Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Canım face den Emzirme Sanatı/Sorunları grubuna üye ol.ilk 3 gün pompayla sağım yapılmaz elle yapılması lazım sütun artması için.Mama sarilığa hicbir şekilde çare değil bence meme reddi de mama yüzünden oluyor.O grup çok faydalı olacak sana.

İlk kez duydum bunu şahsen ben 1.5 ay sagarak verdim sonra aktif emzirmeye baslayabilmistim ve tam tersi 3 saatte bir pompayla çekerek süt kanallarının açıldığını biliyorum

Kızlar inşallah yara olmaz emzirirken ya o konuda da etkin bı yonteminiz olursa paylasjn

Aynen ben de onu merak ediyorum. Yaa sitenin yeni hali cok kotu. Resmen yazmak gelmiyor icimden :) sen nasilsin canim? Bebis nasil
Ayy kızlar buranın tadi kalmadi ya napıyosunuz nasil gidiyor
Aynen bitirdiler siteyi resmen :)
Bebisle ugrasiyorum biraz aglak bir bebek surekli emmek istiyor.
Altta bize ulaşından şikayet edin kızlar

Cnm hayırlı olsun :) hoşgelmiş minik bebişin.inşallah bir an önce emmeye başlar. Doğum nasıl oldu detayları bekliyoruz sen kendini toparladıgında

Canimm benimm gozun aydinn.hayirli evlat olsun insAllah

cnmm hayırlı olsunn

Canım yaa çok sevindim nasil oldu normal doğum galiba korktugun gibi miydi ?Bebiş nasıl Allah anali babali buyutsun akilli uslu hayirli evlat olsun insallah

Emzirmek isteyen arkadaşlar instagramda gülten ebe, doç dr güliz onat gibi ebeleri takip edin çok güzel anlatıyorlar her şeyi. Bol su için inkan olursa uyuyun. Meme reddinin olmaması iöin biberon ve emzikten uzak durun. Bir sürü şey yazıyor oralarda

Haftasonu kızımın doğum günüydü berbat beslendim o sebeple yazmıcam. Bugün itibariyle
Sabah iki dilim dukan ekmek
3 yumurta
2 dilim peynir
10 zeytin
Roka.

Akşam bilmiyorum. Ve su

İlk kez duydum bunu şahsen ben 1.5 ay sagarak verdim sonra aktif emzirmeye baslayabilmistim ve tam tersi 3 saatte bir pompayla çekerek süt kanallarının açıldığını biliyorum
Çünkü ilk 3 gün memede kolostrum var.Koyu kıvamlı yapiskan ilk süt.Pompayla sağım o yüzden yapılmıyor.Sık sık emzirse hiçbirşeye gerek kalmaz zaten.Meme reddi için de pekçok yöntem var

Tomris in Emzirme Notları da çok iyi.Emzirme konusunda keşke önceden bilinçlenmiş olsa hamişler.Dogumdan önce

Valla dün o kadar iğrenç beslendim ki yazmaya utanıyorum.gece gece sucuklu kaşarlı tosttan mı bahsedeyim sabahki pişilerden mi?sonra gece fenalık geçirdim tabi.çok pişmanımmmmm

Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun :) sezeryan mi normal mi oldu dogum? Sen nasilsin? Bebisin kilosu nasil? Ay hic birsey yazmamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…