hergun dus almiyorum ama hep yaglari sürüyorum suyu zaten oldum olasi 2.5 lt içerim..olacagi varmis demekkiCnm sakın kaşıma. Vazelin sürüyorum ben. Uzun süre nemli tutuyor. Her gün duş alıyorum ve sürekli nemli tutmaya çalışıyorum vücudumu. Günde 2,5 - 3 litre su içiyorum henüz çatlamadım. Ayrıca az beslenmen doğru değil senin az ama sık porsiyonlarla beslenmen lazım bebişin hızla kilo alacağı döneme girdik artık
Bünye meselesi demek ki , bide vazelin dene istersen canımhergun dus almiyorum ama hep yaglari sürüyorum suyu zaten oldum olasi 2.5 lt içerim..olacagi varmis demekki
az besleniyorum derken agzim boş durmuyor porsiyonlari küçülttüm..
Doğum öncesi olan ishal mi bu acaba?Tansiyon takibide yap canim kobtrol amacli kendini kotu hissedince anlarsin zaten bugun bende de gaz sancisi var ve ishale cevirdi tartimda dune gore yuksek suda icemedim kac gundur dogru duzgun hic tarti veresim yok sisligim gecsin oyle vericem
AY az kaldı senin de doğumapufboregi 36.hafta 58.2
Cnm listeye ekledim seni ama bir de boyunu yazıverir misin? Onu da ekliim
167 canımCnm listeye ekledim seni ama bir de boyunu yazıverir misin? Onu da ekliim
Sanmiyorum canim gecti :)Doğum öncesi olan ishal mi bu acaba?
Cnm sen nerelerdesin, yoksun bayağıdırSanmiyorum canim gecti :)
Benim tontonum da 2 hafta önden gidiyor biz de iri ve uzun boyluymusuzbebeğin 2 hafta önden gitmesi ne demek..doktor iri bebek olacak dediinşallah sezeryan olmaz bi an tırstım
bende normal doğum istiyorum doktorumda..normal dogum en iyisi neden sezeryan istiyorsun ki canım. bu arada bizde iriyiz ben 177 esim 184 haliyle bebisde iri doğacak heraldeBenim tontonum da 2 hafta önden gidiyor biz de iri ve uzun boyluymusuzDoktor Doğum şekli ile ilgili net bir şey söylemedi ama beni normal doguma ikna etmeye çalışıyor
Aslında belli bir Doğum şeklini seçmedim, normalden de sezaryenden de korkuyorum. Aşırı bir Doğum korkum varbende normal doğum istiyorum doktorumda..normal dogum en iyisi neden sezeryan istiyorsun ki canım. bu arada bizde iriyiz ben 177 esim 184 haliyle bebisde iri doğacak heralde
Evet canim benim ev kalabalik bi suredir Kayinvalidemler var ne yedigim ictigim belirsiz dogumda yaklasti derken saldim tamamen sen nasılsınCnm sen nerelerdesin, yoksun bayağıdır
Seker yok dimi canim benimkide 2 hafta geriden geliyorbebeğin 2 hafta önden gitmesi ne demek..doktor iri bebek olacak dediinşallah sezeryan olmaz bi an tırstım
İyiyim canım şükür izne çıktım evdeyim ben de. Doğumun ne zaman nasıl olacak belli mi?Evet canim benim ev kalabalik bi suredir Kayinvalidemler var ne yedigim ictigim belirsiz dogumda yaklasti derken saldim tamamen sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?