- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.721
bel hizası yanlarda var hem de ne lop lop!!!!! hatta kocamcım sağolsun dikdörtgen gibi olmuşum diyince beni bilgilendirdi, "dikdörtgen tek boyutludur, silindir olmasın o" diyerek.... "silindir gibi ezerim adam seni"kızzz bendede aynııbacağımı sıkmadan görünüyolarrr bidee sen yürüdükçe etlerinde lop lop geliyomu senlee benimkiler hiç sıkı değill ben çabuk sarkacaaaam
selülitleree çözüm---------> pareo
Simdi kinaya gidiyoreee
Öpüyoreee:82:
Itiraf ediyorum sizden cok hoslaniyorum
ben de alıyım bende çeviriyim bende inceliyim... silindirmiş pehhhhOkudum canim hakkatenn bakayim bii alayimm hem xanim sikilincada yaparimmmmesela simdi canim sikiliyoo halolopum olsaydii cevirirdimm
Babalar degisik,esim simdi sezen aglayinca sirtimdan ter akiyor icim aciyor diyogercekten evlendirmek ne zordur!
Endiseleri cok normalmis :)
Hatta az bile :82: gecen aksam babamin yaninda dedim ben vermem kizimi diye guluyor biyik altindan
yılmaz erdoğanın bir oyununda -sanırım cebimde kelimeler idi oyunun adı- şöyle diyo :
siz naparsanız yapın, sonunda elin oğlu gelir ciğerinizi söker alıp götürür (herkes duygusal bi modda)... amaaaaaa sizde onu yapmak için başkasının ciğerini sökmüştünüz ya; o na saycaksınız artık
kız o kadın manyak.... ilk 4-5 gün iş yerinde yer tuvaleti var, çömelemedim öyle diyim ben sana.... sen ne çektim anla.... bi de 5. katta iş yerimiz ve asansör bozuktu o araaaa....bide jillian michaels diye bir kadın var.
o kadar zorki hareketleri 1 kere yaptım görümce yaparken 1 hafta yürüyemedim.
valla ben her şeyi göze aldım bugün ona başlıyorum kesin.
ama kaç gün sürer bilmiyorum :26:
yaa evet başladı zayıflmanın dışında vücudumun şeklinede sinir oluyorum
ben böyle değildim kabullenemiyorum
kalsın az dahaaaa.... dikkat et kendine tatlımCok sukur iyiyiz canim.habire su iciyorum suyumuz azalmis bu haftayi idare etmemiz gerek cunku. ara sira sesleniyorum size kizceler sizde unutmayin beni en kisa zamnda oglusumla gelicez yaniniza..:)
huuu huuu selam kızçeler
bu gün ben mi sabırsızım insanlar mı sabrımı deniyor anlamadım..
ya bi kredi kartı borcu ile ilgili kaç soru sorulabilir acaba
en son dayanamadım "amca denetmen misin bankacılık bilgilerimi mi sınıyorsun" dedim
böölee baktı yüzümee
ah babalar..benimki de ne çektirdi bize..
sanırsın 18 lik lise çağındaki kızı evlenmek istiyor..
anemle burnumuzdan getirdi..neyseki şimdi damadını yere göğe koyamıyor
ama ne çektik beee
başkaaa ben de çay sevmem biliyor musunuz..eşim çaysız yapamaz ama ben zaten sevmezdim şimdi hamilelik için 2 aydır falan içmiyorum hiç de aklıma gelmiyor....ama neskafe çok içerdim..gelsin selilütlerama şimdi neskafenin kokusundan bile tiksiniyorum
benim eşim de sabah çayla başlar boş durmaz sürekli bişeyler içer..ona da ben rastgeldim yazııııkk
MAJOR zayıflamaya kararlııı...ASOŞ da kurnaz sen yap işe yararsa ben yaparım diyor
ay nasıl güldüm
ama her şeyin başı boğazı kısmakmış...tabi spor da önemli..
gelin bize bisikletime bininhani kilo vermek için almıştım ya bebiş gelince taksitleri hediye kaldı
PLOJOOO senin doğum yaptığın kilodan bile fazla olabilirim
kader diyemem ben kendim ettim
çok çenem düştü ama kayda değer bişi yazmadım galiba
öptüm hepiniziiii
NENAA da yoookkk