• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. benim midem sıkıntı oluşturuyor. hep bir şiş gazlı ağrıyor. Allah izin verirse 7+0 ile çarşamba günü kalp atımı var mı diye bakacaz randevum var. iştahımı bu ağrılar kapatıyor biraz ama keşke ağrı olmasa da iştahım olsa. Bende durumlar böyle. 1 gün kaldı. bakalım kalbi atacak mı ya da atıyor mu tatlının:dua:

Sabah tekli pasta vardı onun çeyreğini yedim
Bol su
Patates kizartmasi ve beyaz peynir
Az önce de hindistan cevizi suyu içtim gecenin ilerleyen saatlerinde de kivi veya ayva yerim

Bugun liste yazmaya nereden baslasam bilemiyorum :KK70:
Sabah 8 gibi kucuk amasya elmasi 3 taze ceviz
Kahvalti 11 gibi domates salatalik 7sari zeytin bir tatli kasigi kadar bogurtlen receli bir tatli kasigi kadar kaymak biraz peynir ve simit 1 tane garanti fazlasida olabilir
Ogle yine misafirlikteydim ispanakli borek bir tane kisir iki kasik yogurtlu tavuk salatasi 2 kasik 1 sarma 1 kornflexli kurabiye biskuvili tatli ve cikolata yedim gezmeler bitiriyo beni :KK43:
Aksam ustu ayva yedim cok az
Sonra aksam yemegi yarim lahmacun yarim su boregi 1 tatli kaşığı un helvası yedim insAllah gunu tamamladim hayırlısıyla cok cuma gunu icin endiselyim diger günler denge yapmam lazim

Sabah tekli pasta vardı onun çeyreğini yedim
Bol su
Patates kizartmasi ve beyaz peynir
Az önce de hindistan cevizi suyu içtim gecenin ilerleyen saatlerinde de kivi veya ayva yerim
Nasil yani kahvalti aksam yemegi falan yok mu? Patates ve peynir ogle yemegi sanirim?

Bugün bende kaçırdım irmik helvası yedim niye yedim onuda anlamadım birşeyin tadına bakmazsam canm istemiyor tadına bakınca da arkası gelmiyor neyse nazar boncuğu olsun inşallah doğuma kadar çok sıkı tutacam :KK12:
Sabah 2 yumurta süt 2 dilim ekmek
Böl yeşillik 4 zeytin
Ara muz ceviz
Öğle
Bol salata
5 köfte
Yeşil mercimek yemegi
1 dilim ekmek
Ikındı
Süt
2 mandalina
Veeee akşam irmik helvasi:KK17:
Allahtan akşam üzeri 1 saat yürümüştüm tesellim olsun:KK70:

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. benim midem sıkıntı oluşturuyor. hep bir şiş gazlı ağrıyor. Allah izin verirse 7+0 ile çarşamba günü kalp atımı var mı diye bakacaz randevum var. iştahımı bu ağrılar kapatıyor biraz ama keşke ağrı olmasa da iştahım olsa. Bende durumlar böyle. 1 gün kaldı. bakalım kalbi atacak mı ya da atıyor mu tatlının:dua:
Hadi inşallah canm minik pitpitlarini duyarsin

Bende bugün kaçırdım epeyi . Şimdi misafirliktetim kendimi tutamadım :eek:

Kahvaltı :
7 şeytin
Biraz peynir
Domates
Salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 bardak açık çay

Ara 1:
Yarım muz
1 bardak süt

Ara2:

2 adet ceviz
2 adet Fındık
2 adet badem
1 tane frigola dondurma :bicak:

Akşam :

Ah akşam ahhhh

1 tabak kısır
1 tane Saray sarması
2 tane havuçlu top :işsiz:

Yarından önce ciddi tutmam lazım kendimi yoksa haftayı 1 kg alarak kapatcam:sinirli:

Kizlar dun cok su ictim ben bugün tarti 500 gr geriledi demek ki suyun önemi büyük bugün de cok su ictim ama misafirim vardı cok cok kosturdum baya hareketliydim
Sabah 1 yumurta 1 zeytin 1 kasik recel avucum kadar ekmek
Ara yapamadim
Oglen 1 domates dolmasi 3 pazı sarmasi yarim kase yogurt
Ara 2 kurabiye 1 kahve
Aksam :bicak:
1 kepçe eti bol kuru fasulye 4 kasik pirinc pilavi ve tahmini 4 tane falan sogan kebabi 1 dilim kadar ekmek ayy kaçirdgim nokta ise 1 dilim :rolleyes:kadayifli muhallebi
Misafir olunca dayanamadım yanliz kendilerine pek.dayanamiyorum

Bugün bende kaçırdım irmik helvası yedim niye yedim onuda anlamadım birşeyin tadına bakmazsam canm istemiyor tadına bakınca da arkası gelmiyor neyse nazar boncuğu olsun inşallah doğuma kadar çok sıkı tutacam :KK12:
Sabah 2 yumurta süt 2 dilim ekmek
Böl yeşillik 4 zeytin
Ara muz ceviz
Öğle
Bol salata
5 köfte
Yeşil mercimek yemegi
1 dilim ekmek
Ikındı
Süt
2 mandalina
Veeee akşam irmik helvasi:KK17:
Allahtan akşam üzeri 1 saat yürümüştüm tesellim olsun:KK70:
Ayy aynen biseyin tadina bakinca devami geliyor hic tadina bakmiyorum ozmn başarılı yim.ama tadarsam reklamlardaki gibi durduramiyorum kendimi bi bakmısim ki tabak bitmiş

Rabbim miniğinin kalp atışlarını duymayı nasip etsin ama ilk çocuğunsa ve kalp atışlarını duymazsan merak etme erken olabilir

Nane limon ic yan yat. Zart zurt gidersin yarim saate :KK70: gecmis olsun canim yaa Benim de arada cok fena oluyor. Nane cayi her zaman ise yariyor Ben de.
canım teşekkür ederim okur okumaz hemen yaptım hemen işime yaramadı ama 3 saat sonra ancak yeni açıldım ama hala karnım davul gibi

Kizlar dun cok su ictim ben bugün tarti 500 gr geriledi demek ki suyun önemi büyük bugün de cok su ictim ama misafirim vardı cok cok kosturdum baya hareketliydim
Sabah 1 yumurta 1 zeytin 1 kasik recel avucum kadar ekmek
Ara yapamadim
Oglen 1 domates dolmasi 3 pazı sarmasi yarim kase yogurt
Ara 2 kurabiye 1 kahve
Aksam :bicak:
1 kepçe eti bol kuru fasulye 4 kasik pirinc pilavi ve tahmini 4 tane falan sogan kebabi 1 dilim kadar ekmek ayy kaçirdgim nokta ise 1 dilim :rolleyes:kadayifli muhallebi
Misafir olunca dayanamadım yanliz kendilerine pek.dayanamiyorum
Maşallah canm yinede çok iyisin

Merhaba kızlar bende 73 kiloyla hamile kaldım hala 72 kiloyum... inşallah çok kilo almam. 10. Haftadayız daha herşeyin başı biliyorum çok kilo alıp bebeğe zarar vermekten korkuyorum :(

Back
X