Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

Keske benim de imalida olsa rahat birakmayi dusunen tanidiklarim olsaydi. Evliligimin sabahi ve her zamani calan tel kahvalti daveti..aksama kadar orda durda yemekten sonra evine giderken saat olmus aksamin 11 i nereye gidiyorsunuz erkenden lafi.Duzenim onlarin yuzunden yei yeni oturmaya basladi. Hatirlamak istemiyorum . size cevap olmadi ama anilarim depresti halinize sukredin bence desinler oyle ne olacak :))

demek ki milletçe sevişmeye çok açız ve sevişeni destekliyoruz.
ne güzel yahu..
ben olsam aklıma sevişmek düştü mü bunu boşa çıkarmazdım :)
yeni evlisin ne de olsa

Çok hoş imalı imalı gülüyorlarsa, demek kendi hayatlarında pek askiyon yok, çok değişik geliyor olay.

Çağırmamaya karar verdim, yeni gelinim müsait degilim diyeceğim :)

yenı gelınsın derken cılvelesmelerınızden bahsetmıyorlar evın duzenını oturtmakdan bahsedıyorlar
yenı evlıyken oyle olur duzenın oturması bırbırıne ev hayatına alısma surecı vardır onu kastedıyorlar sız yanlıs anlıyorsunuz

Ya bende arkdsima hep derim
(6 aylik evliyken bile) rahatsiz etmiyorum umarm . cunku bende sadece sevismenin uzerine aradiginda rahatsiz etmis olunmuyor. Basbasa tv izliyosanz bile rahatsiz etmis oluyolar. Yada bi yemek yiyosnz sohbet ediyosnz da ayi sekilde. Direkbel alti dusunmeyin karsitaraf kikirdese bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…