yeni guzel burnum:)acaba her sey yolunda mi?

kpss14

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
32
0
6
Adıyaman
Kizlar bugun alcim tamponlari fln cikti cok heycanliydim tabi sonuc bekledigimden daha iyi olmus:)) doktorum bu en kotu ve en sis hali dedi ona ragmen bu halini bile cok sevdim:)) size sorum burnum daha da siser mi bir de ilk ciktiginda daha iyi nefes aliyordum hafif tikandi normal mi bayanlar

Kizlar bugun alcim tamponlari fln cikti cok heycanliydim tabi sonuc bekledigimden daha iyi olmus:)) doktorum bu en kotu ve en sis hali dedi ona ragmen bu halini bile cok sevdim:)) size sorum burnum daha da siser mi bir de ilk ciktiginda daha iyi nefes aliyordum hafif tikandi normal mi bayanlar

canım alçıdan çıktıktan sonra burun şeklin biraz daha doğallaşıyor alçı burnu sıkıp toparladığı için burun rahatlıyor.daha da şişmez artık bantlarında çıktıktan sonra gün gün burnunun dahada küçüldüğünü farkedeceksin. tıkanıp açılması daha bir aya kadar devam edebilirmiş endişe etme.:))hadi bakalım atlatmışsın sende maşallah de kendine :))

Son düzenleme:
Cok cok tesekkur ederim canim 1 aysa sorun degil sabir ben de cok:)) masallah diyeyim ozmn masallah:46: seni de oouyorum cok saol:16:

Canım hiç dert etme her şey normal görünüyor yazdıklarına göre o kadar araştırma yaptım ki artık uzmanlaşmış gibi hissediyorum kendimi 16.günüm bugün tampon alındı alçı alındı bantlar alındı ve aynı senin durumundayım gerçekten çok sevdim burnumu tabi insan arada bu şişler yüzünden keyifsizleşiyor ama sonucunun güzel olacağını bildiğim için sabırla bekliyorum.Daha yeni ameliyat olmuş sayılırsın 2 aya kadar böyle nitelendiriyorlar zaten burun 6 aydan sonra tam şeklini alıyor hiç kafaya takılıcak bir şey yok burnun daha fazla şişmez ama benden tavsiye çok oynama burnunla sadece yapılması gerekenleri yap.Tıkanıklık burundan hatta genizden kan gelmesi hafif boğaz ağrısı vs.hepsi normal şeyler benim yakın bir arkadaşım ameliyat olalı 3 ay oluyor hala burnu tıkalı grip gibi kişiden kişiye göre değişiyor verilen ilaçları hiç ihmal etme yeni burnun hayırlı olsunn güle güle kullan :) geçmiş olsun.

Cok tesekkuvederim kizlar sizin de buruncuklariniz hayirli olsun :)) bugun 9.gunum banyomu yaptim ve bandajlardan da kurtuldum bi garip hissediyorum bu ben degilim:)) artik sabredicez bakalmm:)

Cok tesekkuvederim kizlar sizin de buruncuklariniz hayirli olsun :)) bugun 9.gunum banyomu yaptim ve bandajlardan da kurtuldum bi garip hissediyorum bu ben degilim:)) artik sabredicez bakalmm:)

benimde 21. günüm :)) burnumu çok sevdim ama alışmak çoook zor. aynaya baktığımda yabancı birini görüyorum, ki bende ufacık bi değişiklik oldu sadece ucu yapıldı:) evin her köşesine bir ayna koydum 24 saat kendime bakıyorum nerdeyse:))))) alışayım diyeee...

Back
X