Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah;
1 bardak süt
Tam bugdayli ekmege sucuklu tost
Biraz suzme peynir yarim d. Ananas
Ara:
Bir bardak cileklu süt ve gofret
Ara 2:
Kucuk bir portakal bir iki dilim yesil elma
Aksam :
Nohutlu pazi yemeği 4 kasik kadar
pirasali kek buyuk bi dilim
Bir kase yoğurt
Akşam acikirsam muz yerim
Çok iyi gidiyosun dolly cim canım acikmiyo musun bi acikan ben miyim ?? merakimdan soruyorum dün baya az yedim sabahi zor ettim

Kabızlik kilo artışı yapiyor yaa ben bi ara çok çektim ama bu haftalarda iyiyim bilmiyorum once az yiyodum ondan mıdır neyse sen elinden geleni yapiyosun sonuçda doguma kadar en fazla 5 daha alsan verirsin dogum sonrası kolay veriyorum demişdin

Inan ben cips yemedim hiç patates kizartmasi ni severim yemedim abur cubur zaten olmadı hani diyet gruplarinda gunluk yediklerini paylasiyorlar ya hep oyle yedim hep dedim hamile olmasaydim bu yemeyle ayda 4 kilo rahat verirdim dişari cikiyoruz ailecek ben yemeden oturuyom ya da baya baya az yiyorum ama son haftalarda iştah durumu daha da zorladı beni once dayaniyodum ama şmdi zorlaniyorum bakalım hedefime ulasayim da durup durup sonda bi patlama yasamayayim

Insallah oyledir canım 9 la bitirmek hayal gibi geliyodu bana inşallah en fazla 9 olurum ama diger kizlar benden daha iyiler hele neseliyimmm baya iyi maşallah

Dikkat ede ede kontrollü gidersen cok almazsın tabi metabolizman da önemli kimi insan ne kadar az da yese kilo geliyor ben kendime ayda 1 kilo hedefi koymuştum dr um sagolsun 1 kilo fazlasini kabul etmiyoruz demişti diyetisyene gider gibi dr da ölçümümü cok güzel yapiyordu kilo olayini dr unla muhakkak konuş bir de burasi cok etkili oldu istersen gunluk yediklerinin listesini paylaş frenlemeni saglar

Gözümün önünde çiğköfteler az uçuşmadı benim :))) çiğ köfte için ağladığımı bilirim yasak olan şeyleri inatla canın istiyor bende öyle oldu yiyemedim bugün doktoruma gittim artık çiğ köfte serbest dedi çocuklar gibi sevindim ahahahah

Gözümün önünde çiğköfteler az uçuşmadı benim :))) çiğ köfte için ağladığımı bilirim yasak olan şeyleri inatla canın istiyor bende öyle oldu yiyemedim bugün doktoruma gittim artık çiğ köfte serbest dedi çocuklar gibi sevindim ahahahah
Ayy gercek mi aynen bende çok severim dedigin gibi bir gun pastane önunden gecerken agladim yaa kokulara dayanamamistim peki simdi süt yapsın diye yemek yiyomusun nasil yeme duzenin degistirdin mi kucuk hanimefendi nasıl ayy bende bi dogurayim cok merak ediyorum kuzumu bugun hast. Cantami hazirladik bende heyecan tavan yaptı bu arada çiğköfte süt yapar bizde lohusaya yogurup yedirirler

Bugun doktora gittim kızlar. Tahlillerim hep iyi çıkmış şükür. Ama bebek haftasına göre kilosu azdı. 2150 filan olmuş :( ben duyunca çok üzüldüm. Sonra nstye filan bağladılar. Benimki başladı oynamaya. Sonra doktor sonuçları filan gördü . Kilo durumunu konuştuk. Ben bu aralar yediğimi çıkarıyorum ondan mı kilo alamadı dedim. Senin midende 2 dakika bile dursa yediğin kana karışır bebeğe ulaşır merak etme . Midedeki posayı çıkarıyorsun gibi düşün dedi. Bir de bebeğin hareketli olması iyi bir şeymiş . Demek mi sağlıklı bir bebek. Yoksa bu kadar enerjiyi bulup hareket edemezdi dedi. Kilolu bebekler daha hantal olabiliyor önemli olan sağlıklı kilo alması falan yaptı. Gayet iyi konuştu. Bir de son haftalar ya ödemime baktı ödemde yoktu şaşırdı kadın:KK70: aynı şekilde beslenmeye devam et ve çocuk kilo alsın diye yiyeyim deme sen kilo alma Doğumun rahat olsun dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım

Bugun doktora gittim kızlar. Tahlillerim hep iyi çıkmış şükür. Ama bebek haftasına göre kilosu azdı. 2150 filan olmuş :KK43: ben duyunca çok üzüldüm. Sonra nstye filan bağladılar. Benimki başladı oynamaya. Sonra doktor sonuçları filan gördü . Kilo durumunu konuştuk. Ben bu aralar yediğimi çıkarıyorum ondan mı kilo alamadı dedim. Senin midende 2 dakika bile dursa yediğin kana karışır bebeğe ulaşır merak etme . Midedeki posayı çıkarıyorsun gibi düşün dedi. Bir de bebeğin hareketli olması iyi bir şeymiş . Demek mi sağlıklı bir bebek. Yoksa bu kadar enerjiyi bulup hareket edemezdi dedi. Kilolu bebekler daha hantal olabiliyor önemli olan sağlıklı kilo alması falan yaptı. Gayet iyi konuştu. Bir de son haftalar ya ödemime baktı ödemde yoktu şaşırdı kadın:KK70: aynı şekilde beslenmeye devam et ve çocuk kilo alsın diye yiyeyim deme sen kilo alma Doğumun rahat olsun dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım
Dr un cok pozitif konusmuş canim ne guzel ama.annelik işte insan azcik kilo alsin istiyor miden kaldirirsa maden suyu ve muzu ye istersen bizim kontrolde yarın çok merak ediyorum nasıl olduk

Dr un cok pozitif konusmuş canim ne guzel ama.annelik işte insan azcik kilo alsin istiyor miden kaldirirsa maden suyu ve muzu ye istersen bizim kontrolde yarın çok merak ediyorum nasıl olduk

Aynen saolsun çok rahatlattı beni yaa. Ben kendimden dolayı düşünüyordum. Kan değerlerim de iyi çıkınca bebek almak istediği kadarını alır. Oda bir birey metabolizması farklı farklı kıyas yapma diğer bebekler ile dedi.. 3 kgden ümidimi kestim artık. İnşallah hepimizin sağlıklı kemikleri güçlü kuvvetli bebiktoları olur . Kucağımıza güzellikle hayırlısıyla alırız . Sende yarın güzel şeyler duyarsın inşallah doktordan:anneadayı::emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar ben de hamileyim sanırım:halay: 6 tüp bebekle 6 senemde hamile kaldım sor süreçlerdi bir de çok kilo aldım 60 :68 çıktım 4 senede boyda 162 kısa tabi,maşşallah sizlerin doğumları yaklaşmış rabbim yardımcınız olsun bu süreci kilo almadan hatta ilk aylarda bir kaç kilo vererek nasıl yönetebilirim yardımcı olurmusunuz ki:KK52:

Çok iyi gidiyosun dolly cim canım acikmiyo musun bi acikan ben miyim ?? merakimdan soruyorum dün baya az yedim sabahi zor ettim
Normalde aksamdan sonra yeniyorumda bugun cok sıkıldim bu menunun ustune 1 portakal 1 kasede antep fistik yedim.. bazi geceler acikiyorum ama kahvaltiyi düşünüyorum :D simdi yedigim fistiklar midemi yakicak gece biliyorum :(

Merhaba arkadaşlar ben de hamileyim sanırım:halay: 6 tüp bebekle 6 senemde hamile kaldım sor süreçlerdi bir de çok kilo aldım 60 :68 çıktım 4 senede boyda 162 kısa tabi,maşşallah sizlerin doğumları yaklaşmış rabbim yardımcınız olsun bu süreci kilo almadan hatta ilk aylarda bir kaç kilo vererek nasıl yönetebilirim yardımcı olurmusunuz ki:KK52:

6 tup bebek sonucu Rabbim nasib etmiş canim hayırlı olsun sağsalim bebegine kavustursun inşallah e o kadar tup bebek sonucu kilo alman da normal dir zagen kilolu hamile kaldıysan doģal olarak az kilo alıcaksın inşallah

Ayy gercek mi aynen bende çok severim dedigin gibi bir gun pastane önunden gecerken agladim yaa kokulara dayanamamistim peki simdi süt yapsın diye yemek yiyomusun nasil yeme duzenin degistirdin mi kucuk hanimefendi nasıl ayy bende bi dogurayim cok merak ediyorum kuzumu bugun hast. Cantami hazirladik bende heyecan tavan yaptı bu arada çiğköfte süt yapar bizde lohusaya yogurup yedirirler

Canım hiçbirşey istemiyor yemek olarak zorla yiyorum tatlım rezene de iç doğumdan sonra oda süt yapar

Kabızlik kilo artışı yapiyor yaa ben bi ara çok çektim ama bu haftalarda iyiyim bilmiyorum once az yiyodum ondan mıdır neyse sen elinden geleni yapiyosun sonuçda doguma kadar en fazla 5 daha alsan verirsin dogum sonrası kolay veriyorum demişdin

Inan ben cips yemedim hiç patates kizartmasi ni severim yemedim abur cubur zaten olmadı hani diyet gruplarinda gunluk yediklerini paylasiyorlar ya hep oyle yedim hep dedim hamile olmasaydim bu yemeyle ayda 4 kilo rahat verirdim dişari cikiyoruz ailecek ben yemeden oturuyom ya da baya baya az yiyorum ama son haftalarda iştah durumu daha da zorladı beni once dayaniyodum ama şmdi zorlaniyorum bakalım hedefime ulasayim da durup durup sonda bi patlama yasamayayim

Insallah oyledir canım 9 la bitirmek hayal gibi geliyodu bana inşallah en fazla 9 olurum ama diger kizlar benden daha iyiler hele neseliyimmm baya iyi maşallah

Dikkat ede ede kontrollü gidersen cok almazsın tabi metabolizman da önemli kimi insan ne kadar az da yese kilo geliyor ben kendime ayda 1 kilo hedefi koymuştum dr um sagolsun 1 kilo fazlasini kabul etmiyoruz demişti diyetisyene gider gibi dr da ölçümümü cok güzel yapiyordu kilo olayini dr unla muhakkak konuş bir de burasi cok etkili oldu istersen gunluk yediklerinin listesini paylaş frenlemeni saglar
Vitaminlerimi, omega3 hapini ve demir haplarimi hergun aliyorum canim.

Çok kolay.yemeyeceksin,aç gezeceksin.acıktıkça su içeceksin:mad:

V volveron canım gittin mi doktora?
Gittim canim sezeryan icin konustuk anestezi dr u muayenesi istedi dr imza falan doguma hazırlık kontrolu oldu bidaha gitmeme gerek.yokmuş dr a 18.ine gidip sezeryan olucam inşallah bebek 2525 gr dedi 3300 doğar dedi bakalim dr a göre 2600 olmali hafif minyon dedi ama bana gore gayet iyi geldi kilo da 6 bucuk çıktı dr cok memnun kaldı nst ceken hemşire ve anestezi dr u bile dedi nasil.zayif kalmayı basardın diye zayif olduğun için sezeryanda sıkıntı yasamayiz dedi anestezi dr u

Gittim canim sezeryan icin konustuk anestezi dr u muayenesi istedi dr imza falan doguma hazırlık kontrolu oldu bidaha gitmeme gerek.yokmuş dr a 18.ine gidip sezeryan olucam inşallah bebek 2525 gr dedi 3300 doğar dedi bakalim dr a göre 2600 olmali hafif minyon dedi ama bana gore gayet iyi geldi kilo da 6 bucuk çıktı dr cok memnun kaldı nst ceken hemşire ve anestezi dr u bile dedi nasil.zayif kalmayı basardın diye zayif olduğun için sezeryanda sıkıntı yasamayiz dedi anestezi dr u

Ay canım çok güzel konuşmuş. Bence bebeğin kilosu da gayet iyi. Hadi inşallah sağlıcakla 18 şubatta al kucağına :anne::KK200:

maşallah canım çok sevindimmm, azıcık kalmış bebişine kavuşmana . kg alımın da harika.

Back
X