• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hareketsizlikte iyi degil duzenli bir yuruyus programi otutturamadim hergun 1 saat yuruyebilsem cok iyi olucak evimin etrafida yuruyuse musait aslinda :( bu hafta yuruyusede yuklenmeliyim :)

Selam kızlar bugün farklı bir doktora gittim.Onunla devam etmek istiyorum zaten.Hergün 100 gr kadar çiğ kabak çekirdeği yemelisin bu çok önemli dedi magnezyum içinmiş.Ayrıca ev yapımı yoğurt (iki kase) ve peynir (iki dilim),yumurta hergün yemelisin dedi.Bir de mutlaka her gün yarım saat yürümelisin dedi. Yemekleri tuzsuz pişir,yerken üzerine kaya tuzu at bu şekilde mineralleri alırsın diğer türlü ödem yapar tuz dedi.
Sizinle de paylaşmak istedim :KK68:

Selam kızlar bugün farklı bir doktora gittim.Onunla devam etmek istiyorum zaten.Hergün 100 gr kadar çiğ kabak çekirdeği yemelisin bu çok önemli dedi magnezyum içinmiş.Ayrıca ev yapımı yoğurt (iki kase) ve peynir (iki dilim),yumurta hergün yemelisin dedi.Bir de mutlaka her gün yarım saat yürümelisin dedi. Yemekleri tuzsuz pişir,yerken üzerine kaya tuzu at bu şekilde mineralleri alırsın diğer türlü ödem yapar tuz dedi.
Harika bilgiler. Tesekkurler canim.

Aa cok guzel bilgiler bunlar paylastigin icin tesekkurler

Aslında çokta tok tutuyor canım yediğim şeyler. Bak burda 12 ekimden beri hergün yediğim yiyecekler var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamilelikte-kilo-takip-gunlugum.1093946/
Bakabilirsin burdan. Ama bugünkü tartı beni 60.8 çıkardı mesela. Dün yediğim tatlıdan dolayı mı bilmiyorum.. ama misafir varken de onlara koyup kendime koymamam olmazdı :bicak: bakalım cumaya kadar günde 3 lt su içip 45 dk Leslie yapacam. 60.5in altına düşmezsem artık daha da tatlı yemem . Ama benim aklıma şu da takıldı. Gebelik şekeri yoktur di mi bende ya. Yediğim tatlı hemen kilo olunca bi korkmadım değil
Yinede çok zorlama kendini dikkat et .şeker hakkında çok bilgim yok canm vardır mutlaka belirtileri ama haftan gelmiş zaten yatırabilirsin bi arkadaşımın babasında vardı bir iki belirtidende şüphelendi 19 haftalıkken yaptırmıştı normal tahlil olarak ve çok yüksek çıkmıştı

Sabah
2 yumurta
Bol yeşillik
3 dilim ekmek
Ara
mandalina
Ceviz
Ikındı
Sebzeli köfte 4 5 kaşık
3 dilim ekmek
Salata
Ara
Mandalina
Bir avuç leblebi
Bugün eşim evde olunca dengesiz oldu biraz aksamda süt içip yatacam inşallah ekmeği ıkınınca dilim yiyordum doyurmuyo artık 3 e çıkardım

Çığ kabak çekirdeğini ilk defa duyorum bundan sonra bend3 başlıyım teşekkürler canm

Benim ki bugun baya dengesiz oldu annem icin hastanedeydik butun gun
Sabah gec kahvaltı oldu 2 yumurt 2 dilimden fazla ekmek
4 zeytin biraz recel.yine
Hast. De idim oğlen anca 1paket kraker buldum onu da mecburen yedim karısik oldu bu kisim kurabiye fln
Akşam yarımdan biraz fazla lahmacun ayran baska da yemem galiba midem şiş

selam kızlar ya kusura bakmayın ben cuma günü yazamadım internetim bitmişti:)
85 tim en son ama 86 olmuşum hareketsizlikten sanırım yaa 1 haftada 1 kilo gelmiş adeta.. akşama kadar oğlumun peşindeyim aslında hiç doğru düzgün oturduğum söylenemez ama çok hızlı almaya başladım.. ne yapmalıyım help mee :(

Bu güzel bilgiler için teşekkürler
Zor kilo veren bir bünyem var genelde. Bir de ilk gebelik olunca ya veremezsem endişesi var üzerimde.
Merak etme annesi miniğin sana verdirecek o kiloları ;)

Kahvaltı:
Biraz peynir
5 adet yeşil zeytin
Küçük bir dilim börek
Yumurta
2 kaşık tahin pekmez

Öğlen :
Leslie 45 dk yapınca uyuyo kalmışım hemde 3 saat:rapci:
O yüzden hiç ara yapamadım

Akşam:

Salata
Patlıcan kebabı
1 kase yoğurt

Gece de 1 ayva yerim 1 bardak süt içerim

#kahvaltidan once elma sirkeli ilik su kabuk tarcinli
#gun icinde bol su ve limonlu su
SABAH:
1 yumurtadan ispanakli peynirli omlet
7 sari zeytin
1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
ARA:
yarim muz bikac kasik nar 1 hurma
OGLE:
1 kase haslama (icinde patates havuc kereviz ve et var)4 kasik kisir
1 kasik patates salatasi 1 ayran
1 hurma 2 kasikta haslanmis brokoli karnibahar
AKSAM(6.30 gibi)
4,5 kasik zeytinyangli (pirasa,kereviz)
1 kase yogurt 1 dilim kizarmis chia ekmegi biberiye tursusu
ARA 20.30
1 adet cennet hurmasi

85 tim en son ama 86 olmuşum hareketsizlikten sanırım yaa 1 haftada 1 kilo gelmiş adeta.. akşama kadar oğlumun peşindeyim aslında hiç doğru düzgün oturduğum söylenemez ama çok hızlı almaya başladım.. ne yapmalıyım help mee :KK43:
ayni durumdayim canm odemdir diye limonlu suya yuklendim :) ve tatli yememeye çalışıyorum bugun yemedim en azindan cok canim isteyince hurma yedim haftaya ayni tramvayi yasamak istemiyorum :(

ayni durumdayim canm odemdir diye limonlu suya yuklendim :) ve tatli yememeye çalışıyorum bugun yemedim en azindan cok canim isteyince hurma yedim haftaya ayni tramvayi yasamak istemiyorum :KK43:
valla canım diyetteyken bol bol su içince zayıflıyordum.. hamileliğimde 1 bardak bile içsem gram olarak kalıyor :D çok tatlı yemiyorum ama ekmeği aşırı seviyorum onu azaltmam gerek..

#kahvaltidan once elma sirkeli ilik su kabuk tarcinli
#gun icinde bol su ve limonlu su
SABAH:
1 yumurtadan ispanakli peynirli omlet
7 sari zeytin
1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
ARA:
yarim muz bikac kasik nar 1 hurma
OGLE:
1 kase haslama (icinde patates havuc kereviz ve et var)4 kasik kisir
1 kasik patates salatasi 1 ayran
1 hurma 2 kasikta haslanmis brokoli karnibahar
AKSAM(6.30 gibi)
4,5 kasik zeytinyangli (pirasa,kereviz)
1 kase yogurt 1 dilim kizarmis chia ekmegi biberiye tursusu
ARA 20.30
1 adet cennet hurmasi
Bu arada cennet hurmasi yaninda findik

Yinede çok zorlama kendini dikkat et .şeker hakkında çok bilgim yok canm vardır mutlaka belirtileri ama haftan gelmiş zaten yatırabilirsin bi arkadaşımın babasında vardı bir iki belirtidende şüphelendi 19 haftalıkken yaptırmıştı normal tahlil olarak ve çok yüksek çıkmıştı

12 kasımda doktor randevum var canım. Doktora bir şey demedi şimdilik ama muhtemelden o gidişimde yapabilir

85 tim en son ama 86 olmuşum hareketsizlikten sanırım yaa 1 haftada 1 kilo gelmiş adeta.. akşama kadar oğlumun peşindeyim aslında hiç doğru düzgün oturduğum söylenemez ama çok hızlı almaya başladım.. ne yapmalıyım help mee :KK43:

Ya sanırım 20-25 arası kilolar aşırı hızlı alınıyor. Bende de aynı dert var. Sende de. cool_lime cool_lime de de :işsiz:

Benim ki bugun baya dengesiz oldu annem icin hastanedeydik butun gun
Sabah gec kahvaltı oldu 2 yumurt 2 dilimden fazla ekmek
4 zeytin biraz recel.yine
Hast. De idim oğlen anca 1paket kraker buldum onu da mecburen yedim karısik oldu bu kisim kurabiye fln
Akşam yarımdan biraz fazla lahmacun ayran baska da yemem galiba midem şiş

Canım bence harikasın. Bir ayda 400 gr almışsın. Biraz az yiyorsun ama bebiş kilo almış maşallah. ALdığında direkt bebişe gitmiş darısı bana:halay:

Back
X