Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

watchthesunset

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
110
285
18
30
Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)

Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)

En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.

Bu gibi cümleleri 3 aydır her arayandan duyuyorum.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz

Yeni evliyiz diye 7/24 sevisiyoruz mu zannediyor bu insanlar

3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı

ben de yaklaşık 4 aylık evliyim. İlk 2-3 hafta maruz kaldım ben de durumlara. Artık bitti neyse ki :)

Rahatsız edici gerçekten. Hiç size öyle geldiğini sanmıyorum, insan kimin ne demek istediğini gayet anlıyor.

Ben olsam “düşüncen için teşekkür ederim ama merak etme sürekli sevişmiyoruz” derim, iması beni rahatsız eden olursa.

Ayrıca siz davet ettikten sonra böyle bir laf söylemenin manası ne olabilir ki? Toplumun saçma ikiyüzlülüğü. Düğünden önce öpüşürken görse dedikodu yapacak insanlar, böyle saçma sapan yorumlar yapıyor.

İnsanlar sevismenizden degil, evinizi duzeninizi kurmak icin zaman verilmesi gerektiginden sozediyor olabilir mi?
Yakından tanıdığınız insanların size neyi ima ettiğini kolaylıkla anlayabiliyorsunuz :) ve yeni evliler rahatsız edilmez diye bir düşünce var çevremdekilerde. Bu düşünceye sahip olduklarını bildiğim için ne dediklerini anlıyorum :)

bencede alınmayın bizde adettir mesela yeni evli çiftin evine 40 gnden önce gidilmez yanlış bir düşünce değildir bu amacı ise evine eşine alışsın evini düzenini benimsesin diyedir. 40 günden sonra gelin evine kendi ailesini ve eşinin ailesini davet eder akşam yemeğine ondan sonra başlar diğer akrabalar gelip gitmeye bir kaç aya düzelir merak etmeyin :)

Bende de var yeni evliler rahatsiz edilmez dusuncesi, cunku evlerine birbirlerine alismalari, yemek yapmak vs islerini duzene koymalari icin zamana ihtiyaclari oldugunu dusunuyorum. Genellikle insanlar boyle düşünür, hele de evli olanlar bu konuda oldukca dusuncelidir. 7/24 sevistiginizi 14-18 yas grubu dusunuyor olabilir, yoksa emin olun herkes iki yetiskinin bikac saat sevismeden durabileceklerini bilir.

Öyle, artık bende kimseyi kabul etmeyeceğim aradıklarında da evet işlerimiz var yeni evliyiz malum diyip güleceğim son çare :)))

Yahu aramayın gelmeyin düşünceli olun tamam güzel ama işiniz vardır rahatsız etmeyelim de demeyin artık bir zahmet ya :)
Çok takılmayın. Misafir gelmeye başlayıncada arkası kesilmiyor :) su faturasını görüp kıkırdayanları gördü bu gözler bana normal geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…