Cok mu oluyor odem in canim yoksa az mi? Kiraz sapi, maydanoz falan iyi gelir odeme. AMA hamilelikte kullanilir mi bilmiyorum. Sen Bol Bol su ic. Muz ye ve tuzu sekeri azalt canim.Kizlar bende sabahlari odem olmaya başladi sabah namazda normalim 9 da falan artiya gecmis oluyorum yüzüm falan da şişdi @dolly canm seninki de odem olmasin son haftalarda organlar sıkıştığı icin olabiliyor
Olabilir canim bakalim bool su icmeye çalışıyorum :)Kizlar bende sabahlari odem olmaya başladi sabah namazda normalim 9 da falan artiya gecmis oluyorum yüzüm falan da şişdi @dolly canm seninki de odem olmasin son haftalarda organlar sıkıştığı icin olabiliyor
Öyle asıri deģil ama şiştim yinede tursuyu hiç yemiyordum ama artik az da olsa yiyorum omu etkiledi bilmiyorum suyu da baya baya iciyorum diger gebliklerimid ede çok şiştim odemim vardi insallah daha fazla artmazCok mu oluyor odem in canim yoksa az mi? Kiraz sapi, maydanoz falan iyi gelir odeme. AMA hamilelikte kullanilir mi bilmiyorum. Sen Bol Bol su ic. Muz ye ve tuzu sekeri azalt canim.
Iyi ediyosun ben tum gun wc deyim bir de soguk zaten hic cikamiyorum wc denOlabilir canim bakalim bool su icmeye çalışıyorum :)
Benim tum.gun yedigimin yarisi kadar valla çok iyi gidiyosun ben artik o kadar sabredemiyorumSabah : 1 kaşarlı poğaça,çeyrek simit.dışardaydım abarttım biraz.
Ara :1 soda,yarım portakal
İkindi : 3/4 kase köfteli şehriye çorbası,4 kaşık pırasa yemeği
Başka bişey yemek istemiyorum...midem kötü gene.
Kızlar benim listeme yorum yapar misiniz az ya da çok fazla diye elimden geldiği kadar saglikli yemeye calisiyorum ama bazen uyduramiyorum
Sabah 1 bucuk sucuklu yumurta ev yapimi
5 zeytin 4 dilim kaşar peynir 2 dilim ekmek le reçel ve tahin helva
Ara yok
Ogle 5kaşik makarna bol salata 1 kase yogurt
Ara annemde kurabiye yaptık 2 kurabiye
Akşam yarim kase mercimek çorba ve 1 tane lahmacun
Sizce fazla mi once daha az yiyodum artık fazlalastirdim dogru mu ediyorum ki
Yorumun için cok sagol canim fikrinize ihtiyacim var süth Yatmadan icmeye calisiyorum canim da yogurdu baya yiyorum benim.kız yogurt canavari olucak muhtemelenBebek artık bizden besleniyor. Tam kilo alma haftaları kuzuş. En iyisini yapıyorsun yemekle. Ki bi hamileye göre cidden az yiyorsun hala.. maşallah maşallah sana :) sadece en kötü günde 1 bardak daha süt iç. O direkt bebeğe gidiyormuş kilo için
Yorumun için cok sagol canim fikrinize ihtiyacim var süth Yatmadan icmeye calisiyorum canim da yogurdu baya yiyorum benim.kız yogurt canavari olucak muhtemelen
Bence listen gayet iyi canım, listelerini basarili buluyorum :) aldığın kilonun cok azi yagdandir bence hatta ins. Yagdan hic almamissindir :) odem meselesine gelincede bende ugrasiyorum etrafta hic sismedin diyor yuzuklerim rahat girip cikiyor hala cok sukur diğerinde takamadigimi hatirliyorumKızlar benim listeme yorum yapar misiniz az ya da çok fazla diye elimden geldiği kadar saglikli yemeye calisiyorum ama bazen uyduramiyorum
Ara yok
Aslinda limonlu suyun içine tarçin ekleyince de cok işe yaramişti unutmusum onu tekrar uygulayayım bariBence listen gayet iyi canım, listelerini basarili buluyorum :) aldığın kilonun cok azi yagdandir bence hatta ins. Yagdan hic almamissindir :) odem meselesine gelincede bende ugrasiyorum etrafta hic sismedin diyor yuzuklerim rahat girip cikiyor hala cok sukur diğerinde takamadigimi hatirliyorumsabahlari içtiğim sirkeli suyunda etkisi olabilir :) içine kabuk tarcinda atiyorum bi iki damla limon sıkıyorum doktoruma sordum midende bi sorun yoksa icebilirsin dedi bebege bir zarari yokmus
Canım çok yemek istemiyor,normalde iştahı çok açık bir insanım.biraz engellemeye çalışıyorum.Benim tum.gun yedigimin yarisi kadar valla çok iyi gidiyosun ben artik o kadar sabredemiyorum
Senin menülerin de kilon da haftasına göre gayet normal.hatta bazen az bile olduğunu düşünüyorum.çok iyi gidiyorsun canım.Yorumun için cok sagol canim fikrinize ihtiyacim var süth Yatmadan icmeye calisiyorum canim da yogurdu baya yiyorum benim.kız yogurt canavari olucak muhtemelen
Cok guzel canim. Kesinlikle cok degil yediklerin. Sakin azaltaym falan deme :)Kızlar benim listeme yorum yapar misiniz az ya da çok fazla diye elimden geldiği kadar saglikli yemeye calisiyorum ama bazen uyduramiyorum
Ara yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?