Bı an önce rahatlar inşallah canım yaBizde oyleyiz canım sancimiz her aksam 9 civarı geliyor baya agliyor ote yandan süt kaygısı falan siz de durumlar nasıl
Canım face den Emzirme Sanatı/Sorunları grubuna üye ol.ilk 3 gün pompayla sağım yapılmaz elle yapılması lazım sütun artması için.Mama sarilığa hicbir şekilde çare değil bence meme reddi de mama yüzünden oluyor.O grup çok faydalı olacak sana.Merhaba kızlar :) dün akşam itibariyle doğurdum bende :) süt durumuyla ilgileniyoruz bebeğin . Memeyi reddediyor şimdilik. Pompa ile çekebilirim kadarıyla süt vermeye çalışıyorum. Gerisi şimdilik mama takviyesi :) sarılık testini atlatınca mamayı kökten kesmeyi düşünüyorum :) tabi mümkün olursa
İlk kez duydum bunu şahsen ben 1.5 ay sagarak verdim sonra aktif emzirmeye baslayabilmistim ve tam tersi 3 saatte bir pompayla çekerek süt kanallarının açıldığını biliyorumCanım face den Emzirme Sanatı/Sorunları grubuna üye ol.ilk 3 gün pompayla sağım yapılmaz elle yapılması lazım sütun artması için.Mama sarilığa hicbir şekilde çare değil bence meme reddi de mama yüzünden oluyor.O grup çok faydalı olacak sana.
Aynen ben de onu merak ediyorum. Yaa sitenin yeni hali cok kotu. Resmen yazmak gelmiyor icimden :) sen nasilsin canim? Bebis nasil
Kızlar sitenin yeni tasarımı o kadar kötü ki girip bakasım bile yok.. tablo bile karışmış.. doğuran var mı nasılsınız? Neseli’den ses yok bebiş geliyor galibabu arada dün dışarıdaydık canımın çektiğinden yedim..
Sabah 2 boyoz , 1 yumurta, 1 bardak açık çay
Öğle 1 sucuk-kaşar-domatesli sandvic, 1 bardak sade gazoz
Akşam yarım tabak menemen, 1 dilim ekmek, maydanoz-roka-tere
Ara 1 hurma, yarım avuç badem
Ayy kızlar buranın tadi kalmadi ya napıyosunuz nasil gidiyor
Altta bize ulaşından şikayet edin kızlarAynen bitirdiler siteyi resmen :)
Bebisle ugrasiyorum biraz aglak bir bebek surekli emmek istiyor.
Umitliyim daha iyi bı hale gelecek :)) bende alışamadım halaAltta bize ulaşından şikayet edin kızlar
Cnm hayırlı olsun :) hoşgelmiş minik bebişin.inşallah bir an önce emmeye başlar. Doğum nasıl oldu detayları bekliyoruz sen kendini toparladıgındaMerhaba kızlar :) dün akşam itibariyle doğurdum bende :) süt durumuyla ilgileniyoruz bebeğin . Memeyi reddediyor şimdilik. Pompa ile çekebilirim kadarıyla süt vermeye çalışıyorum. Gerisi şimdilik mama takviyesi :) sarılık testini atlatınca mamayı kökten kesmeyi düşünüyorum :) tabi mümkün olursa
Canimm benimm gozun aydinn.hayirli evlat olsun insAllahMerhaba kızlar :) dün akşam itibariyle doğurdum bende :) süt durumuyla ilgileniyoruz bebeğin . Memeyi reddediyor şimdilik. Pompa ile çekebilirim kadarıyla süt vermeye çalışıyorum. Gerisi şimdilik mama takviyesi :) sarılık testini atlatınca mamayı kökten kesmeyi düşünüyorum :) tabi mümkün olursa
cnmm hayırlı olsunnMerhaba kızlar :) dün akşam itibariyle doğurdum bende :) süt durumuyla ilgileniyoruz bebeğin . Memeyi reddediyor şimdilik. Pompa ile çekebilirim kadarıyla süt vermeye çalışıyorum. Gerisi şimdilik mama takviyesi :) sarılık testini atlatınca mamayı kökten kesmeyi düşünüyorum :) tabi mümkün olursa
Canım yaa çok sevindim nasil oldu normal doğum galiba korktugun gibi miydi ?Bebiş nasıl Allah anali babali buyutsun akilli uslu hayirli evlat olsun insallahMerhaba kızlar :) dün akşam itibariyle doğurdum bende :) süt durumuyla ilgileniyoruz bebeğin . Memeyi reddediyor şimdilik. Pompa ile çekebilirim kadarıyla süt vermeye çalışıyorum. Gerisi şimdilik mama takviyesi :) sarılık testini atlatınca mamayı kökten kesmeyi düşünüyorum :) tabi mümkün olursa
Insallah canım ya ne zaman gecer acabaBı an önce rahatlar inşallah canım ya
Dogum dan 1 hafta once lansinoha basladım 3 grbeligimde de yaptim sonra her emzirme.sonrasi sürdüm 3unde de yara olmadı şükür kuru kalinca yara oluyor benceKızlar inşallah yara olmaz emzirirken ya o konuda da etkin bı yonteminiz olursa paylasjn
Çünkü ilk 3 gün memede kolostrum var.Koyu kıvamlı yapiskan ilk süt.Pompayla sağım o yüzden yapılmıyor.Sık sık emzirse hiçbirşeye gerek kalmaz zaten.Meme reddi için de pekçok yöntem varİlk kez duydum bunu şahsen ben 1.5 ay sagarak verdim sonra aktif emzirmeye baslayabilmistim ve tam tersi 3 saatte bir pompayla çekerek süt kanallarının açıldığını biliyorum
Tomris in Emzirme Notları da çok iyi.Emzirme konusunda keşke önceden bilinçlenmiş olsa hamişler.Dogumdan önceEmzirmek isteyen arkadaşlar instagramda gülten ebe, doç dr güliz onat gibi ebeleri takip edin çok güzel anlatıyorlar her şeyi. Bol su için inkan olursa uyuyun. Meme reddinin olmaması iöin biberon ve emzikten uzak durun. Bir sürü şey yazıyor oralarda
Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun :) sezeryan mi normal mi oldu dogum? Sen nasilsin? Bebisin kilosu nasil? Ay hic birsey yazmamissinMerhaba kızlar :) dün akşam itibariyle doğurdum bende :) süt durumuyla ilgileniyoruz bebeğin . Memeyi reddediyor şimdilik. Pompa ile çekebilirim kadarıyla süt vermeye çalışıyorum. Gerisi şimdilik mama takviyesi :) sarılık testini atlatınca mamayı kökten kesmeyi düşünüyorum :) tabi mümkün olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?