• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

7 li rakamlari görmezsen harika olur dogumdada gider biraz sonra kalani zamanla verirsin ve hic kilo ile ugrasmamis olursun ins.
Muhtemelen gormem yani insallah gormem diger gebeliklerimde cok aşıri yeyip salmama ragmen 15 kilo almistim simdi dusunuyorum 20 falan almam gerekirdi insallah bunda dikkat ediyorum ve edicem gibi en fazla 11 le bitiririm dr umda oyle dedi bakalim hepimiz oyle.oluruz insallah

Bugun 2 yere misafirlige davetliyim kendime basarilar diliyorum :D guzel kahvalti yaptim bakalim devamida guzel gelir insAllah :)

Muhtemelen gormem yani insallah gormem diger gebeliklerimde cok aşıri yeyip salmama ragmen 15 kilo almistim simdi dusunuyorum 20 falan almam gerekirdi insallah bunda dikkat ediyorum ve edicem gibi en fazla 11 le bitiririm dr umda oyle dedi bakalim hepimiz oyle.oluruz insallah
Doktorun nerede normal mi dusuniyorsun bu arada :)

Bugun 2 yere misafirlige davetliyim kendime basarilar diliyorum :KK70: guzel kahvalti yaptim bakalim devamida guzel gelir insAllah :)
Allah kolaylık versin canm en masum olanlardan başla zorlarlarsa midem kötü rahatsız ediyor de kurtul :KK49:ben bu yöntemle kurtuluyorum tecrübeyle sabit:halay:

Bugun 2 yere misafirlige davetliyim kendime basarilar diliyorum :KK70: guzel kahvalti yaptim bakalim devamida guzel gelir insAllah :)[/QUOTE

Bende çok fazla ısrar ettiklerinde o yiyecekten tiksinti oluştu yiyemiyorum midem almıyor diyorum anında vazgeçiyorlar . O yüzden kullan bu taktiği :oops:

Bencede sen de çok iyi gidiyorsun. 11 bile değil inşallah ni fazla 10 kg almış olalım. Zaten 10 kilo demek Doğumdan en fazla 40 gün sonra başlangıç kilonda olmak demek:rapci:

Merhaba arkadaşlar bende 75 ile hamilelik başlangıcı yaptım bugün 11+5 im 76,8 kilo olmuşum bende biraz hızlı gidenlerden oldum ama memlekete gittim orada ister istemez kilo aldım bundan sonra daha dikkatli olurum İnşallah sizleride tebrik ediyorum hepinize maşallah 2-3 kiloyla gidiyorsunuz zaten bu topikte herkes çok dikkatli bana örnek oluyorsunuz her zaman yazmaya vakit bulamıyorum ama menüleri takip ediyorum

Kızlar ben yemeden yapamiyorum daha doğrusu midem ac kalinca kavruluyor kendimi kötü hissediyorum cok fazla yemiyorium da ama ben hep kabizim o tuzden simdedn göbeğim belli bile oldu yani

Kızlar ben yemeden yapamiyorum daha doğrusu midem ac kalinca kavruluyor kendimi kötü hissediyorum cok fazla yemiyorium da ama ben hep kabizim o tuzden simdedn göbeğim belli bile oldu yani
Ayy o kabizlik bende de oldu taki magnezyum a baslayana kadar dr a sor bakalim ne zaman verecek

Kizlar ne diycem benim yüzum çok zayifladı sadece karnım var kol ve bacağimda ayni ama yüzüm oruclu imiş gibi siz de durumlar nasıl

Back
X