- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Gayet başarılı bir menü olmuş canımDun yazamadim kizlar. Kahvalti, peynir li domatesli tost bir haslanmis yumurta. Oglen, karisik omlet, Bol yesillik bir dilim kizarmis ekmek. Aksam, etli kuru fasulye, az bisey pilav ve yogurt. Arada, portakal yedim. Birde aksam tarcinli dondurma( kalorisi az, proteini yuksek) bir bardak muzlu sut.
Canım çok yemek istemiyor,normalde iştahı çok açık bir insanım.biraz engellemeye çalışıyorum.
Senin menülerin de kilon da haftasına göre gayet normal.hatta bazen az bile olduğunu düşünüyorum.çok iyi gidiyorsun canım.
Tesekkurederim kızlar sizden teğit almak çok güzel böyle devam edicem inşallahCok guzel canim. Kesinlikle cok degil yediklerin. Sakin azaltaym falan deme :)
Sagol canimGayet başarılı bir menü olmuş canım
Yenidoğan 1 10lu 4 de 5li takimımiz var onun haricinde tulumlari 6 9 aylik aldim bol bol da olsa giyer o kadar cabuk buyuyorlarki ne.alırsam büyük aliyorum benYa kızlar akıl danismaya geldim. Bebek kıyafetlerini aliyorum ama hep 0-3 ay alıyorum, buyuk al dediler. Siz nasil yaptınız? 0 ay olanlar 50-56 cm,0-3 olanlar 62 cm oluyor genelde. 2 tane yenidogan hastanem var 5 li. Ama iç atletler falan hep 0-3 .
Canım ben 0-3 ay pek birşey almayı düşünmuyorum hiç giydiremedik diyen çok oldu israf ettim diyenlerYa kızlar akıl danismaya geldim. Bebek kıyafetlerini aliyorum ama hep 0-3 ay alıyorum, buyuk al dediler. Siz nasil yaptınız? 0 ay olanlar 50-56 cm,0-3 olanlar 62 cm oluyor genelde. 2 tane yenidogan hastanem var 5 li. Ama iç atletler falan hep 0-3 .
Iste ben yenidogan hic almadim, hep 0-3 aldım:))) yenidoganla 0-3 farklıymış. Sizce yenidogan almalimiyim ?Yenidoğan 1 10lu 4 de 5li takimımiz var onun haricinde tulumlari 6 9 aylik aldim bol bol da olsa giyer o kadar cabuk buyuyorlarki ne.alırsam büyük aliyorum ben
Ay cok sevindim senin adina.. kilo konusunda yani belki emzirdikce daha cok verirsin.. :) diger meselede ise ins Allah sabir versinbi hastaligi yok ya cok sukur.Kızlar nasılsınız fırsat bulunca gireyim dedim bi gazlı geceler devam bizde hiçbirşeyin faydasi yok doktor 3 ay çekeceksiniz dedi kabullendik bizde 12 aralık doğum yapmıştım bir aylık olduk nadir mama desteği veriyoruz ben 74 'le hamile kalmıştım tekrar 74 e indim şükür görenler doğum yapmamışsın diyo darısı size
Hayır alma.inanılmaz çabuk büyüyorlar.hatta 0-3ü bile abartma derim.büyüme hızına göre alırsın 40ı çıkınca.Iste ben yenidogan hic almadim, hep 0-3 aldım:))) yenidoganla 0-3 farklıymış. Sizce yenidogan almalimiyim ?
Hastane cıkişı hiç almadin mi ?ondan alman lazim canim ilk haftalar ne giyecek zaten sürekli kirlenicekIste ben yenidogan hic almadim, hep 0-3 aldım:))) yenidoganla 0-3 farklıymış. Sizce yenidogan almalimiyim ?
Ayy canim seni hep merak.ediyoruz burda ilk doğum yapan kilo takipçimizsinKızlar nasılsınız fırsat bulunca gireyim dedim bi gazlı geceler devam bizde hiçbirşeyin faydasi yok doktor 3 ay çekeceksiniz dedi kabullendik bizde 12 aralık doğum yapmıştım bir aylık olduk nadir mama desteği veriyoruz ben 74 'le hamile kalmıştım tekrar 74 e indim şükür görenler doğum yapmamışsın diyo darısı size
Emziren anne nin günlük 750 fazla kaloriye ihtiyaci var mış 500ü gunluk yediklerinden 250 si hamileylenki deposundan gidermiş çok sevindim bu bilgiye inşallah bol bol sütümüz olur da emziririzAy cok sevindim senin adina.. kilo konusunda yani belki emzirdikce daha cok verirsin.. :) diger meselede ise ins Allah sabir versinbi hastaligi yok ya cok sukur.
Cnm hastane çıkışım var 2 tane 5 li takım, ablamda büyük hastane çıkışı alacak bana. Ama citcitli badilerim, alt patikliler, tulumlarim 0-3 ay. Diger bedenleri büyüme hızına gore alırım diye almadim. Birkac tane 6 aylik tulum var sadece.3 aylık var. Pancoda indirim vardı buarada kızlar, organik pamuklu tulum ve penye battaniyeler baya uyguna geliyor,dun denk geldim.:)))Hastane cıkişı hiç almadin mi ?ondan alman lazim canim ilk haftalar ne giyecek zaten sürekli kirlenicek
Evet canım cok dogru bende buyume hızına gore alicam diye sadece 1 2 aylık kıyafet aldım. Daha da vaktim var da ben iste acele ettim:)))Hayır alma.inanılmaz çabuk büyüyorlar.hatta 0-3ü bile abartma derim.büyüme hızına göre alırsın 40ı çıkınca.
Yeterli o zaman aldıklarin buyudukçe alırsın bende oyle yapıcamCnm hastane çıkışım var 2 tane 5 li takım, ablamda büyük hastane çıkışı alacak bana. Ama citcitli badilerim, alt patikliler, tulumlarim 0-3 ay. Diger bedenleri büyüme hızına gore alırım diye almadim. Birkac tane 6 aylik tulum var sadece.3 aylık var. Pancoda indirim vardı buarada kızlar, organik pamuklu tulum ve penye battaniyeler baya uyguna geliyor,dun denk geldim.:)))
Çok olur mu canım bence az yemissin :) bakiyorum fazla olan ne diye bisey yok pogacayi yarim yemissin ama baska kahvaltilik bisey yok oglen cok iyi aksamda oyle cig kofteden ne olucak ev yapimisysa hele. :) benim listemi gormedin galibaÇok yedim bugüüün çok(
Sabah : 2 kayısı,yarım kaşarlı poğaça
Öğlen :1yumurta ile menemen,az süzme peynir
Ara :1 bardak sahlep,1 soda
Akşam: 1 ortaboy ızgara çipura,bol yeşil salata,4-5 çiğköfte etsiz.komşu getirmiş akşam menüsünü ne güzel öğleden sonra daha yemeyecektim.hazır gelince dayanamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?