Yeni halı aldım hata mı yaptım ( acele bir bakın)

• Konu Sahibi Konu Sahibi arnir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
80*300 kac metre kare
evet cok pahalıııııııııııı

2,4 metrekare pahalı değil kızçem normal bence el örmesi için :) ben de salona el örgüsü halı alıcam bi kendimizi toparlayalım da evlenirken mümkün olmadı ama kısmetse önümüzdeki kışa düşünüyorum :16:

halı çok hoş ama cidden. evin zemini ne renk?

2,4 metrekare pahalı değil kızçem normal bence el örmesi için :) ben de salona el örgüsü halı alıcam bi kendimizi toparlayalım da evlenirken mümkün olmadı ama kısmetse önümüzdeki kışa düşünüyorum :16:

halı çok hoş ama cidden. evin zemini ne renk?

kahve laminat parke.şu çok sık rastanılan kahvelerden

Koridorunuz çok ışık almayan bir yerse ki genelde öyle olur açık renk halı süper oluyor ben çok beğendim seçiminizi güle güle kullanın:46::21:

fıyatı pahalı hadı onuda gectım bence hakketen çok kotu. bedava verseler sermeyeceğim cinsten:26: almadıysanız başka bakın derim

kahve laminat parke.şu çok sık rastanılan kahvelerden

bence çok güzel olur. kahve üstüne açık renk çok şık durur. benim evde dikkat ettiysen zemin açık halı da açık renk kendini belli etmiyor koridordaki. oraya ben de laminant düşünüyorum temizliği de zor oluyor açık rengin çünkü.

güle güle kullan ben çok beğendim kahveyle daha da güzel durur kesinlikle. kayınvaliden gelince el örmesi olduğunu söyle ben laf arasında :D

ben de tam tersi aldığım her şeyi ucuz söylüyorum çünkü benimkine göre her şey pahalı :D iyi hoş kadın da ona kalsa kazak namına bir şey almamalıyız kendi örmeli, ne bileyim pijama çamaşır falan pazardan başka yerden alınmamalı :D böyle ilginçlikleri var bana karışmaz ama içten içe pahalı buluyor biliyorum ben de fiyatları hep aşağı çekiyorum :D bir gün sinirlensem ben de tüm acı gerçekleri açıklarım herhalde oğluna en son aldığımız iki keten pantolona 260 lira verdiğimizi duysa epey örselenir zira :D

fıyatı pahalı hadı onuda gectım bence hakketen çok kotu. bedava verseler sermeyeceğim cinsten:26: almadıysanız başka bakın derim

mesela ne alırdınız link gönderirn sizin tercihlerinizi de ben bir göreyim ki alternatif olsun

bence çok güzel olur. kahve üstüne açık renk çok şık durur. benim evde dikkat ettiysen zemin açık halı da açık renk kendini belli etmiyor koridordaki. oraya ben de laminant düşünüyorum temizliği de zor oluyor açık rengin çünkü.

güle güle kullan ben çok beğendim kahveyle daha da güzel durur kesinlikle. kayınvaliden gelince el örmesi olduğunu söyle ben laf arasında :D

ben de tam tersi aldığım her şeyi ucuz söylüyorum çünkü benimkine göre her şey pahalı :D iyi hoş kadın da ona kalsa kazak namına bir şey almamalıyız kendi örmeli, ne bileyim pijama çamaşır falan pazardan başka yerden alınmamalı :D böyle ilginçlikleri var bana karışmaz ama içten içe pahalı buluyor biliyorum ben de fiyatları hep aşağı çekiyorum :D bir gün sinirlensem ben de tüm acı gerçekleri açıklarım herhalde oğluna en son aldığımız iki keten pantolona 260 lira verdiğimizi duysa epey örselenir zira :D

bizimkinin derdi başka canım.

Benim salon halım da açık renk, el dokuması memnunum ben. İlk alındığında makine halısı gibi halı üzerinde hav, toz bırakmıyor. Fiyatını normal almışsın bence. Ben bir kere halı yıkamaya da verdim çünkü silerek olmadı. Şimdi günlük kullanmaya makine halısı serdim arada misafir gelince değiştiriyorum tertemiz görünüyor.

Benim salon halım da açık renk, el dokuması memnunum ben. İlk alındığında makine halısı gibi halı üzerinde hav, toz bırakmıyor. Fiyatını normal almışsın bence. Ben bir kere halı yıkamaya da verdim çünkü silerek olmadı. Şimdi günlük kullanmaya makine halısı serdim arada misafir gelince değiştiriyorum tertemiz görünüyor.

ben de oyle yaparım artık.çocuk olmasa silerek temizlerim de onun boyaları felan oluyor.onları çıkarmak çok zor o yuzden donuşumlu kullanırım diye dusunuyorum.

Açık tonları evinde kullanmaktan hiçççç korkmayan biri olarak süper bir seçim yaptığını söyleyebilirim. Zaten çocuklu evler çok sık temizlenmek zorunda olduğu için korkma, üstelik halıyı seçtiğin yerde pek vakit geçirilmediği için (benimde holümdeki halım beyaz, bembeyaz) sorun olmayacaktır.Güzel günlerde kullanman dileklerimle :)

mesela ne alırdınız link gönderirn sizin tercihlerinizi de ben bir göreyim ki alternatif olsun

araştırırsanız ıllakı bulursunuz. tabı beğendıysenız bıze laf düşmez. sadece yorum ıstemışsınız bende yazdım banyo paspas takımlarına benzıyo modelı. beğenmedım takdır sızın

ben de oyle yaparım artık.çocuk olmasa silerek temizlerim de onun boyaları felan oluyor.onları çıkarmak çok zor o yuzden donuşumlu kullanırım diye dusunuyorum.

Çocuk olmasa ben de kaldırmazdım ama gerçekten iki günde rengi dönüyor halının. Gerçi benim halı düz beyaz değil, orta kısmında kahve tonları hafif çizgiler var biraz daha kiri götürür diye o model seçtim.

araştırırsanız ıllakı bulursunuz. tabı beğendıysenız bıze laf düşmez. sadece yorum ıstemışsınız bende yazdım banyo paspas takımlarına benzıyo modelı. beğenmedım takdır sızın

aslında evet bende bu kısımda tereddutte kaldım.inşaallah çok o kadar banyo paspaslarına benzemez.

araştırıyorum ama bu araştırma da sınır yok.

shaggy krem begeniyorum bunların dısında

Fazla beyaz
Kırık beyaz krem tonu olabilirdi
Bir de bana çok klasik gibi geldi ama ona uyumlu eşyan varsa sorun değil tabi..

kızlar dert değil ama koridorumdaki halılarımı değiştirmek istiyordum.

9753 White | Flat | El Dokuma Halılar | Apex halının 80*300 unu internetten bakarak aldım.yani gormeden.hemde 2 tane aldım.

çok mu beyaz kalite iyi midir? çok da pahalı hata mı ettim acaba.

ben makine halılarını sevmiyorum ve çok kolay sıkılıyorum.o yuzden halılarım hep el halısı ve pahalı halılardır.

Bu arada
Sıkılma sebebinizin makine ya da el halı olmasıyla ne ilgisi var anlamadım ama el halıları zaten daha pahalı olur ayrıca 'el halısı ve daha pahalı' diye belirtmenize gerek yoktu yani :23:

Neyse, iyi günlerde kullanın
Kayınvalideniz gelince serecekmişsiniz gerçi

bence yine açık renkler kullanabilirdiniz; ama bu şekilde tamamen tek ve açık renkli halının bir de koridorda, çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum :44:

Bu arada
Sıkılma sebebinizin makine ya da el halı olmasıyla ne ilgisi var anlamadım ama el halıları zaten daha pahalı olur ayrıca 'el halısı ve daha pahalı' diye belirtmenize gerek yoktu yani :23:

Neyse, iyi günlerde kullanın
Kayınvalideniz gelince serecekmişsiniz gerçi

komik yaaa şaşırdım kaldım.esra erol programlarından çıkıp gelen biri daha beni buldu.bir şey diyemiyorum.nerde yazıyor sadece kayınvalide gelince sereceğim.

Ferah ortamlar hayatımıza girdiğinden beri beyaz çok kullanılmaya başlandı evlerde..ama ben hala bu konuda gelenekselci olarak koyulardan vazgeçemiyorum. Çocuktan sonra da bu kararımda ne kadar haklı olduğumu anladım. Halı güzel ama buna iyi bir dekorasyon ve temizlik lazım.

Back
X