• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bugun 100 gr az ciktim bol limonlu su faaliyetim ise yariyor sanirim :KK70:

Bende limonlu su sayesinde bugün -300 gr gördüm. Napalım gönülde -800 vardı ama -300 de candır yani:KK70: Sanırım azıcık da kabullendim. Bu hafta cumaya en azından kg almamış şekilde girmeyi hedefliyorum :KK68:

Musli değilde canm yulaf ezmesi tarçın meyve dilimleyip sütle yiyordum su aralar yemesemde 4. 5. Ayda çok tükettim sütü yoğurdu her öğünde yemeye çalışırsan iştahının açıldığı bu aylarda yardımcı olabilir
sütle yiyememde yoğurda koyayım en iyisi arada öyle yapayım yoksa şişiyorum 90a 4 kala..

Kızlar merhaba bgn gebelik testi yaptm ama sonuç böyle çıktı sişik çıktı biraz bu gebelik olduğu anlamına mı geliyor şimdi

Eklentiler

• 9EA8622C-10E8-4431-9848-C8B4C289E4B5.webp
    9EA8622C-10E8-4431-9848-C8B4C289E4B5.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 42
dun yazmaya unuttum kizlar yaa. Sabah yurmurta peynir li tost yedim. Oglen balik+salata aksam sebze corbasi. Arada mandalina, ananas, ceviz yedim. Bugun ultrasona girdim ve bebegimin cinsiyetini ogrendim. Allahin izniyle kizimiz olcak. Cok sevincliim. 3 bocekten sonra bir dicek geldi en sonunda :KK200:

H
dun yazmaya unuttum kizlar yaa. Sabah yurmurta peynir li tost yedim. Oglen balik+salata aksam sebze corbasi. Arada mandalina, ananas, ceviz yedim. Bugun ultrasona girdim ve bebegimin cinsiyetini ogrendim. Allahin izniyle kizimiz olcak. Cok sevincliim. 3 bocekten sonra bir dicek geldi en sonunda :KK200:
Hayırlı olsun canm kız yılı herhalde kimi duysam kızım olacak diyo allah izin verirse benimde 3. Kızım olacak babamız tek kaldi:KK48:

Gözün aydın canım. Bende kızım olduğunu öğrenince ayaklarım yerden kesilmişti :anne::KK76:

Evet çrş gününe randevu aldım doktora gidip test yaptırıcam inşallah pozitifse tabi :)
Benimde ilk böyle çıkmıştı testi bir iki gün sonra tekrar yaptığında artan şekilde kırmızıyı gördüm çarşambaya kadar vakit geçmezse yine yap canm görürsün ben nerdeyse her gün yapmıştım onun heyecanı çok güzel rabbim isteyen herkese yaşatsın insallah:anneadayı:

Benimde ilk böyle çıkmıştı testi bir iki gün sonra tekrar yaptığında artan şekilde kırmızıyı gördüm çarşambaya kadar vakit geçmezse yine yap canm görürsün ben nerdeyse her gün yapmıştım onun heyecanı çok güzel rabbim isteyen herkese yaşatsın insallah:anneadayı:
Amin inşallah cnm

Back
X