- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
Konuyla ilgili en doğru yorum budur bence ellerinize sağlık.Nietzsche ne güzel demiş:
"Bu dahil, bütün genellemeler yanlıştır."
Merak etmeyin, öyle bir gençlik geliyor ki önceki nesillerden daha bilinçli! Gümbür gümbür geliyor hem de, aykırılar çünkü toplumsal tüm normlara karşı çıkıp hepsini eleştirebiliyorlar. Kendilerinden önceki nesiller gibi korkak değiller! Ezik, bastırılmış değiller! Anlamsız kuralları, kalıpları yıkıp yerine akla mantığa uygun uygulamalar getirebilecek güçteler ve bunu yapacaklar. Ben yeni gençlikten umutluyum, geleceğin daha güzel olacağına inanıyorum.Haklisiniz. Cocuklari da suclamak degil niyetim. Ben yetiskin birisinde bile bir aykirilik topluma zarar gorsem ailesinde ararim zaten kabahati. Ama ortam da cok kotu. Bugun gordugum kizlar sanirim universite ogrencileriydi. Dusunebiliyor musunuz belki de ogretmen olacak ve bizim cocuklarimizi okutacaklar. Ben bugunlerimizi bile aramaktan korkuyorum.
Norveçten niye örnek veriyorsun bizim ülkede çalışan kadın sayısı halen az çoğu erkeğin eline bakıyor“Bugünlerde gençler kontrolden çıkmış durumda. Kaba bir şekilde yemek yiyorlar. Yetişkinlere karşı saygısızlar. Ebeveynlerine karşı çıkıyorlar ve öğretmenleri sinirlendiriyorlar.“ Aristoteles, M.Ö 350
Konuyu evlilik dışı cinsel ilişkiye bağlayan şahsa da gülmeden geçemedim. Aynen kardeşim, her şeyin sebebi bu. Zina yapılan toplumlarda felaket çok oluyormuş. Aynı dünyada mı yaşıyoruz acaba? Bi Norveç’e bakın bi Arabistan’a. Hangisinde evlilik dışı cinsel ilişki daha çok? Hangisinde taciz, tecavüz daha çok? Hangisinin refah düzeyi daha yüksek? Şaka gibisiniz.
O örnek evlilik dışı ilişkiyle alakalı. Çalışıp çalışmamayla değil ki!Norveçten niye örnek veriyorsun bizim ülkede çalışan kadın sayısı halen az çoğu erkeğin eline bakıyor
Halen gerideyiz
+1. Süper ve çok ince bir örnekleme olmuşAhlak değerleri kişiye bakış açısına göre değişir
Kimisi başını kaldırmayan genci ahlaklı ve farkındalığı oluşmuş bulurken
Kimiside hakkını savunanan direnen karşı çıkanı daha ahlaklı ve farkındalığı artmış bulur
Koskoca adam gözümüzün içine bakarak yalan söylerken edepsiz ahlaksız toplum bozulmuş diyemiyoruz kitleler belki arkasından koşuyor
Ama iki genç çişimi yaptım deyince edepsiz ahlaksız toplum bozulmuş oluyor
İlginç aslında ama!
Insan olarak soledigimi nerden cikardiniz hareket artik ve artik demeyede devam edicem..İnsanlar edepsiz veya başka herneyse olabilir ama o bir "İNSAN" hiç kimse için hatta bir hayvan için bile artık diyemezsiniz. Lütfen kendinize gelin bu dediğiniz çok yalnış. O kızları konu sahibi 10 dk gördü en fazla.
Şımarık olabilirler saygısız olabilirler emin olun bir kaç yaş daha alınca o hallerinden eser kalmayacak çünkü yaşları daha olgun değil çocuk sayiliyorlar konu sahibi bu ayrıntılara çok takılmayın. K Krizant
Ne alakası var? Evlenmeden sevişenlerin çocukları şıırrr diye işeyip söylüyo muymuş?
İnce ince işlenmiş bir mesaj olmuşAhlak değerleri kişiye bakış açısına göre değişir
Kimisi başını kaldırmayan genci ahlaklı ve farkındalığı oluşmuş bulurken
Kimiside hakkını savunanan direnen karşı çıkanı daha ahlaklı ve farkındalığı artmış bulur
Koskoca adam gözümüzün içine bakarak yalan söylerken edepsiz ahlaksız toplum bozulmuş diyemiyoruz kitleler belki arkasından koşuyor
Ama iki genç çişimi yaptım deyince edepsiz ahlaksız toplum bozulmuş oluyor
İlginç aslında ama!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?