Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar bir haftasonu daha kötü beslenmemin dibine vardım. Akşam arkadaşlara gittik yemeğe. Off neler yapmış neler. En son ayva tatlısıyla kapanışı yaptık. Karnım ağrıyordu yatarken patlayacak gibi. Sabah hala toktum resmen. Aşırı da gaz oldum çünkü leş gibi üç bardak fanta içtim😔 o da gaz yaptı iyice şiştim. Bu sabah nispeten normal yedim. Akşam da annem sarma yapmış onu yicem mecbur. Neden haftasonları böyle olmak zorunda. Çok zorlanıyorum böyle bozunca haftaiçleri.

Kızlar bir haftasonu daha kötü beslenmemin dibine vardım. Akşam arkadaşlara gittik yemeğe. Off neler yapmış neler. En son ayva tatlısıyla kapanışı yaptık. Karnım ağrıyordu yatarken patlayacak gibi. Sabah hala toktum resmen. Aşırı da gaz oldum çünkü leş gibi üç bardak fanta içtim😔 o da gaz yaptı iyice şiştim. Bu sabah nispeten normal yedim. Akşam da annem sarma yapmış onu yicem mecbur. Neden haftasonları böyle olmak zorunda. Çok zorlanıyorum böyle bozunca haftaiçleri.
Olan olmuş canım haftaici telafi edicez haftasonu kacamaklarini ben bugün düne göre daha iyiyim yatana kadar ne olur bilemem tabi😂

Sabah kahvaltı: 4 krep,tuzlu peynir,domates,çay
Ara: 7-8 adet çilek
Öğle yemeği: Ekmek arası hamsi,salata
Akşam yemeği: Kuymak yapicam,ekmeksiz yiyeceğim

Sonra çay yanına kuruyemis

Menu paylaşımı:
Sabah: yarım simit, bol peynir,zeytin,bal,domates salatalık, 2 dilim pastırma
Öğlen: cornetto black
Aksam: yarim kase ezogelin, bamya,haslanmis brokoli,yogurtlu havuc salatası
Ara: elma yada leblebi yerim :)

Günaydın kızlar
Pazar menum
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
Ara 4-5 ad gunkurusu kayısı ceviz
Ogle-aksam 1.5 porsiyon yayla corba et sote 1.5 dilim ekmek
Bütün gün gir çık 1 paket beyaz çikolata yedim 80gr galiba elimin altında çiğ kuruyemiş ceviz badem fındık yedim ayrıca cheesecake kalın dilim diyelim
Bugünde kendimi tutmasam 1 kavanoz fındık ezmesini bitirebilirdim🙈

Sabah; 1dilim ekmek, 1domates 2 dilim peynir 1salatalık 1yumurta, 1 bardak süt

Ara; 1 fincan Türk kahvesi

Akşam; 1 büyük çipura, salata

Ara; bir avuç Antep fıstığı, 1 fincan Türk kahvesi

Arkadaşlar acil bakar msnz
Kaşımın altından göz cukurma kadar böyle kırmızı minik minik benekler çıkmış normal mi Bu?

Off internette de baktım k.dan oluyrms sagolasn canm hala bitmedi ve nedense siddetni arttrdi k.malar ;( görünce ilk çok korktum ama inşallah doğuma kadar sürmez

Back
X