürüyemedim.
valla ben her şeyi göze aldım bugün ona başlıyorum kesin.
ama kaç gün sürer bilmiyorum :26:
yaa evet başladı zayıflmanın dışında vücudumun şeklinede sinir oluyorum
ben böyle değildim kabullenemiyorum
Aaa canim az once bende cikolata ne yapti acaba diye icimden geciriyodummSelam kizcelerrr napiosunuz bakalimmm...okuyorum ara sira ama hiziniza yetismek ne mumkunbilgilendirme amacli yazayim dedin kagan bey hala yerinde :)
1 temmuzda basliyo insallaaahh
Kiz bu ara nasil cay demlemiyosunuz hakikateendemleme cay gibisi var mii
Sen basla bakalim kuzum selulitler felan giderse bende yaparimm
Aaa canim az once bende cikolata ne yapti acaba diye icimden geciriyodummiyi olduguna sevindimm
1 temmuzda basliyo insallaaahh
Kiz bu ara nasil cay demlemiyosunuz hakikateendemleme cay gibisi var mii
Sen basla bakalim kuzum selulitler felan giderse bende yaparimm
Aaa canim az once bende cikolata ne yapti acaba diye icimden geciriyodummiyi olduguna sevindimm
Kesin cok zor olur kuzummbabalar cok hakli
Kiyamiuolarki bize hiccc
Bu arada prenses bana huhuu yazdigini yeni goedummnasilsin sekerimmm
ayyy plojoo bana çayy demee...
9bucuk aydır hiç ewde demli çay yapmadım hatta çaydanlığı bile kullanmadımdün indirdim yukarılardan sirkeyle kaynattım fln :))
eşim ramazn erzak fişini aldı ya gittik alışverişe..aldık herşeyii en sona içecek çay ve abur cuburlar..
kuçuk çay alıp abur cuburlara yer kalsn dedik..sonra biraz daha yer kalınca küçük çayı bırakıp büyük almaya karar verdik..
eşim dedi ki "yerne koy bunu farkı söylee" öyle yaptım küçüğü yerine koydum farkı söyledimmm....
kasada fiş parası tam olmadı eşim gidip gidip çikolata alıp geliyor...eşim nedn öyle oldu kurusu kurusuna hesapladım tam olması lazmdııı
bnde dedim kii sanrım promosyonlu ürünler daha mı ucuzdu acba diyee...
ewde herşeyi yerleştirdik kiii ben dedimmm çay nerdeeeeeşim koptu almamışsın diye ben sinirlendimmm sen nedn almadın diyee
sonuç itibari ile sallama çaya devam
bide jillian michaels diye bir kadın var.
o kadar zorki hareketleri 1 kere yaptım görümce yaparken 1 hafta yürüyemedim.
valla ben her şeyi göze aldım bugün ona başlıyorum kesin.
ama kaç gün sürer bilmiyorum :26:
yaa evet başladı zayıflmanın dışında vücudumun şeklinede sinir oluyorum
ben böyle değildim kabullenemiyorum
Selam kizcelerrr napiosunuz bakalimmm...okuyorum ara sira ama hiziniza yetismek ne mumkunbilgilendirme amacli yazayim dedin kagan bey hala yerinde :)
huuu huuu selam kızçeler
bu gün ben mi sabırsızım insanlar mı sabrımı deniyor anlamadım..
ya bi kredi kartı borcu ile ilgili kaç soru sorulabilir acaba
en son dayanamadım "amca denetmen misin bankacılık bilgilerimi mi sınıyorsun" dedim
böölee baktı yüzümee
ah babalar..benimki de ne çektirdi bize..
sanırsın 18 lik lise çağındaki kızı evlenmek istiyor..
anemle burnumuzdan getirdi..neyseki şimdi damadını yere göğe koyamıyor
ama ne çektik beee
başkaaa ben de çay sevmem biliyor musunuz..eşim çaysız yapamaz ama ben zaten sevmezdim şimdi hamilelik için 2 aydır falan içmiyorum hiç de aklıma gelmiyor....ama neskafe çok içerdim..gelsin selilütlerama şimdi neskafenin kokusundan bile tiksiniyorum
benim eşim de sabah çayla başlar boş durmaz sürekli bişeyler içer..ona da ben rastgeldim yazııııkk
MAJOR zayıflamaya kararlııı...ASOŞ da kurnaz sen yap işe yararsa ben yaparım diyor
ay nasıl güldüm
ama her şeyin başı boğazı kısmakmış...tabi spor da önemli..
gelin bize bisikletime bininhani kilo vermek için almıştım ya bebiş gelince taksitleri hediye kaldı
PLOJOOO senin doğum yaptığın kilodan bile fazla olabilirim
kader diyemem ben kendim ettim
çok çenem düştü ama kayda değer bişi yazmadım galiba
öptüm hepiniziiii
NENAA da yoookkk
Selam kizcelerrr napiosunuz bakalimmm...okuyorum ara sira ama hiziniza yetismek ne mumkunbilgilendirme amacli yazayim dedin kagan bey hala yerinde :)
heheheiçmiyoz valla sevmiyoruzz...bulgaristanda içilmez ztn..ıhlamur ve kuşburnundan başka çay tüketen pek yok
az önce bnde düşündüm kimler geliyor kimler yok diyee
angel de gelmez oldu dimi :44:
deva da yok
citircik da yok
huuu huuu selam kızçeler
en son dayanamadım "amca denetmen misin bankacılık bilgilerimi mi sınıyorsun" dedim
böölee baktı yüzümee
MAJOR zayıflamaya kararlııı...ASOŞ da kurnaz sen yap işe yararsa ben yaparım diyor
ay nasıl güldüm
gelin bize bisikletime bininhani kilo vermek için almıştım ya bebiş gelince taksitleri hediye kaldı
öptüm hepiniziiii
NENAA da yoookkk
Kiymasinlar tabii,bayan olmak ayri bi guzel yahu
Suyunu hic eksik etme canim en etkili sey..
Bence de kabullenilmemeli yoksa sonu gelmeyen bisy ..
Selulitler ve kalca icin, yuzustu yatiyorsun kollar yanda,bacagini hafif kaldiriyorsun dizini kirmadan,sonra da yukari kaldirip indiriyorsun ama yere koymadan o ilk kaldirdigin azicik yukseklikten yine kaldiracaksin hemen..Bilmem anlatabildim misurekli yapildiginda cok etkili bisy popo kaldiriyor sıkılastiriyor direk arka bacak kalca bolgesini
Allah kolaylik versin yaa..Basina gunes gecen iceri daliyordur artik daha bi zor insanlar
Hoşbulduuum İstanbuldan katılıyorummm 26 yasındayııım
huuu huuu selam kızçeler
böölee baktı yüzümee
ah babalar..benimki de ne çektirdi bize..
sanırsın 18 lik lise çağındaki kızı evlenmek istiyor..
anemle burnumuzdan getirdi..neyseki şimdi damadını yere göğe koyamıyor
ama ne çektik beee
başkaaa ben de çay sevmem biliyor musunuz..eşim çaysız yapamaz ama ben zaten sevmezdim şimdi hamilelik için 2 aydır falan içmiyorum hiç de aklıma gelmiyor....ama neskafe çok içerdim..gelsin selilütlerama şimdi neskafenin kokusundan bile tiksiniyorum
benim eşim de sabah çayla başlar boş durmaz sürekli bişeyler içer..ona da ben rastgeldim yazııııkk
ay nasıl güldüm
PLOJOOO senin doğum yaptığın kilodan bile fazla olabilirim
kader diyemem ben kendim ettim
çok çenem düştü ama kayda değer bişi yazmadım galiba
öptüm hepiniziiii
NENAA da yoookkk
o amca gibiyim sanrım bndee.ama adam haklı soru sormadan mı alcak
svittt hangi dr.a gidiyordun sen?jimer e mii gidiyordunn?
bncede kilo işi boğazını tutmaktan geliyor birde bünye meselesiii...
bn 3.700kg doğmuşumkuçukken 2-3 yaşlarında dr.a götürmüşler
ayakları bi araya gelmiyor bacaklarında sorun mu var diyee dr. da kilodan demiş
sonra zyıfladım ama kendimi hiç göbeksiz hatırlamıyorumlisede ablamın tabiri ile " mezardan çıkmış" gibiydi suratm ama yine göbişim vardı...
üniden sonra aldm ve sabitim arada 1-2 oynuyor
Yaz geldiiii topiğimiz forma giriyorrrr
ben de bi 10 kilo ile tamamlasam şu hamileliği..
yoksa merdivenlerden yuvarlanırım top gibi
Jimere gidiyorum ben canım.Aylin Akşan'a..çok güler yüzlü ilgili sıcak bi doktor..
aslında hiç aklımda yoktu Jimer ilk test yaptığımda boş randevuyu ordan bulunca gittik ama bırakamadım doktoru....
gerçi sana uzak ama bi de Medikalde Özlem Oruç Şener var ondan da çok memnun olan arkadaşlarım var...
bu arada ben de küçükken tombik iri bi çocuktum daha 5 yaşındayken kaça geçtin diyorlardı ama ben okula gitmiyorum kiiii diyordum
kardeşim de inadına çok zayıftı hala öyle-erkek-1.85 boy 60kilo
ama haksızlık buuuu:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?