Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yine kaçtım size geldim ki bennnnnn....

bel hizası yanlarda var hem de ne lop lop!!!!! hatta kocamcım sağolsun dikdörtgen gibi olmuşum diyince beni bilgilendirdi, "dikdörtgen tek boyutludur, silindir olmasın o" diyerek.... "silindir gibi ezerim adam seni" dedim ama..... nafile....

Simdi kinaya gidiyoreee
Öpüyoreee :82:
Itiraf ediyorum sizden cok hoslaniyorum

ben de hepinizden çok hoşlanıyoreeeeee

Okudum canim hakkatenn bakayim bii alayimm hem xanim sikilincada yaparimmm mesela simdi canim sikiliyoo halolopum olsaydii cevirirdimm
ben de alıyım bende çeviriyim bende inceliyim... silindirmiş pehhhh

Babalar degisik,esim simdi sezen aglayinca sirtimdan ter akiyor icim aciyor diyo gercekten evlendirmek ne zordur!
Endiseleri cok normalmis :)
Hatta az bile :82: gecen aksam babamin yaninda dedim ben vermem kizimi diye guluyor biyik altindan

yılmaz erdoğanın bir oyununda -sanırım cebimde kelimeler idi oyunun adı- şöyle diyo :

siz naparsanız yapın, sonunda elin oğlu gelir ciğerinizi söker alıp götürür (herkes duygusal bi modda)... amaaaaaa sizde onu yapmak için başkasının ciğerini sökmüştünüz ya; o na saycaksınız artık

kız o kadın manyak.... ilk 4-5 gün iş yerinde yer tuvaleti var, çömelemedim öyle diyim ben sana.... sen ne çektim anla.... bi de 5. katta iş yerimiz ve asansör bozuktu o araaaa.... ben 2 hafta kadar dayanabildim, fark eden bi şey olmadı bıraktım... tavsiyem karın bölgesi için hip hop abs dene, çok eğlenceli hem de hızlı sonuç veriyor karın (yani göbek) bölgesi için özellikle. google amcaya sor yarım saat civarı olanı yapmıştım ben.

Cok sukur iyiyiz canim.habire su iciyorum suyumuz azalmis bu haftayi idare etmemiz gerek cunku. ara sira sesleniyorum size kizceler sizde unutmayin beni en kisa zamnda oglusumla gelicez yaniniza..:)
kalsın az dahaaaa.... dikkat et kendine tatlım
özledim ki seni

ben 1 gün görümcemle yaptım o da yapamadım yani öyle yoruldumki hoplayıp zıplarken.
1 hafta boyunca bacaklarımın ağrısından yürüyemedim.
ama taktım kafaya bacaklarım için istiyorum canım o yüzden yapıcam zorlıycam kendimi

hip hop abs'de neymiş ilk defa duydum

Ilk cumle icimi acitti ikincisi daha da bi pekistirdi :)
Herkes sevdigiyle ona saygi duyanla olsunda bizde heyecanla geldik eslerimizin gonlune ne yapalim :)

Günaydııınnn
Buara kapatan açiyor bozmayim dedim,ben actim tükkkanıımiziii
Hosgeliiinn,iyi haberler verin,guzel bigun gecirin insallah

Günaydın yavruşlarr

Herkes sevdigiyle ona saygi duyanla olsunda bizde heyecanla geldik eslerimizin gonlune ne yapalim :)

ahh kıyamamm bir gün kızını elin oğluna vereceğin geldi dimi aklına

Günaydııınnn

Günaydın canım tabi sen gece gündüz uyanık olduğun için haliyle böyle oluyor değil mi

günaydınlaaarrrr

bana söylediklerinde ben de ilk kez duymuştum ama hakikaten çok etkili... ve de bildiğin dans ediyo gibisin, nası terliyo göbek anlatamam.... mutlaka dene. hem o jullian kadar zorlamıyo ağırmıyo her yanın hem de çok eğlenceli...

gerçekler iç acıtır işte şekerim

Tabiii :) sütcüyüm ya ben
Elin ogluna elimin tersini salliyorum simdilik :82:

Bide simdiden o kadar cok erkek bebek oldu ki etrafimizda,kinada bile arkadas talibiz diyor dedim cok aday var nasip
Tovbe tovbe :))
Simdilik acı tabii,suan savunmasizligi herseyi daha duygusal yapiyor..Eli masalı olunca boyle olmaz
Beeeelkii :82:

Günaydııınnn

Gunaydinnn sutcuuuuggg verdin mi sezen premsese yemeginii

Gunaydinn tatliskooo

Gunaydin tatlisimm

hala depresyondayım ilaçların etki göstermesini bekliyorum. 11 gün önce ağlayarak ayrıldığım evimi, annemle gece sabahlayışlarımızı, babamın eve gelmesini, işten çıkıp eve gitmeyi özlüyorum. nankörlük ettiğimi biliyorum ama yeni eve gitmek bana ölüm gibi geliyor. nolur bitsin bu kabus alışamıyorum evliliğe...

ya dün kv'nin dışarı çıkalım demesi üzerine çıktık.
öyle bir tur attık caddede. kv ile dışarı çıkmak bana hiç zevk vermiyor ya eğlenemiyorum onunla annem olsaydı ne güzel olurdu
kocacımda yemeğini yiyip fabrikaya geri döndü gece vardiyasındaki personelle toplantı yapmaya gitti.
o ara ben kv ile başbaşa takıldım işte

ayyy sütçüüü
vermeyiz biz öyle kızımızı herkese çk beklerler onlar hıhh

Huhuuu
Nereye kybolduniz yahuu

ben budayım şeker
sen neerdesin seminerini dine sen hem

gunaydınlarrrrrr nasılsnz kızlar?

günaydın şeker sen nasılsın asıl nerelerdesin yahu??

öncelikle hoşgeldin aramıza.
artık içinde bulunduğun durumu yani evliliğini kabullenmen gerek kabus olarak bakarsan olmaz o iş canım.
kendine yeni bir hayat kurdun evin var eşin var düzenini kur alışmaya çalış.
eşini nasıl sevdiğini düşün.
alışacaksın merak etme

hoşbulduk cnm. inşallah alışırım, bu forumda çok okudum yıllar geçti hala alışamadım diyen ondan korkuyorum

buralardayım yaaa arada grıp okumaya calstmda fazla yogundum eslık edemedm bugunde hormon testlerı ıcın gttım tahlıl yaptrdm yenı geldım sırkete sizlerde ne var ne yok...

Gazabimdan korktunuz gelsiniz dimiii hepiniz
hım, seminerin konusu ne ola ki
Adaylik semineri kuzumm bitmedi gitti

Hemde kacinci öğünü
Hosgeldiinn:82:

Burdayim kiiii yok yazma bu sefer

Tamam yazmadim ama bi daha yoklamaya gec kalma simdi yerine oturabilirsin:82::82::82::82:

gunaydınlarrrrrr nasılsnz kızlar?
Gunaydin kuzumm nerelerdesinnn

Canim sevdigin adamla evlendigini farzederek konusuyorum ilk baslarda evet eski evini ozlersin o evde yasadiklarinida ama simdi 11gun olmus bu eve gireli ama emin ol gececek artik yuvan bu evin ve esin olacak:18: depresyonluk olmasa da bende yasadim bende ozledim annemi babami yasadiklarimi ama uyum sagladik herbirimiz yeni evimize azicik zaman ver kendine coookk mutlu olacaksin ve kocani hic yalniz birakmak istemeyeceksinn

Bende annemle vakit gecirmeyi cok severim ama kimse annesi gibi olmuyo kii
Daha dolu dolu geciyo anneyle zaman ve bende nnemle gezmeyi ozlemisim
Ben seminerdeyim kuzucum aaylik seminerinde dunleyecek seyler anlatmiyolar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…