• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar bazıları ekmeksiz olmaz diyor sizce doğru mu? :KK66:
Bazi hamilelik diyetlerini arastirdim ikindi vakti kek bile yazan var, ekmekte ben diyetisyene giderken doktor halk ekmegin tam bugdaylisini yaziyodu kızartınca guzel oluyor ben bikac aydır chia tohumlu ekmeklerden aliyorum

Merhaba Hamişler:anneadayı: Öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun. İnşallah tek Avazda sağlıklı bi şekilde doğumlarımızı gerçekleştiririz. Tabi çok kilo almadan :halay: Bu topiği yaklaşık 1 saat önce keşfettim ve neden daha önceden detaylı sayfaları araştırmadım diye sorguladım.Bende 17. Haftama kadar kilo almadım. Sonrasında kilo alımım hızlanınca kendime bi topik açmıştım hergün yediklerimi yazıyordum. Ama madem burda herkes birlikte hareket ediyor . Birlikten kuvvet doğar mantığıyla bende aranıza dahil olmak istiyorum. İnşallah her birimiz max 10 kg ile bu süreci tamamlarız:rapci:

Merhaba Hamişler:anneadayı: Öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun. İnşallah tek Avazda sağlıklı bi şekilde doğumlarımızı gerçekleştiririz. Tabi çok kilo almadan :halay: Bu topiği yaklaşık 1 saat önce keşfettim ve neden daha önceden detaylı sayfaları araştırmadım diye sorguladım.Bende 17. Haftama kadar kilo almadım. Sonrasında kilo alımım hızlanınca kendime bi topik açmıştım hergün yeşimlerimi yazıyordum. Ama madem burda herkes birlikte hareket ediyor . Birlikten kuvvet doğar mantığıyla bende aranıza dahil olmak istiyorum. İnşallah her birimiz max 10 kg ile bu süreci tamamlarız:rapci:
Hosgeldinnn sanada hayırlı olsunnn bebegin :) tam zamaninda geldin yarin ilk kilo bildirimi cumamiz, umarım birbirimizin motivasyonunu artiririz, ben gün içinde bazen cok çeşittrn kaçıyorum ozellikle misafirlikteyken buraya yazinca liste kalabalik olmasın diye :D gercekten birlikten kuvvet doguyor sende hergun müsait olursan yediklerini yazarsin bize

Valla bizim evde en cok koca bebek yiyor abur cubur :KK70: aslinda Ben de yiyordum hamilelikten once. Ama yogun bir sekilde spor yaptigim icin kilo yapmiyordu. Simdi zaten kilo almaya meyilliyiz. Cok dikkat etmek lazim. Be de bebege hicbir yarari olmayan zararli seyler. Ben cocuklarada cok yedirmiyorum. Cikolata cips zaten sevmiyorlar. Onun yerine abur cubur olarak misir gunde bi Iki seker izinleri var sadece.
Koca bebekler mahvetti zaten bizi:mad:

Merhaba Hamişler:anneadayı: Öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun. İnşallah tek Avazda sağlıklı bi şekilde doğumlarımızı gerçekleştiririz. Tabi çok kilo almadan :halay: Bu topiği yaklaşık 1 saat önce keşfettim ve neden daha önceden detaylı sayfaları araştırmadım diye sorguladım.Bende 17. Haftama kadar kilo almadım. Sonrasında kilo alımım hızlanınca kendime bi topik açmıştım hergün yediklerimi yazıyordum. Ama madem burda herkes birlikte hareket ediyor . Birlikten kuvvet doğar mantığıyla bende aranıza dahil olmak istiyorum. İnşallah her birimiz max 10 kg ile bu süreci tamamlarız:rapci:
Hoşgeldin canm hadi inşallah

Canım aslında fazla kiloyla hamile kaldım. Insallah sadece bebislerimiz kilon alır.
Inşallah canm bende 74 'le hamile kaldım 170 boyum boy olunca göstermiyor allahtan hala komşularım hamile olduğumu bilmiyor karnım çıkmadı normal göbek gibi duruyo sadece kilo almış gibi duruyorum diğer hamileliklerim de yürümek yatmak zor oluyordu ağırlığın çok fazla geliyordu bunda az kilo alınca herhalde hala bende kendimi hamile hissetmiyorum

Kızlar ilk kilo bildirimi benden gelsin an itibari ile 5.5 kilo almışım dün doktor kontrolüm vardı bebiş 1 kiloydu 1.5 kilo olmus yarim kiloyu da kuzucum almış son 1.5 ayim kaldı dikkat edersem çok almam inşallah

Bazi hamilelik diyetlerini arastirdim ikindi vakti kek bile yazan var, ekmekte ben diyetisyene giderken doktor halk ekmegin tam bugdaylisini yaziyodu kızartınca guzel oluyor ben bikac aydır chia tohumlu ekmeklerden aliyorum
Bende tam buğday ekmeği yiyorum canm 1 2 dilim ogumlerde yrmezsem doymuyorum

Kızlar ilk kilo bildirimi benden gelsin an itibari ile 5.5 kilo almışım dün doktor kontrolüm vardı bebiş 1 kiloydu 1.5 kilo olmus yarim kiloyu da kuzucum almış son 1.5 ayim kaldı dikkat edersem çok almam inşallah
Masallah cok iyisin darisi basimiza insAllah :)

Merhaba Hamişler :anneadayı: Ben günlük tartılıyordum bu hafta hep 60.2 ile 60.6 arası gidip geldim.. 2 gündür tuzu bıraktım 3 lt su içtim. Ve sonuç an itibariyle 60.00:halay::halay: başlangıçtan bu yana 1,5 kg almış oldum. 21. Haftada bugün bitiyor. Darısı yarından itibaren 22. Haftaya olsun:KK54:

Hosgeldin canim

Oy seni kendime ornek alıyorum canım masallah sana :dua:

Bende 66.9 ciktim yani toplamda 2 kilo aldim su ana dek :)
Cok iyisin canim keşke bende senin gibi ilk aylarda dikkat etseydim daha iyi olurdum herhalde
Gunaydin herkese. 53.5 ciktim. Toplam 3 kilo almisim :)
Sende benim gibisin canim dikkat ede ede gidicez insallah

Merhaba arkadaşlar,
47kg ile hamile kaldım şu anda 50,4 kg. Daha çok alır mıyım?
Sen baya zayif mişsin kilo alma ihtimalin yuksek zayiflar daha cok kilo aliyor diye biliyorum ama dogum sonrası cabuk veriyolar genelde

Merhaba Hamişler :anneadayı: Ben günlük tartılıyordum bu hafta hep 60.2 ile 60.6 arası gidip geldim.. 2 gündür tuzu bıraktım 3 lt su içtim. Ve sonuç an itibariyle 60.00:halay::halay: başlangıçtan bu yana 1,5 kg almış oldum. 21. Haftada bugün bitiyor. Darısı yarından itibaren 22. Haftaya olsun:KK54:
Oooo sen de çok iyisin canim

Cok iyi tebrik ederim :)

Back
X