Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Inşallah canım sen sahitsin ne kadar stres yaptım taktım üzüldüm ağladım falan neyseki amacıma ulaştım darısı yeni başlayan lara diyelim bak dedigim gibi son haftalarda ciddi bir artış olmuyor once 1 catal tatli bile artı dönüyordu şimdi oyle olmuyor sanki vucut kilo almakdan cok doğuma hazırlanıyor yani yag depolama donemi bitti diyor :dua: e senin 6 hafta kaldi ki cabucak geciyor o 6 hafta da 500 gr alsan 3 daha alirsin yani sende cok iyi bi kilo ile bitiriyorsun :halay:sezeryan o kadsr cok ki normal doğum sayısı cidden az neyse hakkimzia hayirlisi olsun ne diyelim :anneadayı:
Evet bak ne guzel bitirdin gebeligi. O stres li gunler geride kaldi. Darisi bizlerin basina. Valla tatli dedin de su son gunlerde canim cok tatli istiyor. Iki uc biskuvi kucuk bir cikolata ile gecistirmeye calisiyorum. Kendimi biraksam dunyalari yerim :)

Sabah:
1 kizarmis tam bugday ekmegi
Sadece domates ile menemen
Cok az suzme peynir bikac kasik yoğurt birazda bal tahin
Ogle: (annemdeydimm)
Barbunya pilaki
2 kofte zeytinyagli lahana sarma 3 tane cok az yogurt veeee boll bol ispanakli arnavut böreği
Cayin yaninda bir parça trilece
Akşam yemekk yemem yiyecek yerimde kalmadi zaten :KK70:
Allahim annem hemen gelsin. Ispanakli borek en sevdigim :mad: Sana da afiyet seker olsun canimm

Ben bugun cok sacma yedim. Kahvalti etmedim. Sabah disaridaydim. Eve gelince 10 gibi peynirli tost yaptim yedim. Arada portakal ve muz. Daha sonra meyva li yogurt. Az once de koca bir kase tarhana corbasi ve bir tane cilekli kek. Bir Iki saat sonra yolda cikacagiz. Arabada kesin tikinirim.

Sabah; yarım gevrek , 1 dilim peynir, 2 tatlı kaşığı ayva reçeli, 5 zeytin, taze sıkılmış portakal suyu

Öğle; 4 biber dolması 1 kase yoğurt

Ara; 1 küçük salatalık ve sonrasında yarım limonu dörde bölüp tuzlayıp yedim.

Akşam; 1 kase tarhana çorbası, yarım tabak barbunya yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, az yoğurt

Ara; 2 çatal kabak tatlısından tattım. Eşim ye diye zorluyor yeterli dedim :) şekersiz açık çay içiyorum şu an bi daha bisey yiyip icmem.

Kızlar listeleriniz çok güzel arada hepimiz kaçamak yaptik yapiıcaz zaten bence iyo gidiyorsunuz tam tamina zayiflama diyeti de uygulayamayiz ki hamileyiz ve extra 300 kaloriye ihtiyac var bence en az 2 lt su 1 lt si limonlu olmalı birde hareketli olmak gerekiyor bu arada doğum sonrası devam ederiz ben ilk hafta yatarim ve annemle k. Valide bana neler neler yedirir tahmim edemezsiniz:KK43: napıcam bilmiyorum ama itiraf edeyim süt umun gelmesi benim kilo olayimida yememide icmemide etkileyecek insallah bol sütümüz olur:dua:

Kızlar listeleriniz çok güzel arada hepimiz kaçamak yaptik yapiıcaz zaten bence iyo gidiyorsunuz tam tamina zayiflama diyeti de uygulayamayiz ki hamileyiz ve extra 300 kaloriye ihtiyac var bence en az 2 lt su 1 lt si limonlu olmalı birde hareketli olmak gerekiyor bu arada doğum sonrası devam ederiz ben ilk hafta yatarim ve annemle k. Valide bana neler neler yedirir tahmim edemezsiniz:KK43: napıcam bilmiyorum ama itiraf edeyim süt umun gelmesi benim kilo olayimida yememide icmemide etkileyecek insallah bol sütümüz olur:dua:
Canım ben bugün İbrahim saraçoğlunun konuşmalarını izledim internetten; anne sütünü arttırmaya yardımcı olan iki besin varmış. En etkilisi taze üzüm diğeri de dereotuymuş. Bol bol da su içmek gerekiyormuş , ve stresten uzak durmak. başka şeylere kulak asmayın diyordu. Sen kendini bildikten ve istemedikten sonra kimse bisey yediremez zorla :KK200:

Canım ben bugün İbrahim saraçoğlunun konuşmalarını izledim internetten; anne sütünü arttırmaya yardımcı olan iki besin varmış. En etkilisi taze üzüm diğeri de dereotuymuş. Bol bol da su içmek gerekiyormuş , ve stresten uzak durmak. başka şeylere kulak asmayın diyordu. Sen kendini bildikten sonra kimse bisey yediremez zorla :KK200:
Doğru diyorsun zorla yedirmezler ama kadınız işte iki tarfda ilgilenecek ya hoşuma gitmiyor da degil hani yoksa biraz fazla yeyince cikaririm ben onun farkındalar birde oglumda sütüm 20 günde geldi kafayi yemiştim o malt icecekleri yok mu sute maya katıp içmiştim ama stresden gec geldi benimki cok stres yapmıştım bunda hicbiseyi takmiycam diyorum bakalım insallah basaririrm geleni gideni de takmiycam evi napiyorlarsa yapsinlar mutfak da evin temizligide onlarda ben dinlenmeye bebegime ve cocuklarima odaklanicam eski lerden tecrübeyle konuşuyorum ayy ne uzun yazdim kusura bakmayin :KK48:

Öncelikle benimde kızım olacak :) Ayrıca doğurduktan sonrada ilk hedefim hamile kaldığım kiloma gelmek . İkinci hedefim hamile kaldığım kilodan 4-5 kg daha aşağısına inmek olacak . Çünkü anladığım kadarıyla hepimiz aynı süreçlerden geçtik be geçecez. Çevremizde süt olsun diye bize yedirip yedirip duracak bi tayfa var . O yüzden hep beraber gruba devam devam:KK55:

Öncelikle benimde kızım olacak :) Ayrıca doğurduktan sonrada ilk hedefim hamile kaldığım kiloma gelmek . İkinci hedefim hamile kaldığım kilodan 4-5 kg daha aşağısına inmek olacak . Çünkü anladığım kadarıyla hepimiz aynı süreçlerden geçtik be geçecez. Çevremizde süt olsun diye bize yedirip yedirip duracak bi tayfa var . O yüzden hep beraber gruba devam devam:KK55:
Aynen canim insAllah hergun hergun aktif olmasa bile en azindan 1 gun kilo bildirimi yapalim.iyiki acmisim diyorum bu konuyu yoksa kaac kere birakirdim ipin ucunu... :D

Kız sen hamile kaldığın kiloya 40 'ın cikmadan inersin zaten e bir de universte okuyor mussun o kosturmayla zaten gidecek e maşallah burdaki kızlar olarak kontrolsuz beslenmiyoruz fit kadinlar olucaz hep beraber :halay:

Sen zaten ilk hedefine otomatik olarak ulasiyosun canım ben doğumdan sonra 3 kg aldım ama doğumdan sonra ilk kilosuna gelip sonra üzerine 10 kg alan arkadaşımda var

Back
X