- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
InsAllah buda kolay olur :)Ayy ne güzel cidden kolay bi Doğumun olmuş :) çok sevindim senin adına![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah buda kolay olur :)Ayy ne güzel cidden kolay bi Doğumun olmuş :) çok sevindim senin adına![]()
InsAllah canim, teşekkür ederim :)Yaaa harikaymış maşallah. Bir avazda dedikleri bu olsa gerek. Darısı tüm hamişlere. İnşallah bu sefer daha da kolay olur senin
1 tane lierac kullandim bitti gecenlerde aslinda biseyler sürmem gerek ama kullanmadim bisey 1.de bebek yagi kullandim sadece catlamadim sanirim onemli olan vucudu nemlendirmekGünaydın kızlar catlamamak için birşeyler kullandinizmi
Bende de Hindistan cevizi yağı vardı bı garip olmuş bozulmusmu anlamadım :/ buğday yağı da katabilirsin sanirkm canimEskiden kalma lierac vardı onu kullanmaya başladım.ama bence en etkilisi aktarda yaptırılan hamilelik yağları;oğlumda kaşıntımı bitek o yağlar geçirdi.mustela,lierac vs işe yaramamıştı.bu sefer ben kendim yağları karıştırayım diyorum,daha uyguna mal etmek için.watsonsdan the coco life Hindistan cevizi yağı aldım,ev yapımı kantaron yağı yolladı arkadaşım onu ve içine kakao,badem yağı ekleyeceğim.henüz yapmadım.ama göğüslerim feci kaşınıyor,füze gibi oldular.süt gelince nereye sığdırıcam acaba??doğal zeytinyağı ve evitamini ampülü de koyacağım içine.
Başka eklemem gereken yağ var mı kızlar?
Kesinlikle kantaron yaği banyodan banyoya sürdüm sadece ve çatlamadım gerçi karnim digerlerine gore daha küçük amaGünaydın kızlar catlamamak için birşeyler kullandinizmi
Günaydın kızlar catlamamak için birşeyler kullandinizmi
Benim de bir keresinde bozulmuştu böyle bi garip kokuyordu içinde tortu gibi bişilet oluşmuştu. Banyoda tutuyordum ben. Aktar nem almıştır ondan bozulmuştur dedi. Sonra yenisini aldım banyoda tutmadım hiç öyle olmadı kuzumBende de Hindistan cevizi yağı vardı bı garip olmuş bozulmusmu anlamadım :/ buğday yağı da katabilirsin sanirkm canim
Kızlar şimdi bu benim ikinci hamileliğim ya, ilkinde göbekten çatlamadım hiç. Basenlerim ve memeler çatladı sırf. Oraya da sürmedim hiçbişi açıkcası göbeğe odaklanmıştım. O gebeliğimde bu gebeliğime göre 10 kg fazla ile gebe kalmıştım. 68 le gebe kalıp 83 le doğuma girdim (boy170)
Ama şimdi 59,5 la ilk trimesteri bitirmek üzereyim kısmetse ve hep dikkat edicem biliyorum. Aldığım onca eğitimden sonra bilinçsiz olmamalıyımmm:) sorum şu, madem daha zayıfım bu sefer hiç çatlak olmaz göbüşte dimi ya? Lierac gibi pahalı kremler almak istemiyorum bu sefer. Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı gibi doğal şeyler kullanmayı planlıyorum da sadece.
Benim gibi imiş sin canım bende diger gebeligimde 82 ile falan doguma girmistim göğüs bacak catlarmi doye dusunmedim somuc catladim ama göbek den catlamamistim ama bunda dogal.olarak karnım daha küçük diğer yerler zaten çatlak seninki de benimki gibi olucaktirKızlar şimdi bu benim ikinci hamileliğim ya, ilkinde göbekten çatlamadım hiç. Basenlerim ve memeler çatladı sırf. Oraya da sürmedim hiçbişi açıkcası göbeğe odaklanmıştım. O gebeliğimde bu gebeliğime göre 10 kg fazla ile gebe kalmıştım. 68 le gebe kalıp 83 le doğuma girdim (boy170)
Ama şimdi 59,5 la ilk trimesteri bitirmek üzereyim kısmetse ve hep dikkat edicem biliyorum. Aldığım onca eğitimden sonra bilinçsiz olmamalıyımmm:) sorum şu, madem daha zayıfım bu sefer hiç çatlak olmaz göbüşte dimi ya? Lierac gibi pahalı kremler almak istemiyorum bu sefer. Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı gibi doğal şeyler kullanmayı planlıyorum da sadece.
Ayy o ssvd yi hic deme çok istedim ama dr risk deyince o maceraya insan giremiyorİnşallah cnm yaa göbek derim esnekmiş demekki. Benim sezaryene rağmen kaslarım da toplandı sıkıntı yaşamadım umarım yine yaşamam. Hiçbirimiz yaşamayalım. Aah ah düz geleydi çatır çatır doğururdum ben minnoşu kesin de kısmet böyleymiş. Rahmim yanlış yerden kesildiği için ssvd de deneyemiyorum
Heh işte önümde örnek olunca süper oldu şimdi içim daha da rahat. Nefes bile alamıyordum son aylarda artık inşallah bu daha rahat olucakBenim gibi imiş sin canım bende diger gebeligimde 82 ile falan doguma girmistim göğüs bacak catlarmi doye dusunmedim somuc catladim ama göbek den catlamamistim ama bunda dogal.olarak karnım daha küçük diğer yerler zaten çatlak seninki de benimki gibi olucaktir
Maşallah cnm ne güzel imreniyorum valla su normal doğum yapanlara inşallah bu da çok kolay olurSanki benim dogum hikayem.. :) bende kontrole gittim dogum baslamis dediler yatisim yapildi hafif sancilar vardi sıklasinca epidural takildi onun etkisiyle acilmalarim hizlandi zor yetistirdiler dogumhaneye 15 dk surdu dogum ebe ne derse yaptim 3.ikinmada geldi canim :)
Aynen banyodaydi yaBenim de bir keresinde bozulmuştu böyle bi garip kokuyordu içinde tortu gibi bişilet oluşmuştu. Banyoda tutuyordum ben. Aktar nem almıştır ondan bozulmuştur dedi. Sonra yenisini aldım banyoda tutmadım hiç öyle olmadı kuzum