• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Meraba kizlar 22 haftalik hamileyin hamilelik oncesi 52 kiliydum suan 65 kiloya ciktim cok asiri kilo aldim ya hamilelik basindan beri hic kusma bulanti yasamadim surekli yedim doktora da soledim aldigim kilo icin sasirdi fazla yeme diyor ama surekki acikiyorum ya

Meraba kizlar 22 haftalik hamileyin hamilelik oncesi 52 kiliydum suan 65 kiloya ciktim cok asiri kilo aldim ya hamilelik basindan beri hic kusma bulanti yasamadim surekli yedim doktora da soledim aldigim kilo icin sasirdi fazla yeme diyor ama surekki acikiyorum ya
Hosgeldin canim da bazı bunyeler yese de almıyor ama bizim gibiler ufacik bir yemeyle artilara geciyor dikkat edicez ben kabullendim artik baska yolu yok vücudumuz hamilelikde deli gibi kilo almak istiyor biz de elimizden geldigince az alıcaz inşallah yemek listelerimize bakabilirsin inan fazlasi yok

Sabah: domates,salatalık,peynir,zeytin,iki dilim çavdar ekmeği.
Öğle: 1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek.
Akşam:Salata, et kavurma,1 dilim ekmek.

Aralarda: kahve,3 ceviz,3 kuru kayısı,probis bisküvi (olmayaydı iyiydi:)

Birazdan da ayva yemeği düşünüyorum :))
Çalışınca çok düzenli olmuyor öğünler malesef :(

Sabah: elma sirkeli sicak su 1 cay bardagi kadar
Sabak : salata icinde cig ıspanak salatalik 1 adet biraz nar 7 zeytin biraz peynir biberiye tursusu
1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
1 bardak sut
Ogle aksam bir saat 3.30 gibi
Izgara levrek yarisi kalamar bikac tane salata misir ekmegi bir orta boy salgam suyuok
Cayin yanina supangle
Aksam ustude buyuk nutellali kurabiye
Patlamis misir
Limonlu suya devam
bu hafta heo disarda oldugum icin cok kacirmalarim oldu yarinda anneme gidiecem yapacaklarini saydi ve isim cok zor bu hafta boyle oldu sonraki hafta toparlama umidi ile.. :KK43:

Bende bu hafta genel olarak dışarıdaydım. Hatta bugünde dışarıdayım. Dışarıda olunca sağlıksız beslenmek için çok seçenek ama sağlıklı beslenmek için az seçenek var. Yarın tartıda en az 500 gr fark bekliyorum :110: Ama ne olur ne olmaz bugün 3 lt su içeyim belki ödem varsa vücutta en azından 100 gr bile gider. Daha az görürüm tartıyı

Bugun evde kalmıyorum yarin sabah ac karina tartilamam ben kendi kilomu ctesi sabahi girerim insAllah herkesten bekliyorum haftayida yazinda onuda guncelliyim

Kızlar bende de çok çikolata yeme isteği var. Çikolata görünce dayanamıyorum. Başka hiçbir yiyecekte yok sadece çikolata.
47 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 51 kiloyum. Çikolatayı azaltmam gerek heralde :oops:
Evet canm haftana göre biraz hızlı gitmişsin ama boyunu bilmiyorum da kilon çok az heleki bana gore:halay:

Kizlar bisey sorucam ben 6. Ayin icindeyim 3bucuk 4 ay a yakin va rbenim doğuma sezeryan olucagi icin belli takvimimiz sizce daha kac kilo alinir tecrubeli anneler varsa yazabilir mi ?
Kizlar bisey sorucam ben 6. Ayin icindeyim 3bucuk 4 ay a yakin va rbenim doğuma sezeryan olucagi icin belli takvimimiz sizce daha kac kilo alinir tecrubeli anneler varsa yazabilir mi ?
Canm ben kendimden örnek vereyim 22 haftalıkken 3 kilo almıştım 32 haftada 6 kilo oldu daha 6 haftam var bi 2 3 daha alsam 9 kilo yapar yani dikkat edersen 5 6 kilo daha alırsın ama 12 kiloya kadar yolu var zaten

Bende menümü yazayım
Sabah
1 dilim yumurtalı ekmek
1 fincan 3in1 Nescafe

Ara 1
1 armut
1 mandalina

Ara 2
1 fincan sade Nescafe
Yarım kase fıstık
Birkaç tane nesquik tanesi

Akşam
Fırında tavuk
Az makarna
Salata
1 tane kornişon turşu

Saat 7 buçukta dükkan kapandı ;)

Gunaydin kizlar. Ilk Ben yazayim Bari kilomu. Hafta 17 kilom 54.3!!! Nasil oldu anlamadim yaa?? Gayet guzel saglikli yiyorum. Iki kere biraz fazla yedim. O da bu kadar kilo yapmaz yani. Bir haftada 800 gram :kızgın: gerci 13. Haftadan beri 53.5 korumustum. AMA yinede 800gr birden geldi. Bakalim belki insallah birazi odemdir. Dikkat edicem eger birkac gun ust iste ayni cikarsam demekki gercek kilo. Eger odemse bi Iki gune iner.

Gunaydin kizlar. Ilk Ben yazayim Bari kilomu. Hafta 17 kilom 54.3!!! Nasil oldu anlamadim yaa?? Gayet guzel saglikli yiyorum. Iki kere biraz fazla yedim. O da bu kadar kilo yapmaz yani. Bir haftada 800 gram :kızgın: gerci 13. Haftadan beri 53.5 korumustum. AMA yinede 800gr birden geldi. Bakalim belki insallah birazi odemdir. Dikkat edicem eger birkac gun ust iste ayni cikarsam demekki gercek kilo. Eger odemse bi Iki gune iner.

Günaydın canım bendede aynı sorun var her zaman ki gibi yiyorum iştahım açılmadı denebilir. Masada porsiyonumu yiyip kalkıyorum. Abur cubur yok! Arada hamur işi oda annem yaparsa... Ama kilo alıyorum bu nasıl iş anlamadım

Güncel kilo 22+0 60.5 2 gün tatlı yedim +500 gr geldio_O Artık haftaya cumaya kadar tatlı yok. Mevcut kiloyu korumaya çalışayım bu hafta. Çünkü bu ay doktorlara göre 1 kgden fazla almamak lazım:KK43:

Hosgeldin canim da bazı bunyeler yese de almıyor ama bizim gibiler ufacik bir yemeyle artilara geciyor dikkat edicez ben kabullendim artik baska yolu yok vücudumuz hamilelikde deli gibi kilo almak istiyor biz de elimizden geldigince az alıcaz inşallah yemek listelerimize bakabilirsin inan fazlasi yok

hamilelik oncesi hic kilo almazdim cok yemezdim smdi hamilelikde cok yemek yiyorum surekli bisiler yiyesim var ama kendimi tutmam lazm yoksa doguma kadar kac kilo olurum kimbilir :)

Gunaydin kızlar nasilsiniz☺‍♀️Acaba daha kontrollü olmak icin şekersiz 21 gun yapalim mi? Porsiyonlar kişiye gore olur az degil yani. Ben 3 gündür biraz abartiyorum da .

Günaydın canım bendede aynı sorun var her zaman ki gibi yiyorum iştahım açılmadı denebilir. Masada porsiyonumu yiyip kalkıyorum. Abur cubur yok! Arada hamur işi oda annem yaparsa... Ama kilo alıyorum bu nasıl iş anlamadım
Evet ya :( cok sinir bozucu bir durum. Gerci allahtan dogum kilolarini hemen veriyorum. Oyle ustume yapisip kalmiyor. AMA baksana yaa diger kizlar yolu Iki uc kilo ile yarilamislar. Sen kac kilo ile basladin ve kac kilo aldin?

Back
X