- 20 Ekim 2018
- 110
- 285
- 18
- 30
- Konu Sahibi watchthesunset
-
İlk defa evlendim, ilk defa gördüm bende bir yaşıma daha girdim :))Iki kere evlendim , ikisinde de hic boyle laflar duymadim , bi yasima daha girdim
Valla fikir zikir uyuşmazlığı var çözemiyorum aileyi onların yanında eşimle yanyana oturmam ayıpmış. Ama arayıp napıyorsunuz diye sorması ayıp değil onlar içinO da kotuymus, kayınbabam yapmadı neysekibir o kaldı zaten
+10000İnsanlar sevismenizden degil, evinizi duzeninizi kurmak icin zaman verilmesi gerektiginden sozediyor olabilir mi?
Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)
En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.
Bu gibi cümleleri 3 aydır her arayandan duyuyorum.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz
Yeni evliyiz diye 7/24 sevisiyoruz mu zannediyor bu insanlar
3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı
Farklı bir bakıs acısı cok mu sevisgen duruyoruz acabaDüğünün ertesi sabahı itibariyle misafirim vardı. Kimse de "Yeni gelinsin gelmeyelim." demedi Hiç sevişken durmuyorsam demek...
Çok hoşWatchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)
En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz
3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı
Farklı bir türValla fikir zikir uyuşmazlığı var çözemiyorum aileyi onların yanında eşimle yanyana oturmam ayıpmış. Ama arayıp napıyorsunuz diye sorması ayıp değil onlar için
Neden olmasın?Negzel işte. Bırakın rahatsiz etmesinler, gelmesinler evliliginizin keyfini çıkarın.Farklı bir bakıs acısı cok mu sevisgen duruyoruz acaba
Çağırmamaya karar verdim, yeni gelinim müsait degilim diyeceğim :)Bende 1,5 yıllık evliyim ve ilk zamanlarda o imaları bende duydum ve çok sinir bozucu bir durum gerçekten ya o kelimeyi kullanma ya da açık açık gel boz beni diyorlar resmen takmamak lazım boşverin kimseyi çağırmayın sizde gerek yok zihniyet buysa.
Fiile gecireyim de bosa gitmesin düsüncelikleri mademdemek ki milletçe sevişmeye çok açız ve sevişeni destekliyoruz.
ne güzel yahu..
ben olsam aklıma sevişmek düştü mü bunu boşa çıkarmazdım :)
yeni evlisin ne de olsa
Bende yeni gelinken çok aksiyonlu bir hayatları varmış diye düşünmüştümÇok hoşimalı imalı gülüyorlarsa, demek kendi hayatlarında pek askiyon yok, çok değişik geliyor olay.
Watchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
( kikirdemeler)
Düsünmelerinde sorun yok zaten bana soylemeleri rahatsız ediyor 3 ay gecmesıne ragmenEvlisiniz öyle düsünseler nolur?
Rahat ol yahu ayıp değil günah değilDüsünmelerinde sorun yok zaten bana soylemeleri rahatsız ediyor 3 ay gecmesıne ragmen
Dimi yaaBende yeni gelinken çok aksiyonlu bir hayatları varmış diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?