Allah razi olsun canim aynen öyle moralimi bozdular valla 1 kişi 2 kişi degil ki herkes aynisini yaptı sonra diger kuzenimde emziriyodu kadin kilosunu verememis onada kilo ver diyorlar bende dedim.canim zayifda olsan kiloluda olsan kimseyi memnun edemezsin illa elestiriliyosun bende etkilendim yorumlardan e bide yemek.çesidi bol herzamankinden fazla yedim midem bulanıyor şimdi normalde ne kadar hafif ve rahatim oysaEmzirme döneminde kilolar takır takır gidiyor.asla abartmayın Doğumdan sonra kilo alacağım diye.ben ve tanıdığım çoğunluk süt olsun diye ne gerekiyorsa yedik.en çok 10ay sonra eski kilosundan bile aşağı düşüyor insan.yeterki süt gelsin.asıl sorun süt gelmezse.o zaman kiloda verilmiyor.ne kadar çok süt o kadar çok kilo götürüyor.ben aylarca litre litre boza içtim.emzirme dönemi sadece süt odaklı beslendim.
Başınız sağolsun canım.ne patavatsız insanlar var,moral bozmaya birebir.bıgün bize de misafir geldi.ilk lafı ne kadarrrrr zayıflamışsın oldu annemlerin yanında.hepi topu 1 kilo verdim abartacak bişey yok dedim.yok yok yüzün çökmüş,burun kemiğin bile ortaya çıkmış zayıflıktan dediler.annemi bir telaş sardı tabi.zaten her 3 cümlesinden biri : şunu ye,olmadı bunu ye bak bu da var bunu ye ...Allahtan eşim yoktu,valla yemiyorum diye o beni yer.