Yeni gelinsin rahatsız etmeyelim dedik

Neden ısrarla o konuyu ima etmediğini söylüyorsunuz anlamadım Bana yabancı, uzaktan birileri değil çok yakınım bu insanlar, ne söylediklerinizi çok çok iyi anlıyorum evlilik öncesi söylemlerinden dolayı cok net :) Dediğiniz gibi olsa zaten rahatsız olmam

Ben de hanımefendi gibi düşündüm.
O kadar yakınlarınız madem açıkça rahatsız olduğunuzu söyleyin Ya da düşündüğünüz gibi densizce bir söylemde herkesin anladığı dilden deyip, 7/24 sevişmiyoruz deyin. Bir kişiye söyleseniz yeter. Yayılır zaten. Olmadı sosyal medya hesabınıza yazın gitsin. Buradan serzenişte bulunmaktan daha iyi bir çözüm olmaz mi?

Ben anladım sizi. Ben şuan 6 yıllık evliyim ama o zamanları hatırladım .)tamda anlattığıniz gibi . Hatta 45 yaşlarında bı kadin amirim .yüzü guluo memnun kalmis demisti.

Kimseyle aramda böyle bir diyalog gecsin istemediğimden böyle birşey söylemedim, onlar böyle bir imada bulunduğunda anlamamazlıktan geliyorum serzenişte bulunduğum da yok, burada benim gibi o donemleri yasamıs birilerinden birseyler duymak istedim. serzenisime kulak asma sen :)

Ben anladım sizi. Ben şuan 6 yıllık evliyim ama o zamanları hatırladım .)tamda anlattığıniz gibi . Hatta 45 yaşlarında bı kadin amirim .yüzü guluo memnun kalmis demisti.

Ay çok güldüm buna. Sizi rahatsız etmiştir tabi ama.
Konuya da şöyle söyliyeyim rahatsizsaniz ve yakinlarinizsa "siz gelince yapmayız azıcık sabrederiz merak etmeyin" deyip onları utandirin. Yeni evlileri utandirmak eğlenceli gelmiş anlaşılan.

Evlendiğimiz günün ertesi sabahı 9:30 da sevgili kayınnnn peder arayıp napıyoosunuz diye sormuştu o geldi aklıma yazmadan edemedim

Bende 1,5 yıllık evliyim ve ilk zamanlarda o imaları bende duydum ve çok sinir bozucu bir durum gerçekten ya o kelimeyi kullanma ya da açık açık gel boz beni diyorlar resmen takmamak lazım boşverin kimseyi çağırmayın sizde gerek yok zihniyet buysa.

kapına as yeni gelin 7*24 offtime diye millet ne meraklı sevişmeye tovbe nenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…