Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ay son gunler gercekten saliyo insan ya. Ben inan kilomun cogunu son zamanda aldim yoksa 7 veya 8 kiloyla biterdi en fazla. Dogum stresi adama yediriyor
Havalarda cok bunaltici Allah yardımcıniz olsun kizlar. Agustosta hamilelik geciren hamilelerin sahidir. !
Benim ablam 1.yi agustosta dogurdu tövbe etti 2.de ağustosta dogurdu bida buyuk konusma dedik 3.de agustosta dogurdu

Seni takipteyim hayırlısıyla dogurasın canım

Ayy yarın 31. haftanın içine giriyoruum Bende ufaktan doğum korkusu başladı,20ler çok çabuk geçti yahu.Simdi zaten okula da baslicam bir süre.Kendimi hemen sürecin sonunda bulmasam bari
Buraya ilk yazdığımda 7.haftamda filandim sanırım.Oncesinde de hep okuyodum
Bayram sonrası 63,3 um guncel
Ama bir aydır ilk duzgun kilo alisim diye de dimi avutuyorum hedef 12kilo,yani kaldı 4 hakkım
cool_lime

1 aydir almiyosan tebrik ederimmm en cok alinabilen haftalar cunku :) 8 kilo civari hic fena degil hedefinde bitirirsin gibi geliyor

Öğretmen misin cnm? Haftalarımız aynı. Ben de öğretmenim. İlk hafta calısabilir raporu alacagım...

1 aydir almiyosan tebrik ederimmm en cok alinabilen haftalar cunku :) 8 kilo civari hic fena degil hedefinde bitirirsin gibi geliyor
Ah inşallah yaa canım Haftada yarım yarim gitsem daha ne olsun,darısı sizlerden bizlere olmuş olsuun

Öğretmen misin cnm? Haftalarımız aynı. Ben de öğretmenim. İlk hafta calısabilir raporu alacagım...
Evet canım,öğretmenim.2 Eylül'de calisabilir raporumu alicam insallah.Hedefim 4 hafta kadar gitmek,en azından üç hafta gidebilmek istiyorum birinci dönemi izinle kapatabilmek için.İkinci dönem başında da ücretsiz izne ayrılacağım inşallah..
Şu bize verdikleri izinler keşke az daha uzasa.8 hafta nedir,doğum sonrasında..

Ben de 2.dönem ücretsiz alacagım insallah. İlk sene bebeğime bakmak istiyorum. İlk oğlumda da öyle yapmıstım. Hatta onda agustos bası doğum yapınca izinlerim ya kıstı yaza denek geldiği için. İnşallah 37ye kadar calısabilecek durumda oluruz

Kizlllaaaaaar nerde kilo bildirimleriii. Bayram haftasi diye kimse tartiya cikmadi mi yoksaa

Kızlar ben geldim ikizlerde ne düzen var ne uyku. Çocuklarım uykuya tepki olarak dogmuslar sanki biri de kolik üstelik ikisi de uyumuyor doğru düzgün. Süt olsun diye sacmalaya sacmalaya kilo aldım 60 kg olmuşum bakalım daha ne olacak pufboregi doğum yapanların da gözü aydın olsun

Merhaba güncel 62.8 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…