Yeni halı aldım hata mı yaptım ( acele bir bakın)

• Konu Sahibi Konu Sahibi arnir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

komik yaaa şaşırdım kaldım.esra erol programlarından çıkıp gelen biri daha beni buldu.bir şey diyemiyorum.nerde yazıyor sadece kayınvalide gelince sereceğim.

Esra Erol'un programları ne zamandır bilmiyorum ama ben işteyim ve o tarz programların olduğu saatte tv izleycek durumda bile değilim
İşinize gelmeyen yorumlar karşısından ordan çıkmış gelmiş burdan çıkmış gelmiş demek çok garip
Madem sabah yazdığınızı öğlen unutuyorsunuz durun kopyalayayım
Ben asılsız birşey konuşmayı sevmem sizin gibi çünkü... :34:

Bkz : İlk sayfa

ahhh evet özellikle kaynana geldiğinde sermeli ki iyice kudursun :61:

Esra Erol'un programları ne zamandır bilmiyorum ama ben işteyim ve o tarz programların olduğu saatte tv izleycek durumda bile değilim
İşinize gelmeyen yorumlar karşısından ordan çıkmış gelmiş burdan çıkmış gelmiş demek çok garip
Ben asılsız birşey konuşmayı sevmem sizin gibi çünkü... :34:

senin türkçende sorun var sanırım.o cümlede "özellikle" deniliyor ki bir önceki cümledeki arkadaşın misafir gelince serersin yorumuna geyik olarak yazılmıştır ve geyik oldugu da çok aşinadır.hatta o arkadaşla aramızdaki "kaynana" muhabbetinden kaynaklı bir geyiktir.diğer cevaplarda dönüşümlü serilecegi defalarca yazılmıştır.

istediğin gibi okuyup yorumlamakta üstüne yok anladığım kadarıyla ama bu konu ciddi bir şekilde burdaki insanların yorumunu almak için açıldı.başka şeyler aramak için bence başka konu seç ve burdan çık.daha fazlasını söylemek istemiyorum.senin gibiler üzerinde çok konuşuldu ama 1 adım bile yol alınamadı maalesef.

Son düzenleme:
Kader kullanıcısından alıntı

Ben asılsız birşey konuşmayı sevmem sizin gibi çünkü...

bu kişiyi engelledim.sinirimi tepeme çıkardı.

Ben istediğim konuya girerim
Bunun için sizden ya da bi başkasından izin alacak değilim
Yorumumda da bi hakaret ya da benzeri birşey varsa bunu uyaracak ya da ceza verecek kişiler siz değil, yöneticilerdir

Evveliyatınızı bilemem ben, nerde öyle birşey demişim diye sordunuz bende gösterdim :34: Hepsi bu
Bu kadar celallenmenizi anlamamakla beraber o arkadaşla neler konuştuğunuz gayet aşikar

Herkes yorumunu beğenmediği kişiye 'sizin gibiler' diye hitap etmeye başladı
Kastettiğiniz konuşmalar benimle uzaktan yakından ilgili değil, siz ikiniz kulis yaptıysanız bile bunu herkes konuşuyor gibi bi genellemeye vurmanız çok komik..

Cevap yazdığınız sürece de gelirim, kapatmak istiyorsanız cevap vermeyin ama burdan çık buraya gelme deme lüksünüz yok:34:

ben beğendim güle güle kullan..sadece temizliği zor olabilir ona dikkat edersin.ama açık renk her zaman tercihimdir.

ben beğendim güle güle kullan..sadece temizliği zor olabilir ona dikkat edersin.ama açık renk her zaman tercihimdir.

benim ev renk cümbüşü belki ondan ben de artık sadeleştireceğim evimi.ben özellikle yün diye tercih ettim.akrilik halılara göre temizliği daha kolay oluyor gibi, hem de kolay yıpranmıyor.yıkamaya versen bile bir şey olmuyor.

Seçtiğiniz halıları ben beğendim,el dokuma,yün halılar daha zariftir her daim iyi bir seçim yapmışsınız,esyalarınız da klasikse cok uyumlu olucaktır.Renk konusunda krem rengi olsaydı daha iyiydi ama yoktu demişsiniz,gülü seven dikenine katlanırmış...İyi günlerde kullanın,güle güle kirletin:9:

Seçtiğiniz halıları ben beğendim,el dokuma,yün halılar daha zariftir her daim iyi bir seçim yapmışsınız,esyalarınız da klasikse cok uyumlu olucaktır.Renk konusunda krem rengi olsaydı daha iyiydi ama yoktu demişsiniz,gülü seven dikenine katlanırmış...İyi günlerde kullanın,güle güle kirletin:9:

inşaallah ben de begenirim.artık begenmazsem iade ederim ne yapalım olan olmuş :63:

Halı çok güzel, ama açık renk. :\

Benim salonumda kahve ve krem tonlarında desenli halılarım var, çocuk olduğu için sürekli silmem gerekiyor, çok kirleniyor. Bu yüzden açık renk halı almam daha... :19:

Hole bej ve grisi daha iyi gider sanki...

teslim alınca bakın beğenmezseniz başa halıyla değiştirirsin benim salon halımda el halısı ben kalıp sabunuyla siliyorum arada

Parkeleriniz koyu ise çok güzel durur desenide çok güzel ama ne biliyim çok pahalı geldi yav gerçi el halısı diosunuz ama güle güle kullanın =)

canım senn halı linkteki fiyata mıı?? bu gün trendyolda var apex aynısı 479 tl 80 e 300

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..beyaz bence taşıması zor bir renk..özellikle evde çocuk olunca..kahve tonlarıda hoşuma gitti.tercih meselesi ben olsam o tonlarda alırdım..misafire ayrı,günlük ayrı benim tarzım değil..yün halıyı sık sık silemezsiniz..özellikle kışın sildiğinizde çabuk kurumazsa kokar..beyaz renk sık temizlik ister..tabi tercih sizin...

kızlar siparişi iptal ettim.anladım ki emin değilmişim.

Amaaan hep az kir tutsun, hafif de aydınlık olsun diye evi bej-kahve tonu döşüyor herkes duvarlar fix kum beji sonra milletin aydınlık farklı dekore evlerine dibi düşüyor! Kaç kere evin olacak, döşeyeceksin fiyatına yorum yapamam halı kaç para eder bilmem ama güzel görünüyor. Hoşuna gittiyse al koy, sen göreceksin evinde mutlu ol. Kirlendiyse yıkat, çabuk bozulursa at. Hevesini alırsın, beğendiğin bir şeyi görürsün her gün.

Back
X