- 20 Ekim 2018
- 110
- 285
- 18
- 30
- Konu Sahibi watchthesunset
-
Neden ısrarla o konuyu ima etmediğini söylüyorsunuz anlamadımBende de var yeni evliler rahatsiz edilmez dusuncesi, cunku evlerine birbirlerine alismalari, yemek yapmak vs islerini duzene koymalari icin zamana ihtiyaclari oldugunu dusunuyorum. Genellikle insanlar boyle düşünür, hele de evli olanlar bu konuda oldukca dusuncelidir. 7/24 sevistiginizi 14-18 yas grubu dusunuyor olabilir, yoksa emin olun herkes iki yetiskinin bikac saat sevismeden durabileceklerini bilir.
Ben de hanımefendi gibi düşündüm.Neden ısrarla o konuyu ima etmediğini söylüyorsunuz anlamadımBana yabancı, uzaktan birileri değil çok yakınım bu insanlar, ne söylediklerinizi çok çok iyi anlıyorum evlilik öncesi söylemlerinden dolayı cok net :) Dediğiniz gibi olsa zaten rahatsız olmam
Yok artık ya edepsizBen anladım sizi. Ben şuan 6 yıllık evliyim ama o zamanları hatırladım .)tamda anlattığıniz gibi . Hatta 45 yaşlarında bı kadin amirim .yüzü guluo memnun kalmis demisti.
Kimseyle aramda böyle bir diyalog gecsin istemediğimden böyle birşey söylemedim, onlar böyle bir imada bulunduğunda anlamamazlıktan geliyorum serzenişte bulunduğum da yok, burada benim gibi o donemleri yasamıs birilerinden birseyler duymak istedim. serzenisime kulak asma sen :)Ben de hanımefendi gibi düşündüm.
O kadar yakınlarınız madem açıkça rahatsız olduğunuzu söyleyin Ya da düşündüğünüz gibi densizce bir söylemde herkesin anladığı dilden deyip, 7/24 sevişmiyoruz deyin. Bir kişiye söyleseniz yeter. Yayılır zaten. Olmadı sosyal medya hesabınıza yazın gitsin. Buradan serzenişte bulunmaktan daha iyi bir çözüm olmaz mi?
yok artıkkk ne münasebetBen anladım sizi. Ben şuan 6 yıllık evliyim ama o zamanları hatırladım .)tamda anlattığıniz gibi . Hatta 45 yaşlarında bı kadin amirim .yüzü guluo memnun kalmis demisti.
Ortası yok mu bununBende bi kere bile olmadı aksine gel gel gel diye ısrar kıyametler
Ben anladım sizi. Ben şuan 6 yıllık evliyim ama o zamanları hatırladım .)tamda anlattığıniz gibi . Hatta 45 yaşlarında bı kadin amirim .yüzü guluo memnun kalmis demisti.
:) sanırım yokOrtası yok mu bunun
O şey ya bazı yöreler müjdeyi isterEvlendiğimiz günün ertesi sabahı 9:30 da sevgili kayınnnn peder arayıp napıyoosunuz diye sormuştu o geldi aklıma yazmadan edemedim
O da kotuymus, kayınbabam yapmadı neysekiEvlendiğimiz günün ertesi sabahı 9:30 da sevgili kayınnnn peder arayıp napıyoosunuz diye sormuştu o geldi aklıma yazmadan edemedim
Bir senede falan bitiyor. Ha bir sene dolmadan hamile kalırsan o zaman. Yoksa cidden yapıyor bunu insanlar.
kapına as yeni gelin 7*24 offtime diye millet ne meraklı sevişmeye tovbe nenemWatchthesunset nasılsın aradım ama müsait misin? Yeni gelinsin rahatsız etmemişimdir umarım (imalı imalı gülüşler)
Canım nasılsın akşam akşam aramayacaktım eşin evde olabilir, yeni gelinsin rahatsız etmeyeyim dedim umarım rahatsız etmemişimdir
( kikirdemeler)
En son hatrısayılır bir teyze bizim buralara oğlunu ziyarete geldi. Buraya geldiğini duydum aradım evime davet ettim.
Sen yeni gelinsin hiç rahatsız etmiyim ben sizi müsait değilsindir bir ara uğrarım ayaküstü sana dedi imalı imalı.
Bu gibi cümleleri 3 aydır her arayandan duyuyorum.
En son birini bozacağım. Düşüncelisiniz tamam da bu kadar rahatsız edici bir düşünceli olma şekli olamaz
Yeni evliyiz diye 7/24 sevisiyoruz mu zannediyor bu insanlar
3 ay oldu bir bitin artık, merak ediyorum bize ne zaman normal evliler gibi davranacaklar, umarım rahatsız etmedimler imalı gülüşler ne zaman son bulacak bunun bir süresi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?