• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni gelismeler

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba kizlar bilmem okumus muydunuz ama bi kac hafta once paylasmistim hikayemi kaynanamla alt ust oturuyorum hergun gorumcem bana gelir pat kut eve girer biz evde yokken bile vs vs...

Bu gece esim dayanamayip kaynanamla beni yuzlestirdi. Herseyi soyledim cekinmeden benden beklentilerin var fakat kizina bisey dedigin ogrettigin yok gibi aklima gelen herseyi kirilan olsun olmasin umrumda degil
Bana dedigi sey onlar da normalmis insanlarin evine girip cikmak yakin gordukleri icinmis bende dedim bana normal degil kararima da saygi gosterilmesini istiyorum

Esim icin sird yuzune baktim ama anlatamam nasil gicik oluyorum ama esimin bana verdigi destegi icin onu kirmak istemiyorum o yuzden konustum ama herseyide soyledim bu bahaneyle şok oldu tabi yalanlamaya calisti fakat esim hep dedi ben sahidim dogru soyluyor

Oh ıyı olmus ben rahatladım anahtarınızı alın ordan ne demek ınsanların evıne gırmek ben abımın evıne bıkere gırdım esyam vardı onun ıcın onuda arayıp soylemıstım hos gırsemde gelınımız bana cok duskun sıkıntı etmez hatta aramıza neden mesafe koyyorsun der ama ona ragmen gırmem yanı. Gorumcem abımın evı gozuyle bakıyor demekkı

Back
X