Maşallah canm çok iyisin
bunu nasıl başardın :))) hamileyken kilo vermeyi hem de hamileliğin bu kadar ilerlemişler . Bi problem olmuyor mu canım25+5 haftalığız 68 le hamile kaldım 64 e düştüm şimdi ise 66 kiloyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canm çok iyisin
bunu nasıl başardın :))) hamileyken kilo vermeyi hem de hamileliğin bu kadar ilerlemişler . Bi problem olmuyor mu canım25+5 haftalığız 68 le hamile kaldım 64 e düştüm şimdi ise 66 kiloyum
Hoşgeldin canm hayırlı uğurlu olsun ne güzel bir kilo vermişsin en azından ben gram veremiyorum iştahsızlık olduğu halde ilk 3 ay .abur cuburdan tatlı hamur işinden uzak durursan dengeli alırsın insallahMerhaba kızlar bende 73 kiloyla hamile kaldım hala 72 kiloyum... inşallah çok kilo almam. 10. Haftadayız daha herşeyin başı biliyorum çok kilo alıp bebeğe zarar vermekten korkuyorum![]()
Daha başından kontrolde tutmanin faydasini ileriki haftalrda anlayacaksin canim hosgeldin bu arada zMerhaba kızlar bende 73 kiloyla hamile kaldım hala 72 kiloyum... inşallah çok kilo almam. 10. Haftadayız daha herşeyin başı biliyorum çok kilo alıp bebeğe zarar vermekten korkuyorum![]()
Sen de cok iyisin ben hep.diyorum senin haftalardakilere bakiyorum 10 kilo yu devirmisler zaten tehlikeli donem4, 5 ,6 ve 7. Ay sonrasında bebek kilo aliyomuş ama bu aylarda anneye gidiyomuş kilo sende atlattın zorunu darısi bize olsun insallah hatta 2. Trimester da haftada 600 gr a bile cikilabilinirmiş ama son 3 ayda alim hızı düşüyormuşHoşgeldin canm hayırlı uğurlu olsun ne güzel bir kilo vermişsin en azından ben gram veremiyorum iştahsızlık olduğu halde ilk 3 ay .abur cuburdan tatlı hamur işinden uzak durursan dengeli alırsın insallah
10 kilo ideal bence doğum sonrası fazlalık kalmaz inşallah hepimiz max 10 'la bitiririzSağol canım hoşbuldum:) inşallah hepimiz fazla kilo almadan alırız bebişleri kucağımıza... ama düşünüyorum da 10 kilo alsam bile 83 kilo olucam ben(
Inşallah bundan sonrasıda rahat geçer canm bebeğin tam kilo aldığı zaman iştahın açılır diye korkuyorum inşallah böyle devam eder 10 kiloya raziyim gecmezsem seninde az kaldı 6 yi bi bitir rahatlarsın insallahSen de cok iyisin ben hep.diyorum senin haftalardakilere bakiyorum 10 kilo yu devirmisler zaten tehlikeli donem4, 5 ,6 ve 7. Ay sonrasında bebek kilo aliyomuş ama bu aylarda anneye gidiyomuş kilo sende atlattın zorunu darısi bize olsun insallah hatta 2. Trimester da haftada 600 gr a bile cikilabilinirmiş ama son 3 ayda alim hızı düşüyormuş
10 kilo ideal bence doğum sonrası fazlalık kalmaz inşallah hepimiz max 10 'la bitiririz
Karinda yer kalmadiği icin bazi anne adaylari zayiflarmiş bile yani son 2 ay zor bedenen ama kilo almakdan korkmiyceģim bir ay ben degil.bebegin alacagi bi aymişInşallah bundan sonrasıda rahat geçer canm bebeğin tam kilo aldığı zaman iştahın açılır diye korkuyorum inşallah böyle devam eder 10 kiloya raziyim gecmezsem seninde az kaldı 6 yi bi bitir rahatlarsın insallah
Bende normalde hic icmeyen biriydim ama odemden cok korkuyorum ve bol su icmek kadar baska bisey iyi gelmiyor yaninda taşıyabileceğin bir sisen olsa iyi olur aslindaSon olarak Meyve yerine yarım kase kadar sütlü muhallebi ve azıcik kek yedimBugün dısarida cok koşturdum su icemedim pek
![]()
Ayy hadi inşallah canmKarinda yer kalmadiği icin bazi anne adaylari zayiflarmiş bile yani son 2 ay zor bedenen ama kilo almakdan korkmiyceģim bir ay ben degil.bebegin alacagi bi aymiş
Aynen inan şişe ye su almaya firsat bulamadim bi yoğunluk du yani ama yarin muhakkak bol suBende normalde hic icmeyen biriydim ama odemden cok korkuyorum ve bol su icmek kadar baska bisey iyi gelmiyor yaninda taşıyabileceğin bir sisen olsa iyi olur aslinda
Benimde canm öğle sonu iki üç gibi aşırı şekerli şeyler istiyor o saati atlatınca normale dönüyor ne hayirsaCuma ya az kaldi kizlar nasil gidiyor iyi ki dikkat ediyorum ona ragmen cok saglikli beslendigim söylenemez su ara kendimi biraksam var ya aman Allahim neler okucak kim bilir surekli yeme halinde olurdum heralde heleki cikolatali seyleri![]()
Ben biraz oturttum galibaCuma ya az kaldi kizlar nasil gidiyor iyi ki dikkat ediyorum ona ragmen cok saglikli beslendigim söylenemez su ara kendimi biraksam var ya aman Allahim neler okucak kim bilir surekli yeme halinde olurdum heralde heleki cikolatali seyleri![]()