Canm sen dikkat ettiğin halde alıyorsan normal bence bünye meselesi değişebilir zayıflar daha çok alır bide sen asiriya kaçan biri değilsin çünkü yeme konusunda vitamin de etkiler belki bana doktorum vitamin vermedi kullanmıyorumNormal mi diyorsun bu 700 gr haftada 300 yada 350 olmali diye biliyorum ayda 1500 gr dedi dr
Canm şans işi biraz ben ilk kızımda 20 kilo aldim 40 im çıktığında gram fazlalık yoktu 2. Kızımda 10 kilo aldim 5i gitti 5 i kaldı daha çok hareket ettiğim halde allah izin verirse bunda nasıl olduğunu yazarım sizeYa kızlar hamilelik sonrası verilmiyor mu kilolar :/ hani emzirince bile günde 500 kalori en az yakılıyordu . Hani doğumda 5-6 kg birden gidiyordu. Şimdi mesela normalde yediğimiz şeyler kilo olarak geri Dönmezken şimdi hepsi kilo olarak geri dönüyor . Ay şimdi biz 10-12 kg ile bitirsek bile veremicek miyiz ? Hepsi üzerimizde mi kalacak
Abartmadigin sürece rahat olur inşallah canm genelde bulantı kusması olan geçince daha hızlı kilo alıyormuş bende hiç olmayınca bilmiyorum da aynı düzen devamdı benimSELAM KIZLAR BENİMDE 3 AY BİTTİ, HALA BULANTILARIM VAR AMA ESKİSİ GİBİ DEĞİL. ŞİMDİYE DEK KİLO ALMADIM 1 KG VERDİM. BAKALIM ŞİMDİDEN SONRA NE OLUCAK :)))
Bayaga güzel bir liste :)Teşekkür ederim kızlar haklısınız .Yazdıklarınız etkiledi beni. Ve işte bugünkü listem.
Kahvaltı:
1 adet haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
5 adet zeytin
Domates, salatalık
1 kaşık tahin pekmez
1 bardak süt
Ara1:
2 ceviz
2 fındık
2 badem
1 avuç içi yarısı kadar beyaz nohut
Akşam:
Etli kuru fasülye
Yoğurt
Gecede 1 ayva yerim. Günü bitiririm
Planlarim arasında daha bisey yemek yoktu ama ani cikan aksam gezmesi ve onume konan tabak yüzünden borek ve kek yedimKizlar listeleriniz cok iyi kesinlikle sağlıklı ve dengeli beslenilecek listeler
Ayy eskiden o saatte yedigim kek borek asla gr olarak gelmezdi şimdi yemesem de geliyor ayyyyyPlanlarim arasında daha bisey yemek yoktu ama ani cikan aksam gezmesi ve onume konan tabak yüzünden borek ve kek yedimAllahtan gunduz kacirmadim ve yürüyüş yaptim :)
Bencede bebek buyumustur ona hem suda ekleniyor e almadan zaten olmuyor ille alınacak senin aliminda gayet kararinda az bile uzulecek hic birsey yokKızlar benimkarnim bu 2 gündür biraz daha gerildi ve büyüdü bebeğin ayaklari gobek deligimin uzerinde acaba diyorum bebek mi buyudu de ben boşuna mi stres yaptım
Senle haftamiz ayni sende nasil hareketleri falan biz baya güçlendik disardan gorunuyor hatta bugun ilk.kez annem elini koydu tekmeledi yani bu hafta belli.etti kendiniBencede bebek buyumustur ona hem suda ekleniyor e almadan zaten olmuyor ille alınacak senin aliminda gayet kararinda az bile uzulecek hic birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?