Ya aslında bakınca çok düzgün bol ara öğünlu bı beslenme programı gibi görünse de sana baya kilo aldırır 3 öğün meyve var 9daki hergunse o da kilo aldırır ekmek her öğünde tuketmezsen daha iyi olabilirNasıl dikkat etmeliyiz ben çalışıyorum sabah kalkınca 07.30 bir yumurta bir dilim ekmek, saat 9.30 bir tane kefir 11.30 bir tane elma 12.30 salata domates bir dilim peynir zeytin iki dilim ekmek yiyorum.
Öğlen 14.00 gibi bir avuç ceviz fındık
16:00 da küçük ayra ya da muz
17:30 aksan yemeği evde yani protein ya da sebze öyle hamur felan yemeyiz biz mutlaka
19:00 bir Türk kahvesi ve lokum
21:00 gibi meyve ya da dondurma
Ay yazarken yoruldum sanırım çok yiyorum
Çok haklısın o konuda yaz meyveleri dayanılmazAy hadi inşallahDondurma ve bol şekerli meyvelerin olduğu mevsime denk geldi son üç ayım. Zor gibi ama bakalım
Bana doktorum meyveyi öğlene kdr ye sonra yemek yok dedi mesela. Şeker çünkü o da. Ben 13.00 den sonra meyve yemiyorum. Senin hem 16 da muz var hem de akşam 21 de. 19 da da lokum var. Bence 19 da kahveden sonra başka da bişi yeme. Bol su tamamNasıl dikkat etmeliyiz ben çalışıyorum sabah kalkınca 07.30 bir yumurta bir dilim ekmek, saat 9.30 bir tane kefir 11.30 bir tane elma 12.30 salata domates bir dilim peynir zeytin iki dilim ekmek yiyorum.
Öğlen 14.00 gibi bir avuç ceviz fındık
16:00 da küçük ayra ya da muz
17:30 aksan yemeği evde yani protein ya da sebze öyle hamur felan yemeyiz biz mutlaka
19:00 bir Türk kahvesi ve lokum
21:00 gibi meyve ya da dondurma
Ay yazarken yoruldum sanırım çok yiyorum
Benim doktorum hiç alma dedi 9 ay boyunca mesela nasil olcak diye soramadm da7 hafta dişini sık dedi desene. Mümkün mü ya o kdr zaman kilo almadan haftaların ilerlemesi?
Aslında yediklerin çok değil yanlış besinler sadeceSanırım aranızda en çok yiyen benim
Sizinkileri gördükçe şok oluyorum
Sabah :ev yapımı tam buğdaylı diyet dereotlu poğaça
Domates salatalık 1 bardak sür 5 badem
Ara 2 hurma muz
Öğlen: kahvaltıyı geç yapınca yapmadım 1 kase yoğurt
Akşam 5-6 yemek kaşığı musakka, 2 yemek kaşığı pilav çeyrek ekmek
Ara bi kase kiraz
1 şeftali
4 kayısı
1 tabak karpuz
2 lt yeterli cnm 3 diye de kasma. Çorba vs de var onlarla olur ztn o. Doktorum fazla idrara çıkarmaktan başka şeye yaramıyor 2 lt den fazlası dedi bana.Kahvaltı: 4 minik galeta,3 çeri,2 salatalık,tuzlu peynir,8-9 zeytin,meyve suyu da koydum ama icmedim
Ogle: 1 kase tarhana,5 minik galeta
Ara: Az kiraz,2 top dondurma
Akşam: Ev yapımı 2 lahmacun,1 bardak ayran,salata
Ara: Bir kase erik,malta eriği ve kayisi
5 gündür suyu 3 litreye yakın içiyorum.Onceden 1,5 litre belki..Şimdi zorla ama
Teşekkür ederim bileğilerin içinAslında yediklerin çok değil yanlış besinler sadece☺ Çoğu meyveden oluşuyor ve saatleri sıkıntılı.akşam yemeğinde pilav varsa ekmeği yeme mesela. Ekmek yiceksen pilav yeme.kahvaltın bana göre çok az. Benim menülerimi incelersen her gün en az 2 yumurta yediğimi görceksin. Bol yeşillik domates salatalık zeytin. Miktarları baya baya fazla koyuyorum. Çünkü bunlar kilo aldoran şeyler değil ve acayip tok tutuyorlar. Öğlene dek ara öğüne fln gerek kalmıyor. Meyvelerini de imkan varsa glisemik indeksi düşüklerdrn seçmeye çalış. Karpuzlar hurmalar muzlar bari biraraya gelmesin. Farklı günlere böl.
Bol sıvı tüketmeyi unutma. Meyveyle beraber süt ürünü tüketirsen meyvenin şeker oranını düşürmüş olursun o da aklında olsun. Kefir ya da yoğurt iyi oluyor.
Bence normal canım bende dün meyveyi bu kadar yemisimdirSanırım aranızda en çok yiyen benim
Sizinkileri gördükçe şok oluyorum
Sabah :ev yapımı tam buğdaylı diyet dereotlu poğaça
Domates salatalık 1 bardak sür 5 badem
Ara 2 hurma muz
Öğlen: kahvaltıyı geç yapınca yapmadım 1 kase yoğurt
Akşam 5-6 yemek kaşığı musakka, 2 yemek kaşığı pilav çeyrek ekmek
Ara bi kase kiraz
1 şeftali
4 kayısı
1 tabak karpuz
Su sıra lekelenme sorunu yaşıyorum canım..Bu sayfada hiç yasayaniniz oldu mu bilmiyorum.2 lt yeterli cnm 3 diye de kasma. Çorba vs de var onlarla olur ztn o. Doktorum fazla idrara çıkarmaktan başka şeye yaramıyor 2 lt den fazlası dedi bana.
Canım senin sadece dışarı geliyor benimkini usg de gördü doktor kanama alanı çok normal dedi ama dışarı bi kanama Yok meselaSu sıra lekelenme sorunu yaşıyorum canım..Bu sayfada hiç yasayaniniz oldu mu bilmiyorum.
Kahverengi şeklinde,koyu değil açık tonları..Doktor bu lekelenmelerime hatta pembe de olmuştu,yeşil de.Hic sıkıntı bulmuyor,normal diyor.Bol su iç diye de ekliyor..Mecburen içiyorum,alışkanlığım yok oyle.Ama lekelenme konusunda ciddi sikintidayim,niye sürekli beni buluyor her hafta her hafta kahve şeklinde
Burası yeri değil belki ama sormak istedim yine de canım..sen progestana devam ediyor musun? Benim 14. Haftadaki pembe sonrasında devamında gelen kahve lekeler üstüne istemiş olmama rağmen vermemişti doktor.Suan hiç vermez,adam sürekli normal diyor..ama yine de panik elimde değil..keşke engel olabilsek haftalarim mutsuzlukla mahvoluyor..Canım senin sadece dışarı geliyor benimkini usg de gördü doktor kanama alanı çok normal dedi ama dışarı bi kanama Yok mesela
Telaş yapacağınız durum yok rahat olabilirsin hatta o kanı yutmuş bebiş, yutması da normalmiş
Sen düşünme bunları önemli olsa doktorun müdehale ederdi elbette
Canım ben 2 doktora gittim biri perinatolog biri Prof kendi doktorum duBurası yeri değil belki ama sormak istedim yine de canım..sen progestana devam ediyor musun? Benim 14. Haftadaki pembe sonrasında devamında gelen kahve lekeler üstüne istemiş olmama rağmen vermemişti doktor.Suan hiç vermez,adam sürekli normal diyor..ama yine de panik elimde değil..keşke engel olabilsek haftalarim mutsuzlukla mahvoluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?