- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.741
hala depresyondayımilaçların etki göstermesini bekliyorum. 11 gün önce ağlayarak ayrıldığım evimi, annemle gece sabahlayışlarımızı, babamın eve gelmesini, işten çıkıp eve gitmeyi özlüyorum. nankörlük ettiğimi biliyorum ama yeni eve gitmek bana ölüm gibi geliyor. nolur bitsin bu kabus alışamıyorum evliliğe...
ya dün kv'nin dışarı çıkalım demesi üzerine çıktık.
öyle bir tur attık caddede. kv ile dışarı çıkmak bana hiç zevk vermiyor ya eğlenemiyorum onunla annem olsaydı ne güzel olurdu
kocacımda yemeğini yiyip fabrikaya geri döndü gece vardiyasındaki personelle toplantı yapmaya gitti.
o ara ben kv ile başbaşa takıldım işte
ayyy sütçüüü
vermeyiz biz öyle kızımızı herkese çk beklerler onlar hıhh
ben budayım şeker
sen neerdesin seminerini dine sen hem
gunaydınlarrrrrr nasılsnz kızlar?
Gazabimdan korktunuz gelsiniz dimiii hepiniz
Tamam yazmadim ama bi daha yoklamaya gec kalmasimdi yerine oturabilirsin:82::82::82::82: :
Gunaydin citir gelinlerrrr...napiosunuz bakayim...? Uykum varrr uyuyamiyorummm napicamm ben
Gunaydin citir gelinlerrrr...napiosunuz bakayim...? Uykum varrr uyuyamiyorummm napicamm ben
Evettt sivitos yok veee haril haril caliaiyooo kesinPekii öörrtmenimm
Gercekten herkes geliverdiii
SWEATTT nerrdesiiinnn..
Bi yandan yemek yiyorum bi yandan size bakiyorum bi yandan su isiniyor bulasik yikayacam
Uzansan hicbisyle mesgul olmasan,rezene fln icsen olmaz mi ki?
Aha hersey yalan oldu Sezen uyandi
Pekii öörrtmenimm
SWEATTT nerrdesiiinnn..
Bi yandan yemek yiyorum bi yandan size bakiyorum bi yandan su isiniyor bulasik yikayacam
Iyiyiz kuzum sen pek iyi degilsin sanirimm
Evettt sivitos yok veee haril haril caliaiyooo kesin
Ahaha hic plan yapma ki seeeen sezen itinayala planlarini bozar
hala depresyondayımilaçların etki göstermesini bekliyorum. 11 gün önce ağlayarak ayrıldığım evimi, annemle gece sabahlayışlarımızı, babamın eve gelmesini, işten çıkıp eve gitmeyi özlüyorum. nankörlük ettiğimi biliyorum ama yeni eve gitmek bana ölüm gibi geliyor. nolur bitsin bu kabus alışamıyorum evliliğe...
yine kaçtım size geldim ki bennnnnn....
bel hizası yanlarda var hem de ne lop lop!!!!! hatta kocamcım sağolsun dikdörtgen gibi olmuşum diyince beni bilgilendirdi, "dikdörtgen tek boyutludur, silindir olmasın o" diyerek.... "silindir gibi ezerim adam seni"dedim ama..... nafile....
ben de hepinizden çok hoşlanıyoreeeeee
ben de alıyım bende çeviriyim bende inceliyim... silindirmiş pehhhh
yılmaz erdoğanın bir oyununda -sanırım cebimde kelimeler idi oyunun adı- şöyle diyo :
siz naparsanız yapın, sonunda elin oğlu gelir ciğerinizi söker alıp götürür (herkes duygusal bi modda)... amaaaaaa sizde onu yapmak için başkasının ciğerini sökmüştünüz ya; o na saycaksınız artık
kız o kadın manyak.... ilk 4-5 gün iş yerinde yer tuvaleti var, çömelemedim öyle diyim ben sana.... sen ne çektim anla.... bi de 5. katta iş yerimiz ve asansör bozuktu o araaaa....ben 2 hafta kadar dayanabildim, fark eden bi şey olmadı bıraktım... tavsiyem karın bölgesi için hip hop abs dene, çok eğlenceli hem de hızlı sonuç veriyor karın (yani göbek) bölgesi için özellikle. google amcaya sor yarım saat civarı olanı yapmıştım ben.
kalsın az dahaaaa.... dikkat et kendine tatlım
özledim ki seni
ya dün kv'nin dışarı çıkalım demesi üzerine çıktık.
öyle bir tur attık caddede. kv ile dışarı çıkmak bana hiç zevk vermiyor ya eğlenemiyorum onunla annem olsaydı ne güzel olurdu
kocacımda yemeğini yiyip fabrikaya geri döndü gece vardiyasındaki personelle toplantı yapmaya gitti.
o ara ben kv ile başbaşa takıldım işte
ayyy sütçüüü
vermeyiz biz öyle kızımızı herkese çk beklerler onlar hıhh
ben budayım şeker
sen neerdesin seminerini dine sen hem
buralardayım yaaa arada grıp okumaya calstmda fazla yogundum eslık edemedm bugunde hormon testlerı ıcın gttım tahlıl yaptrdm yenı geldım sırkete sizlerde ne var ne yok...
Gazabimdan korktunuz gelsiniz dimiii hepiniz
Adaylik semineri kuzumm bitmedi gitti
Tamam yazmadim ama bi daha yoklamaya gec kalmasimdi yerine oturabilirsin:82::82::82::82:
Gunaydin kuzumm nerelerdesinnn
Canim sevdigin adamla evlendigini farzederek konusuyorum ilk baslarda evet eski evini ozlersin o evde yasadiklarinida ama simdi 11gun olmus bu eve gireli ama emin ol gececek artik yuvan bu evin ve esin olacak:18: depresyonluk olmasa da bende yasadim bende ozledim annemi babami yasadiklarimi ama uyum sagladik herbirimiz yeni evimize azicik zaman ver kendine coookk mutlu olacaksin ve kocani hic yalniz birakmak istemeyeceksinn
Bende annemle vakit gecirmeyi cok severim ama kimse annesi gibi olmuyo kii
Daha dolu dolu geciyo anneyle zaman ve bende nnemle gezmeyi ozlemisim
Ben seminerdeyim kuzucum aaylik seminerindedunleyecek seyler anlatmiyolar ki
Pekii öörrtmenimm
SWEATTT nerrdesiiinnn..
nena
svit
çikolata
ve biri daha burdaaa ama bn bi süpürge acayım sonra duşa girip çıkayım sonra sizinle kahvaltı yapayımmmm
hem evi mis gibi yap hem sen mis gibi ol
annen geldi mi?
Nenacimmmm hadi sarilalim sıkı sıkı...yuvarlana yuvarlana yatalim ne guzel olurrr.. Sisko patates oldun ben iyice zatn
nena
svit
çikolata
ve biri daha burdaaa ama bn bi süpürge acayım sonra duşa girip çıkayım sonra sizinle kahvaltı yapayımmmm
ben geldiiimmmmm
ne güzel bütün kızlar toplandık. toplandık ..biz bir birbirimizden hoşlandık hoşlandık
kuzuu ben de seni özledimmmama özletme kendini
bu arada Yılmaz Erdoğandan alıntıladığın cümle yüreğimi dağladı
eşime söyledim o biraz odunur ama ona rağme o bile bi tuhaf oldu..
zaten kızını evlendirmeme düşüncesinde...babamın yanında söyleme bari diyorum küfür gibi
canım arkadaşlar da yazmış...hepimiz özledik...
ama sevdiğin adamla uyumak da bambaşkaa
eğer annenle aynı şehirdeysen görebilirsin ki istediğin zaman...
ben o kadar alıştım ki şimdi annemlere ya da kvlere biraz fazla sık gitsek evimi özlüyorum..
sen de alışıcaksın ki..am önyargılı olmaz- sakın...
diğer arkadaşlar da yazmış majorcan ben de yazıcaktım kalbimiz birmiş ....
bence de eşinin olmadığı zamanlarda kaç annene eşin seni ordan alsın...
ben eşim sınavlarda görevliyken annemlere gitmek için h.sonu sabahın 8inde kalkıyorum kahvaltı yapalım diye
annenler de sevinir hem
hem de daha az kv görmüş olursun
özledik seni nenaaaa
doktora mı gittinnn ?
aslında cinsiyeti bellidir şimdi ay heyecan yaptım
ah ahh anneyle gezme gibisi var mı dediğin gibi
annemle çarşı pazar milyoncu yüncü bilimum ıvır zıvırcıları gezmeye bayılıyorumm....
seminer kaçta bitiyor kuzu?
ben de seminerde olsam dinlesem öyle uykuyla karışık kıskandım yine..
gerçi davulun sesi uzaktan hoş
PLOJOOOMM ben geldim Sezen uyandıı ....
sütçüye bayıldım.....
gecede kaç kez kalkıyorsun diye sorıyım mı
gözüm korksun biraz
tinki vinki dipsi lala poooo teletabi teletabiiii sarılalım sıkı sıkıııııııııııııııııııııı.... ay artk bnde yatamıyorum bn yuzustu yatmaya alısıgım artk gecelerı yuz ustu donunce uyanıyor ayy bebegıme bsy olcak dıe sabaha kadr uyanıyorum 500 defa bnd ekocısı opup kokluyorum onun ruhu bıle duymuo agznı burnunu gıdısını her yernı opuyom kiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam prenses annecıgın mı gelıyor gozun aydın olsun sekerım
hg ruh ıkızım naber saatın 6 olmasna az kaldı cıkınca rahatlarsn heheh..
kızlar bnm tv bozuldu hafta sonuna kadrda yaptramıcam cunku evde kımse yok servısı cagrmamız lazm 6 dan snra da hızmet vermıolarms bzde dun erkenden yataga grdk sohbet ettk sevglmle bırbırımıze bol bol vakıt ayrdk
ilk defa bu başlıktan bu kadar çok destek geldi. çok sağolun kızlar. inşallah ben de sizin gibi mutlu mutlu gelip yazarım bu başlığa :) çokkk duygusalım bu aralar, ama ilaç kullanmaya başlamadan önce çok daha kötüydüm. 3 gün oldu başlayalı şmdiden farketti. daha sakinim. bi süre kullanıp sonra yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.
ailem şmdi 40 dakika mesafede oturuyo, ama taşınıcaklar belki yakında aynı mahallede olcaz 2 sokak ötede. tanıdığım çoğu kişi ailesiyle çok yakın oturuyo, inşallah biz de öyle olcaz. benim eşimin anne babası yok. biri terketmiş, diğeri ilgilenmiyor. o da benim ailemi kendi ailesi bildi. bize gelip gittikleri zaman çok mutlu oluyor. ama işte onların misafir gibi gelip gitmesi balkondan el sallamak falan çok koyuyo bana. dün babam 63 yaşını bitirdi. çok üzülüyorum onlr yaşlandıkça keşke daha geç evlenseydim diyorum. ama Allah büyük, kimin ne kadar yaşıcağı belli olmaz. belki 80 belki 90 :) allah sevdiklerimizi ailemizi başımızdan eksik etmesin.
çikolata yaaa geçen mesajımda alntılamışım ama yazmamışım ...
neden uyuyamıyosun Kağan mı tepişiyor
ben de tv izlemeyi falan özledim hemencik uyuyakalıyorum akşamları yemekten sonra
evet 5 saattçik kaldı
oh ne güzel vakit ayırmışsınız birbirnize....
ben akşamları hep uyuduğum için valla aynı evin içinde özledik birbirimizi
senin göbiş çıktı mı?
iyiye de kötüye de alışmak 3 hafta sürer derler...
sen de en geç 1 aya alışırsın..bak ne güzel eşin da sahiplenmiş anne babanı..
eşine çok yansıtırsan mutsuzluğunu o da üzlür hatta ters tepebilir...
tinki vinki dipsi lala poooo teletabi teletabiiii sarılalım sıkı sıkıııııııııııııııııııııı.... ay artk bnde yatamıyorum bn yuzustu yatmaya alısıgım artk gecelerı yuz ustu donunce uyanıyor ayy bebegıme bsy olcak dıe sabaha kadr uyanıyorum 500 defa bnd ekocısı opup kokluyorum onun ruhu bıle duymuo agznı burnunu gıdısını her yernı opuyom kiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam prenses annecıgın mı gelıyor gozun aydın olsun sekerım
hg ruh ıkızım naber saatın 6 olmasna az kaldı cıkınca rahatlarsn heheh..
kızlar bnm tv bozuldu hafta sonuna kadrda yaptramıcam cunku evde kımse yok servısı cagrmamız lazm 6 dan snra da hızmet vermıolarms bzde dun erkenden yataga grdk sohbet ettk sevglmle bırbırımıze bol bol vakıt ayrdk
Canim kasilmalarim var bel agrisi var..saga sola donmemi engelleyen koca gobusum var.bide adi konulamayan bir rahatsizlik var 8 aydan sonra anlayacksin beni..varda var iste sivitimm..
PLOJOOOMM ben geldim Sezen uyandıı ....
sütçüye bayıldım.....
gecede kaç kez kalkıyorsun diye sorıyım mı
gözüm korksun biraz
ilk defa bu başlıktan bu kadar çok destek geldi. çok sağolun kızlar. inşallah ben de sizin gibi mutlu mutlu gelip yazarım bu başlığa :) çokkk duygusalım bu aralar, ama ilaç kullanmaya başlamadan önce çok daha kötüydüm. 3 gün oldu başlayalı şmdiden farketti. daha sakinim. bi süre kullanıp sonra yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.
ailem şmdi 40 dakika mesafede oturuyo, ama taşınıcaklar belki yakında aynı mahallede olcaz 2 sokak ötede. tanıdığım çoğu kişi ailesiyle çok yakın oturuyo, inşallah biz de öyle olcaz. benim eşimin anne babası yok. biri terketmiş, diğeri ilgilenmiyor. o da benim ailemi kendi ailesi bildi. bize gelip gittikleri zaman çok mutlu oluyor. ama işte onların misafir gibi gelip gitmesi balkondan el sallamak falan çok koyuyo bana. dün babam 63 yaşını bitirdi. çok üzülüyorum onlr yaşlandıkça keşke daha geç evlenseydim diyorum. ama Allah büyük, kimin ne kadar yaşıcağı belli olmaz. belki 80 belki 90 :) allah sevdiklerimizi ailemizi başımızdan eksik etmesin.
bi bakym dedm de senin yazdıgını gördümm...
annemler bu aksm cıkıyorlar yola hayırlısıyla gece gelirler 4-5 gibi inş.
yarında annemde olurm kiiiii
anlatacak birsürü şeyi vardır gelsin kahveler gitsin neskahveler
herkez de gitmiş kiii
Aynen iste nenacim sonra sonra daha bi huzursuz oluyorsun sivitiye yazdim anlicaksiniz canlar...kocis benimde duymsz oper koklar severim tosur tosur uyur kocisim...hepberaber sarilalim sıkı sıkı :)) ben po'yummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?