Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

2. Trimester da fazla kilo alan arkadaşlar uzulmesin saglikli beslenmeye devam edin. 31. Haftadan sonra yavasliyor ben 2 haftadir sabitim, 2. Trimesterda her hafta 500-800 gram arasi geliyordu. Vucut almasi gerekeni aliyor sonra yavasliyor eger dikkatli beslenirsenjz
Moral oldun cnm.. inşallah öyle olur .acayip sasırdım sabah uyanınca :(

Bugün rezalet bi gündü.. Bizim ofiste sağlıklı beslenilmiyor... neden derseniz ara öğünlerime bakın şimdi..

Sabah; 1 ince dilim ekmek, 1 dilim peynir, portakal suyu, 3 tam ceviz

Ara; yarım dilim kremalı pasta !!! (Müşteri getirdi)

Öğle; 1 ince et dürüm, 1 bardak ayran

Ara; 4-5 saray lokması (karşıda bi cami var, lokma dökülüyormuş. arkadaşlar koca bir kapta getirdiler sıcak sıcak, kokuyordu dayanamadım) :(

Ara- 2 küçük hurma, 2 tam ceviz

Akşam yalnızım, evde yemek yok. Dışarıdan söylerim. Bu kadar saçmalığın üstüne ne yiyebilirim akşam bilemiyorum :KK57:

Bugün rezalet bi gündü.. Bizim ofiste sağlıklı beslenilmiyor... neden derseniz ara öğünlerime bakın şimdi..

Sabah; 1 ince dilim ekmek, 1 dilim peynir, portakal suyu, 3 tam ceviz

Ara; yarım dilim kremalı pasta !!! (Müşteri getirdi)

Öğle; 1 ince et dürüm, 1 bardak ayran

Ara; 4-5 saray lokması (karşıda bi cami var, lokma dökülüyormuş. arkadaşlar koca bir kapta getirdiler sıcak sıcak, kokuyordu dayanamadım) :KK43:

Ara- 2 küçük hurma, 2 tam ceviz

Akşam yalnızım, evde yemek yok. Dışarıdan söylerim. Bu kadar saçmalığın üstüne ne yiyebilirim akşam bilemiyorum :KK57:
Akşama çorba iyi gider aslında çok acikmadiysan bazen oluyor napalim benimde bende kaç gündür araya çikolata gofret falan atıyorum isteksizce suyu bol içelim napalim

2. Trimester da fazla kilo alan arkadaşlar uzulmesin saglikli beslenmeye devam edin. 31. Haftadan sonra yavasliyor ben 2 haftadir sabitim, 2. Trimesterda her hafta 500-800 gram arasi geliyordu. Vucut almasi gerekeni aliyor sonra yavasliyor eger dikkatli beslenirsenjz
İnşallah canım

Akşama çorba iyi gider aslında çok acikmadiysan bazen oluyor napalim benimde bende kaç gündür araya çikolata gofret falan atıyorum isteksizce suyu bol içelim napalim
Evet oluyor bazen :( çorba iyi seçenek canım

Evet oluyor bazen :KK43: çorba iyi seçenek canım
O ofisler hamile düşmanı canım iki gün rahat dursalar 3 gün beni de mahvediyor birimimdeki arkadaşlarım :KK70: yayla çorbası iyi olur akşama hem yoğurt da yemiş olursun içinde. Bugun akşamüstü mide bulantısı hortladi tansiyonum düştü hiç istahim yok şu an benim de

Menumude yazmadım sanırım.
Sabah kahvaltı: çikolatalı ekmek
Ara: küçük paket cips,midemi bastırır diye düşündum ise de yaradı:)
Birkaç lokma içinde kasarla ekmek( istifra etmemek için bastırıyor),6-7 adet findik.

Akşam yemeği: yarım kase ezogelin , yoğurtlu patates

Çilek ve muzlu süt bir bardak 💗

Yemekle alakam yok,verin bana saçma alakasız şeyler,afiyetle tuketeyim😋

cool_lime cool_lime hafta 17.
62 kg. Geldi bi 600 gr daha öff toplamda 2 kg etti. Doktor doğumda 72 kg olmanı bekliyorum dedi. Doğumdan 65 çıkarsın 40 ındq da 62 olursun dedş. Bende kızımdq 83 le girdim evde yine 83 tüm dedi. 😂 ödem yapmışın diyor . Ay 40 ımda 62 olsam süper. 3 kg yu veririm zırt diye de bakalım
Dr unun tezi bende tutmadi neden acaba dogum sonrasi 5 bucuk kilo gitti daha da gidecegine geldi 1 kilo bende şaşkınım aslinda dogum sonrasi 5 bucuk degil de tamami gitmeliydi bu arada haftaya kırkımiz

İşte o benim!2.trimesterde uçtum yani.inş dediğin gibi olur canım.
Dr unun tezi bende tutmadi neden acaba dogum sonrasi 5 bucuk kilo gitti daha da gidecegine geldi 1 kilo bende şaşkınım aslinda dogum sonrasi 5 bucuk degil de tamami gitmeliydi bu arada haftaya kırkımiz
Herkesin bünyesi farklı canım.ben ilk doğumumda 16kilo aldım.bebek 3.100grdı.ve ben sadece 3kilo vererek Doğumdan çıktım.şaka gibiydi.

Kefir
Sabah : 1 küçük dilim tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta,3çeri,1 salatalık,8zeytin,2 kk peynir,bal,çay
Öğle : 1 tabak yoğurtlu labada sarma
Akşam: 1levrek ızgara,fırında patates ,salata,1 bardak cola,çay
Ara : 1kk revani,çay,soda

Back
X