Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Darısı bize canım :) bebeğin nasıl
Inşallah canm sağ sağlim:) gazliyiz birgün çok güzel bir gün Sabahlatiyor yine bunada şükür ilk bir ay hiç uykusu yoktu da ama ne olursa olsun çok tatlı bide ilk 2 de zoruma giderdi bakmak ağlardım sinirden gece uyumafiklarinda yaş kac olursa olsun sonuncu sevmelik oluyor herhalde 29 yasindayim ama 40 yaşında sevmelik cocuk yapmis gibi hissediyorum kendimi hiç sinirlenmyorum yorgunluktan ayakta zor duruyorum hala gülerek severek bakiyorym :anne:tekne kazintim:KK49:

Çok iyisin canım :nazar:

Aynen oyle bakalım süt üretimi yapmam lazım :KK70:

Canım cok cok iyi gidiyorsun listelerin öyle hoşuma gidiyor ki ben 21. Haftaya 3 kilo ile girmistim ama o haftalardan sonrs senin listeler gibi beslendim sen bana göre baya iyisin :KK20:

Grubun ilk mezunu diyebiliriz canım tüm alkislar sana:KK9:

Sıcak su mideni yakar ılık su olucakbirde suyu çok içmelisin az su iyi degil

Hedefim oyle:KK200: ama başak burcuyum gıcığım ben en buyuk takıntısı düzen dur bakalım neyseki neler yaşayacağımı az cok kestiriyorum ona göre kendimi hazirliyorum
Eşim de Başak , tam bir düzen hastası ve aşırı titiz, yerde bi tane çorap görse bu burada mı duracak der :-)

rmys4203 rmys4203 maşallah. Hic dogum yapmamis gibi gorunmek iyi hissettiriyordur sana :)
Sagolasin canm aynn hemde hızlandırıyor kilo vermek için tek sıkıntı bebek görmeye sürekli birileri geliyor o yüzden tatlı pasta eksik olmuyor birinde yemesem birinde tirtikliyorum bugün yine misafir var inşallah tutarım kendimi :)

Sagolasin canm aynn hemde hızlandırıyor kilo vermek için tek sıkıntı bebek görmeye sürekli birileri geliyor o yüzden tatlı pasta eksik olmuyor birinde yemesem birinde tirtikliyorum bugün yine misafir var inşallah tutarım kendimi :)
O kadar olur canım... onemli olan salmamak herseyden degilde canın en cok ne istiyosa ondan yersin

Cnm maşallah ya ne güzel, nasıl besleniyorsun azıcık bahsetsen de bana örnek olsan :KK51:
Dolly volveron ve neseliyimin geçmiş paylaşımlarını okuyorum canım oradan gaza geliyorum onlar bu haftada koruyabilmiş diye ama çok başarılıyım diyemem hergun kurabiyeleri goturuylrim bugünde sütlü tatlı yapicam haftasonu cheesecake yaparım eşim istiyor böyle tatlı modundan çıkabilsem birde eve ekmek almıyoruz ailelerimiz olmayınca normalde ama bugün sabah aldık kepekli 2-3 dilim yedim suyu artırdım 1.5lt net tuketiylrum

Inşallah canm sağ sağlim:) gazliyiz birgün çok güzel bir gün Sabahlatiyor yine bunada şükür ilk bir ay hiç uykusu yoktu da ama ne olursa olsun çok tatlı bide ilk 2 de zoruma giderdi bakmak ağlardım sinirden gece uyumafiklarinda yaş kac olursa olsun sonuncu sevmelik oluyor herhalde 29 yasindayim ama 40 yaşında sevmelik cocuk yapmis gibi hissediyorum kendimi hiç sinirlenmyorum yorgunluktan ayakta zor duruyorum hala gülerek severek bakiyorym :anne:tekne kazintim:KK49:
ahh o gazlar 1.5 aya birşeyi kalmaz hatta daha erken biter inşallah sevgisi sabrını artırıyor insanın :)

Kızlar tebrik ederim hepinizin kiloları bence gayet iyi haftalarına göre :halay:

Bu arada sezeryan Doğum için 39. Haftanın içinde mi olmak gerekiyor ? Yoksa 39. Haftanın bitmesi mi gerekiyor ? Haftaya perşembe doktor ile görüşcem de gene de aklıma takıldı

Back
X