Kesinlikle annenin aldigi kiloyla baglantili degil bebegin kilosu. 6 kilo alirsin 3.5 kilo bebek dogurursun 20 kilo alirsin 2.5 kilo bebek dogurursun. AMA tabiki saglikli beslenmek lazim. Protein kalsiyum ve Bol sebze ve gunde Iki porsiyon falan meyva yenmeli Bence. Yediginin azligindan coklugundan ziyade besin degeri onemli. Kizlar Cukartrsi gunu ailecek disaridaydik ve Benim cok kotu tansiyonum dustu, Ayaga bile kalkamadim bas donmesi ve goz kararmasindan. Tabi cok korktuk. Esim cok panik yapti. E basladi soylenmeye kilo almiyim diye sacmaliyorsun bi salatayla ogun mu olur yok iste bi dilim tostla kahvalti mi edilir falan diye. Diyet gibi besleniyorsun sacmaliyorsun falan dedi

e tabi devamli tartildigimi ve iste su kadar kilo aldim falan gibi konusma lara cok sahit olunca baskulu kaldirdi. Halbuki tansiyon dusmesinin sebebi aclik falan degildi. Daha yeni yemistik. AMA Benim tavuk salata yememe takti iste :) iste guya ac kalkmisim masadan. Restauranta gidip salata mi yenirmis falan filan

[/QUOTE
]
Canim nerelerdesin bende seni merak ediyodum gecmiş olsun tansiyonun düşmüş ben de de cok oluyodu bi ara e ister istemez bebek anneden vitamin aliyir.besleniyor e sende kilolu bi bayan deģilsin zayifsin ve dikkat ediyosun eşin dogal olarak buna baglamıştir vitamin ilaclarini aliyomuydun ben düzenli kullanmaya baslayinca rahatladim diyebilirim hatta doğm yapinca da kullanmayi düşünüyorum yoksa 3 cocuga nasıl yetişirim bilemiyorum