• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ayy minicik birseysin sen o zaman :) nasil becerdin kilo almamayi? Mide bulantin mi cok oldu? Ben ay hesabindan anlamiyorum pek. 6 ay kac haftalik oluyor?

22+1 deyim tatlım 4,5 ay hep kustum hatta hem üst hem alt gittim iğrençti komada gibi yattım 1 gün yemek yiyordum diğer günler hep aç yattım Allahtan bebegim kilolu haftasına göre :))

Sabah :1 yumurta 4 zeytin 2 dilim peynir 1 dilim ekmek domates salatalik
Ara bi kahve
Oglen 5 yemek kasigi kadar mercimekli kofte bol salata ayran
Ara 1 findikli lokum
Akşam 1 kaseye yakin yogurt 4 tane form bisküvi
Boyle bitirmeyi dusunuyorum cok acıkırsam meyve yiycem 1 bardak da süt

Maşallah çok çok iyisin ama kusma kotu yaa zor geçmistir

Acaip zordu tatlım doktora bile gidince ayakta duramıyordum gidip yatıyordum orda düşün çok fena aylardı :( hatta yeter bıktım bir daha çocuk yapmıycam diye çok ağladım

Maşallah size canim nasil 6 ayda 1 kilo aldınız acaba darısı bize olsun neler yaptınız biraz anlatsanız

Çok teşekkur ederim tatlım meyve ve sebze ile besleniyorum balık çok tüketiyorum abur cubur hiç yemiyorum ekmek hani nadiren yiyorum (oda taze fasulye veya etli sarma gibi yemeklerde)
Dışarıdan hiçbirşey yememeye çalışıyorum zeytinyağıyla yemek yapıyor annem onun etkisi var mıdır bilemem tabi

Sabah:1 kase cennet hurmasi yanında bir avuc findik
#1 saat sahilde yuruyus
Arada cay ve yarım sutlu tatli
Ogle/aksam bir:2 kasik ispanak pirasa kavurmasi ev yapımı eriste bir tabak birde dunden kalan kizarmis manti oda bir tabaga yakin sosuyla yogurduyla yedim :)
Sabahki yuruyuse guvenerek heralde bolcana yedim aksam, 6.15 te yemekle isim bitti aksam sirkeli tarcinli su icerim gun icindede limonlu su iciyorum, hareketli bir gundu aksamda yarin misafir icin hazirlik yapicam

Kahvalti, peynirli, ispanakli omlet. Oglen z.yagli taze fasulye+yogurt. Aksam firinda tavuk gogus ve salata. Arada mandalina ve cilek. Daha sonra kahve+ceviz yicem.

Kızlar 11+7yim 61 ile baslamıstım 4 kilo almısım. Boyum 1.65. Cok canım sıkıldı :(

Back
X