- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim da bazı bunyeler yese de almıyor ama bizim gibiler ufacik bir yemeyle artilara geciyor dikkat edicez ben kabullendim artik baska yolu yok vücudumuz hamilelikde deli gibi kilo almak istiyor biz de elimizden geldigince az alıcaz inşallah yemek listelerimize bakabilirsin inan fazlasi yokMeraba kizlar 22 haftalik hamileyin hamilelik oncesi 52 kiliydum suan 65 kiloya ciktim cok asiri kilo aldim ya hamilelik basindan beri hic kusma bulanti yasamadim surekli yedim doktora da soledim aldigim kilo icin sasirdi fazla yeme diyor ama surekki acikiyorum ya
Sabah: elma sirkeli sicak su 1 cay bardagi kadar
Sabak : salata icinde cig ıspanak salatalik 1 adet biraz nar 7 zeytin biraz peynir biberiye tursusu
1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
1 bardak sut
Ogle aksam bir saat 3.30 gibi
Izgara levrek yarisi kalamar bikac tane salata misir ekmegi bir orta boy salgam suyuok
Cayin yanina supangle
Aksam ustude buyuk nutellali kurabiye
Patlamis misir
Limonlu suya devam
bu hafta heo disarda oldugum icin cok kacirmalarim oldu yarinda anneme gidiecem yapacaklarini saydi ve isim cok zor bu hafta boyle oldu sonraki hafta toparlama umidi ile..![]()
Tek tesellim o zaten canm yoksa bir yerde dayanamıyor insanaynen öyle aman yaa sayili gun cabuk gecer senin az kaldi benim 4 aya yakin
![]()
Evet canm haftana göre biraz hızlı gitmişsin ama boyunu bilmiyorum da kilon çok az heleki bana goreKızlar bende de çok çikolata yeme isteği var. Çikolata görünce dayanamıyorum. Başka hiçbir yiyecekte yok sadece çikolata.
47 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 51 kiloyum. Çikolatayı azaltmam gerek heralde![]()
Kizlar bisey sorucam ben 6. Ayin icindeyim 3bucuk 4 ay a yakin va rbenim doğuma sezeryan olucagi icin belli takvimimiz sizce daha kac kilo alinir tecrubeli anneler varsa yazabilir mi ?
Canm ben kendimden örnek vereyim 22 haftalıkken 3 kilo almıştım 32 haftada 6 kilo oldu daha 6 haftam var bi 2 3 daha alsam 9 kilo yapar yani dikkat edersen 5 6 kilo daha alırsın ama 12 kiloya kadar yolu var zatenKizlar bisey sorucam ben 6. Ayin icindeyim 3bucuk 4 ay a yakin va rbenim doğuma sezeryan olucagi icin belli takvimimiz sizce daha kac kilo alinir tecrubeli anneler varsa yazabilir mi ?
Allah bağışlasın canım senin büyükler kaç yaşlardaAynn bende öyle canm ya ikisinin peşinden koşmaktan unuttum hamileliği
Çok öz ve sade bir menü olmuş eğer gün içinde çok aç kalmadıysan örnek menü gibiKahvaltı :
Kaşarlı kare tost
1 ayran
Ara1:
1 adet muz
Ara2:
2 ceviz
2 badem
2 fındık
Akşam:
Yeşil mercimek çorbası
Izgara balık
Salata
Çok öz ve sade bir menü olmuş eğer gün içinde çok aç kalmadıysan örnek menü gibi
Gunaydin kizlar. Ilk Ben yazayim Bari kilomu. Hafta 17 kilom 54.3!!! Nasil oldu anlamadim yaa?? Gayet guzel saglikli yiyorum. Iki kere biraz fazla yedim. O da bu kadar kilo yapmaz yani. Bir haftada 800 gramgerci 13. Haftadan beri 53.5 korumustum. AMA yinede 800gr birden geldi. Bakalim belki insallah birazi odemdir. Dikkat edicem eger birkac gun ust iste ayni cikarsam demekki gercek kilo. Eger odemse bi Iki gune iner.
Hosgeldin canim da bazı bunyeler yese de almıyor ama bizim gibiler ufacik bir yemeyle artilara geciyor dikkat edicez ben kabullendim artik baska yolu yok vücudumuz hamilelikde deli gibi kilo almak istiyor biz de elimizden geldigince az alıcaz inşallah yemek listelerimize bakabilirsin inan fazlasi yok
Evet yaGünaydın canım bendede aynı sorun var her zaman ki gibi yiyorum iştahım açılmadı denebilir. Masada porsiyonumu yiyip kalkıyorum. Abur cubur yok! Arada hamur işi oda annem yaparsa... Ama kilo alıyorum bu nasıl iş anlamadım