Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Alisamiyorum dersen kendini cok zor yollara sokarsin..
Keyif almaya basladigindada bunlara guleceksin belki..
Sonra da evliliginde oturttugun duzen degisecek bunu unutma :)
Yani evet cok köklü degisiklikler kolay degil ama duzenin her degistiginde ayakta durmayi beceremezsen hayatin bosa gecer..
Suan 40 gunluk bi kizim var evlilikte neymis diyorum yok boyle bir duzen degismesi yani :)
Sen cabucak kendini toparlayip simdi ki an'i yakalamaya calis,al kendini gecmisten..

Ahh kv ahhhhhhh..
Dun kalabaliktaydim canim,icim disima cikti soylenenlerden..biri baska biri baska diyor..
Sadece dun bile katlanabilmek baskalarina bu kadar yormusken senin hergun katlanamadigin biriyle olmana oyle cok uzuluyorum ki..Sende anneni arasana boyle zamanlarinda onunla gez,esin yokken annene git..Buna da kimse bisy diyemez..
Annem der ki hayattayken bilin kiymetini,her haftasonu ordaydim ama keske daha cok gitseymisim anneannene diyor..

gunaydınlarrrrrr nasılsnz kızlar?

Gunaydin kizce..
Hosgelmissiniz
Ben dunden sonra pertim tv bile acmadim sadece akvaryumun sesi var suan evde sessizligin tadini cikariyorum
Sen nasilsin?

Gazabimdan korktunuz gelsiniz dimiii hepiniz

Tamam yazmadim ama bi daha yoklamaya gec kalma simdi yerine oturabilirsin:82::82::82::82::

Pekii öörrtmenimm
Gercekten herkes geliverdiii

SWEATTT nerrdesiiinnn..

Gunaydin citir gelinlerrrr...napiosunuz bakayim...? Uykum varrr uyuyamiyorummm napicamm ben

Bi yandan yemek yiyorum bi yandan size bakiyorum bi yandan su isiniyor bulasik yikayacam
Uzansan hicbisyle mesgul olmasan,rezene fln icsen olmaz mi ki?

Aha hersey yalan oldu Sezen uyandi

Gunaydin citir gelinlerrrr...napiosunuz bakayim...? Uykum varrr uyuyamiyorummm napicamm ben

Iyiyiz kuzum sen pek iyi degilsin sanirimm

Evettt sivitos yok veee haril haril caliaiyooo kesin
Ahaha hic plan yapma ki seeeen sezen itinayala planlarini bozar

Valla canim rezene papatya iciyorum ara sira ama pek ise yaramadi sanci uyandiriyor uyusam bile

Iyiyiz kuzum sen pek iyi degilsin sanirimm

Evettt sivitos yok veee haril haril caliaiyooo kesin
Ahaha hic plan yapma ki seeeen sezen itinayala planlarini bozar

Cok sukur diyorum iste iyi olmaya calisiyorum oglusum iyi olsun yeter canim napim.

asen plojo slmlarr grıp okudum arada ama cvp veremedm bugun yanınızdaym ama plojom afyt olsun sana sezosumuzuda doyurrr sutunu ver hemen bakım

asossss

damlacıkolata gunaynnn bnme uykum var hadı sarılarak uyuyalım ıkı dobişşş

prensesss

yenı arksmz gelmıs hg taze gelınnn sen nıe psıkolojık bunalıma grdnkı smdı alısmak senn elınde hepımz eskı yasantılarmızı bırakıp sevdgmz adamlarla evlendk gayet mutlu bır topıggmz var senn alısma surecn bıraz zorlu gecıcek sanırım allah annelermzı babalarmzı kardeslemrızı basımzdan eksık etmesn ama alısmak zorundasn kendını yıyıp btrme canım bıraz daha pozıtıf dusun ben babama cok duskunum kı babam da bana bak ben evlenelı 9 ay oldu 2 gun gtmeyım anneme sorar nena nıe gelmedı dıe ama artk bnm kendı yasantm kendı aılem var herkesn bu durumu kabullenmesı gerekıo sende hırpalama kendını bıraz daha motıve olmak ıcın caba sarfet eger ev kadnysan mesgulıyetn yoksa cık bıraz yuruyus yap hava al desarj ol cnm bnm

Nenacimmmm hadi sarilalim sıkı sıkı...yuvarlana yuvarlana yatalim ne guzel olurrr.. Sisko patates oldun ben iyice zatn

sabah sabah sizi çenesi düşük gelinler siziiiiii
iyi ki varsınız
tünaydınn...

herkezin yazılarını okudumm....

major
bncede annenle zmn geçir ara anneni o gelsin size sen git onlaraaa aynı şehirde değilmisiniz????
annen baban yokmuş gibi hissetirme onlara varlığını her daim hatırlat hem kv hem görümcene hem kocacığınaaa

hoşgeldinn...hayırlı olsun yeni evlisin..allah mutluluğunuzu daim etsin

bn hep kına gecem de kiminle uyucam annemle mi ablmla mı.....son gecem ya kimle uyusam diye düşünüyordum...
gece 1.30-2 gibi yattık,3.30da halam bugaristandan geldi, 4.30da kalktım,5.30da kuafördeydim
kimle uyudun diye sorarsan uyumadımmm...vicudumun üst kısmı salonda, alt kısmı antrede olduğu için...halam gelincedee "evleniyor diye kapnın dışına mu attınız bnm gülümü" diye sormasıyla uyandm çünküüü

balayına gittinizmi bilmiyorm ama balayına gidenler daha cabuk alışıyor bu duruma...stres atıyor eşiyle baş başa kalıyor vs.
zmnla alışacaksn...elindekilerle mutlu olmaya başla,eşinle ailenin izni ile ewlenmşisin..
bn şanslıyım kii aileme yakınım ama bnde ilk başlarda bocaladm eşimle tartıstım sonra burayı actım saolsun kızlarla konustuk beraber atlattık...
ne kdr çıkarsan cık o bi yabancıydı...annene babana kardeşlerine alışıksın alışkanlıklarına...eşinle aynı ewde olmak garip gelebilir..
en fazla 1 ay sonra annenlerden gelince "insanın ewi gibisi yok" diceksin....
alışacaksın zmnlaa

nena
svit
çikolata
ve biri daha burdaaa ama bn bi süpürge acayım sonra duşa girip çıkayım sonra sizinle kahvaltı yapayımmmm

ben geldiiimmmmm
ne güzel bütün kızlar toplandık. toplandık ..biz bir birbirimizden hoşlandık hoşlandık

kuzuu ben de seni özledimmm ama özletme kendini
bu arada Yılmaz Erdoğandan alıntıladığın cümle yüreğimi dağladı
eşime söyledim o biraz odunur ama ona rağme o bile bi tuhaf oldu..
zaten kızını evlendirmeme düşüncesinde...babamın yanında söyleme bari diyorum küfür gibi

canım arkadaşlar da yazmış...hepimiz özledik...
ama sevdiğin adamla uyumak da bambaşkaa
eğer annenle aynı şehirdeysen görebilirsin ki istediğin zaman...
ben o kadar alıştım ki şimdi annemlere ya da kvlere biraz fazla sık gitsek evimi özlüyorum..
sen de alışıcaksın ki..am önyargılı olmaz- sakın...

diğer arkadaşlar da yazmış majorcan ben de yazıcaktım kalbimiz birmiş ....
bence de eşinin olmadığı zamanlarda kaç annene eşin seni ordan alsın...
ben eşim sınavlarda görevliyken annemlere gitmek için h.sonu sabahın 8inde kalkıyorum kahvaltı yapalım diye
annenler de sevinir hem
hem de daha az kv görmüş olursun
buralardayım yaaa arada grıp okumaya calstmda fazla yogundum eslık edemedm bugunde hormon testlerı ıcın gttım tahlıl yaptrdm yenı geldım sırkete sizlerde ne var ne yok...

özledik seni nenaaaa
doktora mı gittinnn ?
aslında cinsiyeti bellidir şimdi ay heyecan yaptım

ah ahh anneyle gezme gibisi var mı dediğin gibi
annemle çarşı pazar milyoncu yüncü bilimum ıvır zıvırcıları gezmeye bayılıyorumm....
seminer kaçta bitiyor kuzu?
ben de seminerde olsam dinlesem öyle uykuyla karışık kıskandım yine..
gerçi davulun sesi uzaktan hoş

PLOJOOOMM ben geldim Sezen uyandıı ....
sütçüye bayıldım.....
gecede kaç kez kalkıyorsun diye sorıyım mı
gözüm korksun biraz

hem evi mis gibi yap hem sen mis gibi ol
annen geldi mi?

bi bakym dedm de senin yazdıgını gördümm...
annemler bu aksm cıkıyorlar yola hayırlısıyla gece gelirler 4-5 gibi inş.
yarında annemde olurm kiiiii
anlatacak birsürü şeyi vardır gelsin kahveler gitsin neskahveler

herkez de gitmiş kiii

Son düzenleme:
Nenacimmmm hadi sarilalim sıkı sıkı...yuvarlana yuvarlana yatalim ne guzel olurrr.. Sisko patates oldun ben iyice zatn

tinki vinki dipsi lala poooo teletabi teletabiiii sarılalım sıkı sıkıııııııııııııııııııııı.... ay artk bnde yatamıyorum bn yuzustu yatmaya alısıgım artk gecelerı yuz ustu donunce uyanıyor ayy bebegıme bsy olcak dıe sabaha kadr uyanıyorum 500 defa bnd ekocısı opup kokluyorum onun ruhu bıle duymuo agznı burnunu gıdısını her yernı opuyom kiiiiiiiiiiiiiiiiii
nena
svit
çikolata
ve biri daha burdaaa ama bn bi süpürge acayım sonra duşa girip çıkayım sonra sizinle kahvaltı yapayımmmm

selam prenses annecıgın mı gelıyor gozun aydın olsun sekerım

hg ruh ıkızım naber saatın 6 olmasna az kaldı cıkınca rahatlarsn heheh..

kızlar bnm tv bozuldu hafta sonuna kadrda yaptramıcam cunku evde kımse yok servısı cagrmamız lazm 6 dan snra da hızmet vermıolarms bzde dun erkenden yataga grdk sohbet ettk sevglmle bırbırımıze bol bol vakıt ayrdk

ilk defa bu başlıktan bu kadar çok destek geldi. çok sağolun kızlar. inşallah ben de sizin gibi mutlu mutlu gelip yazarım bu başlığa :) çokkk duygusalım bu aralar, ama ilaç kullanmaya başlamadan önce çok daha kötüydüm. 3 gün oldu başlayalı şmdiden farketti. daha sakinim. bi süre kullanıp sonra yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.

ailem şmdi 40 dakika mesafede oturuyo, ama taşınıcaklar belki yakında aynı mahallede olcaz 2 sokak ötede. tanıdığım çoğu kişi ailesiyle çok yakın oturuyo, inşallah biz de öyle olcaz. benim eşimin anne babası yok. biri terketmiş, diğeri ilgilenmiyor. o da benim ailemi kendi ailesi bildi. bize gelip gittikleri zaman çok mutlu oluyor. ama işte onların misafir gibi gelip gitmesi balkondan el sallamak falan çok koyuyo bana. dün babam 63 yaşını bitirdi. çok üzülüyorum onlr yaşlandıkça keşke daha geç evlenseydim diyorum. ama Allah büyük, kimin ne kadar yaşıcağı belli olmaz. belki 80 belki 90 :) allah sevdiklerimizi ailemizi başımızdan eksik etmesin.

çikolata yaaa geçen mesajımda alntılamışım ama yazmamışım ...
neden uyuyamıyosun Kağan mı tepişiyor
ben de tv izlemeyi falan özledim hemencik uyuyakalıyorum akşamları yemekten sonra

evet 5 saattçik kaldı
oh ne güzel vakit ayırmışsınız birbirnize....
ben akşamları hep uyuduğum için valla aynı evin içinde özledik birbirimizi
senin göbiş çıktı mı?

iyiye de kötüye de alışmak 3 hafta sürer derler...
sen de en geç 1 aya alışırsın..bak ne güzel eşin da sahiplenmiş anne babanı..
eşine çok yansıtırsan mutsuzluğunu o da üzlür hatta ters tepebilir...

Canim kasilmalarim var bel agrisi var..saga sola donmemi engelleyen koca gobusum var.bide adi konulamayan bir rahatsizlik var 8 aydan sonra anlayacksin beni..varda var iste sivitimm..

Aynen iste nenacim sonra sonra daha bi huzursuz oluyorsun sivitiye yazdim anlicaksiniz canlar...kocis benimde duymsz oper koklar severim tosur tosur uyur kocisim...hepberaber sarilalim sıkı sıkı :)) ben po'yummmm

Canim kasilmalarim var bel agrisi var..saga sola donmemi engelleyen koca gobusum var.bide adi konulamayan bir rahatsizlik var 8 aydan sonra anlayacksin beni..varda var iste sivitimm..

kıyamam sanaa...ama çoğu gitti azı kaldı ki...
şafak azaldı
benim arkadaşım da 6.ayında falan onda da başlamış bel ağrısı...
çok az kaldı diren çikolata

PLOJOOOMM ben geldim Sezen uyandıı ....
sütçüye bayıldım.....
gecede kaç kez kalkıyorsun diye sorıyım mı
gözüm korksun biraz

hosgeldiiinn
Baslarda cok fazlaydi tabii :)
Simdi 2-3 bazen,bazende belli olmuyor uyanik duruyor fıldır fıldır :)
Korkmasin gozun,evet baslarda cok zor zaten afalliyorsunda sonra yavas yavas kabulleniyorsun alisiyorsun zaten ozlemis oluyorsun uyudugunda :)
Kiyamiyorsun yaa..Savunmasiz bi sana ihtiyaci var agrisa biyeri soyleemez..
Bazen yuzune bakip kim bilir nelere uzulecek neler yasayacak diye dusunuyorum...

Bi kere iyi yanlari dusunmelisin :)
Ben topigin pollyannası olarak :)))
1-Esini seviyorsun o da seni seviyor evinde huzursuzluk yok..
2-Ailenle yakinsiniz.
3-Biraz garip olacak ama kayinvalide derdinde yok :)
4-Ailenle esin anlasiyor.. vs vs :)))
Senin uzuldugun o konudada,evet daha fazla zaman gecirebilirdiniz ama Allah gecinden versin,onlara bisy olsa senin yalniz kalmayacagina yuvani kurduguna cok cok seviniyorlardir eminim..Ve sen iyi oldukca mutlu oldukca inan onlar senden mutlu olacak :) Toparlanip hem yuvanin tadini hemde ailenle gecirecegin zamanlarin kalitesi arttir :)

ohhh annene kavusuyorsun..
Benimkide bugun halam ameliyat oluyor diye izmite gitti..Yarin bilemedin ctesi eve gidecek sanirim artik :)
Cok korkuyordum ama yalniz kaldim ya ara ara iyi geldi alismak adina :)
Aslinda yalniz kalacagima korkmuyordumda Sezen tikanir vs diye korkuyordum ama bikac kere tikaninca ona da azcik alistim

Aynen iste nenacim sonra sonra daha bi huzursuz oluyorsun sivitiye yazdim anlicaksiniz canlar...kocis benimde duymsz oper koklar severim tosur tosur uyur kocisim...hepberaber sarilalim sıkı sıkı :)) ben po'yummmm

Cikilataaaaaaaa senin ancak gobisin poo olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…