Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Eyslg Eyslg ay bana da kimse şöyle çok kolay normal Doğum yaptım dese azıcık cesaret gelecek ama yok yok diyen yok:ıslık: ayrıca bende lazere gidiyordum hamilelik ile bıraktım ama lazeri bırakmama oranla çok bi fark olmadı Aslında. Doğduktan sonra devam edicem bende lazere. Şimdi 9 ay boyunca jilet jilet derken ağda biranda zor gelir :KK23:
Aaa ben örnek vereyim hemen. Bnm yakın arkadaşım girdi 10 dk da çıktı doğumhanedrn. Çok kolaymış kız doktor ne diyosa yaptım o anda cırt diye çıktı dedi :)
Öncesinde 12 saat sancı çekti ama adet ağrısı gibi demişti. Son üç saati çok artmış onda da epidural yapmışlar rahatlamış. Böyle üç arkadaşım var. Sezaryen e dönen benim gibi normal çok isteyip bebişi ters geldiğinden sezaryen olan da var. Bnm sezaryen anım kötü mesrla ama anlatmıcam kötü doğum hikayesi okumayın ztn

Aaa ben örnek vereyim hemen. Bnm yakın arkadaşım girdi 10 dk da çıktı doğumhanedrn. Çok kolaymış kız doktor ne diyosa yaptım o anda cırt diye çıktı dedi :)
Öncesinde 12 saat sancı çekti ama adet ağrısı gibi demişti. Son üç saati çok artmış onda da epidural yapmışlar rahatlamış. Böyle üç arkadaşım var. Sezaryen e dönen benim gibi normal çok isteyip bebişi ters geldiğinden sezaryen olan da var. Bnm sezaryen anım kötü mesrla ama anlatmıcam kötü doğum hikayesi okumayın ztn
Ayy inşallah ben de o cırt diye çıktı diyenlerden olabilirim :dua: amin

Eyslg Eyslg ay bana da kimse şöyle çok kolay normal Doğum yaptım dese azıcık cesaret gelecek ama yok yok diyen yok:ıslık: ayrıca bende lazere gidiyordum hamilelik ile bıraktım ama lazeri bırakmama oranla çok bi fark olmadı Aslında. Doğduktan sonra devam edicem bende lazere. Şimdi 9 ay boyunca jilet jilet derken ağda biranda zor gelir :KK23:
Aslında tüyler zayifladigi için çok zor olmuyor diğer konuda bazıları yine olsa yine normal diyo bazıları da asla evet haklısın benim önceki dr.um bile sezeryan olmuş korktuğu icin

İyiyim canım çok şükür :) ay normal Doğumdan öyle çok korkuyorum ki psikolojik olarak kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sezeryan istiyorum. Sezeryan artık eskisi gibi değil hemen ayağıya kalkıyorsun diyen çok oluyo teşvik eden. Ama normal Doğumda çevremde hiç şöyle kolay doğurdum diyen olmadı. İyice korkuttular beni:KK70:
Hayırlısı artık bebiş için hangisi iyiyse

Sanki benim dogum hikayem.. :) bende kontrole gittim dogum baslamis dediler yatisim yapildi hafif sancilar vardi sıklasinca epidural takildi onun etkisiyle acilmalarim hizlandi zor yetistirdiler dogumhaneye 15 dk surdu dogum ebe ne derse yaptim 3.ikinmada geldi canim :)

Sanki benim dogum hikayem.. :) bende kontrole gittim dogum baslamis dediler yatisim yapildi hafif sancilar vardi sıklasinca epidural takildi onun etkisiyle acilmalarim hizlandi zor yetistirdiler dogumhaneye 15 dk surdu dogum ebe ne derse yaptim 3.ikinmada geldi canim :)
Bu arada kan aldirinca bayilan bi insanim ona ragmen normal oldu :D

Onemli olan sanciyla bas edebilmek

Sabah:
1 tost 1 bardak sut 1 dilim kizarmis tost ekmegine bal tahin
Ogle aksam bir
Koca bir tabak domatesli makarna yogurt ve patates kizartmasi
Aksam evde suffle yapicam dondurmayla onu yerim
Kizlar sonun hayr olsun bakalim kac kilo ile bitiricem :KK70:
Zaten bu haftaya iyi bi kilo ile geldin ne kaldi ki doğuma

Sabah:
1 tost 1 bardak sut 1 dilim kizarmis tost ekmegine bal tahin
Ogle aksam bir
Koca bir tabak domatesli makarna yogurt ve patates kizartmasi
Aksam evde suffle yapicam dondurmayla onu yerim
Kizlar sonun hayr olsun bakalim kac kilo ile bitiricem :KK70:
Ben bugün çok kötü beslendim

Ayy kesinlikle katiliyorum sana bende ilk olsa kötü doğum hikayeleri dinlemem asla keşke benimki de normal olsaydi hemen ayaklanacaksin sezeryanda birilerine muhtaçsın yani kesinlikle bana göre sezeryan daha zor

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 küçük dilim tam buğday ekmeği,2 çeri,4 zeytin,2 kibrit kutusu beyaz peynir,bal,fındık ezmesi,çay
Öğle : 1,5 hamburger ev yapımı,1 bardak cola
Akşam: 1 tabak kapuska
Ara: 5-6 tatlı kaşığı dondurma ,2 soda

Yaaa harikaymış maşallah. Bir avazda dedikleri bu olsa gerek. Darısı tüm hamişlere. İnşallah bu sefer daha da kolay olur senin

Back
X