• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

dun yazmaya unuttum kizlar yaa. Sabah yurmurta peynir li tost yedim. Oglen balik+salata aksam sebze corbasi. Arada mandalina, ananas, ceviz yedim. Bugun ultrasona girdim ve bebegimin cinsiyetini ogrendim. Allahin izniyle kizimiz olcak. Cok sevincliim. 3 bocekten sonra bir dicek geldi en sonunda :KK200:
Hayirli olsun canim cok.sevindim oglan cocukda guzrl ama.neden bilmem kizlar daha hayırlı gibi tabi buyuyunce anne ye daha yakin oluyo benim 2. Kizim olucak insallah Allah dan hayirlisini ver dedim hep hayirli si kizim imiş cidden cok guzel bir duygu Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin hayirli etsin inşallah

Hayirli olsun canim cok.sevindim oglan cocukda guzrl ama.neden bilmem kizlar daha hayırlı gibi tabi buyuyunce anne ye daha yakin oluyo benim 2. Kizim olucak insallah Allah dan hayirlisini ver dedim hep hayirli si kizim imiş cidden cok guzel bir duygu Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin hayirli etsin inşallah
Cok sagol canim. Amin insallah.:KK200:

Kahvaltı :
2 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
3 çay kaşığı tahin pekmez
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kahvaltılık çikolata
5 adet yeşil zeytin
Salatalık,domates
Açık 1 bardak çay

Ara:1
Nescafe
1 adet prenses lokumu

Ara2:
2 adet mandalina

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak

Gece de 1 bardak süt içip 1 adet ayva yerim.

Şimdiye kadar 2 lt su içildi. 45 dk Leslie 3 mile yapıldı.

Aa süpersin canım bir günde 300:KK9: dun yediğin listeyi paylasmışmiydin du bi bakayım

Teşekkür ederim canım. Bunu paylaşmıştım. Ama dün ara yapamadım uyuduğum İçin. Onunda etkisi olmuş olabilir :KK45:

Kahvaltı:
Biraz peynir
5 adet yeşil zeytin
Küçük bir dilim börek
Yumurta
2 kaşık tahin pekmez

Öğlen :
Leslie 45 dk yapınca uyuyo kalmışım hemde 3 saat:rapci:
O yüzden hiç ara yapamadım

Akşam:

Salata
Patlıcan kebabı
1 kase yoğurt

Gece de 1 ayva yerim 1 bardak süt içerim

dun yazmaya unuttum kizlar yaa. Sabah yurmurta peynir li tost yedim. Oglen balik+salata aksam sebze corbasi. Arada mandalina, ananas, ceviz yedim. Bugun ultrasona girdim ve bebegimin cinsiyetini ogrendim. Allahin izniyle kizimiz olcak. Cok sevincliim. 3 bocekten sonra bir dicek geldi en sonunda :KK200:
Ay hayirli olsun saglik sıhhatle gelsin insAllah bebisin

#1 bardak ilik suya limon tarcin elma sirkesi
KAHVALTI:
Ispanakli mantarli omlet
1 dilim kizarmis chia li ekmegin uztune ezilmis avakado ve suzme peynir
7 zeytin 1 salatalık 1 bardak süt yarim ayva (limonlu az tuzlu)
ARA:
1 fincan salep tarcinli
4 tam taze ceviz
#yarim saat kadar yuruyus
AKSAM;(17.15 gibi/misafirim vardi)
1 tabak lahana sarma kiymali(7,8 tane )
Biraz karisik sebze kizartma (zeytinyaginda kizarttim)
1 kase kadar sarımsakli yogurt
Salata
19.30 gibi 6,7 tane kestane
#bol su ve limonlu suya devam

Teşekkür ederim canım. Bunu paylaşmıştım. Ama dün ara yapamadım uyuduğum İçin. Onunda etkisi olmuş olabilir :KK45:

Kahvaltı:
Biraz peynir
5 adet yeşil zeytin
Küçük bir dilim börek
Yumurta
2 kaşık tahin pekmez

Öğlen :
Leslie 45 dk yapınca uyuyo kalmışım hemde 3 saat:rapci:
O yüzden hiç ara yapamadım

Akşam:

Salata
Patlıcan kebabı
1 kase yoğurt

Gece de 1 ayva yerim 1 bardak süt içerim
Acıkmadın mi ara yapmayip leslie yaptigin icin ben im tansiyonum dusuyor hemen ogun atlayamiyorum

Yediklerimin kalorisini hesapladim 1780 cikti hergun hesaplamayi dusunuyorum bir ara oyle kilo vermistim, ama suan ne kadar almam gerekli bilmiyorum aranizda hesaplama yapmayi bilen var mi
1.70 boyum 68 kiloyum

Yediklerimin kalorisini hesapladim 1780 cikti hergun hesaplamayi dusunuyorum bir ara oyle kilo vermistim, ama suan ne kadar almam gerekli bilmiyorum aranizda hesaplama yapmayi bilen var mi
1.70 boyum 68 kiloyum
. Gunluk alman gereken kalori miktarini hesapla ve ustune 300 kalori ekle. Gebelikte 3/4. Aydan itibaren gunluk kalorine 300 eklemen gerekiyor. Google da bir suru siteler var. kalori hesaplama yaz cikar canim.

sabah sadece bir dilim kizarmis ekmek ile bal. Vaktim yoktu ayak ustu yedim. Arada kitkat cikolata ve Bol su(ultrasona gircegim icin yedim) oglen sucuklu yumurta, peynir bir dilim ekmek. Aksam Iki ince dilim rosto et, firinda pisirilmis mevsim sebzeleri. Arada yarim muz, mandalina

. Gunluk alman gereken kalori miktarini hesapla ve ustune 300 kalori ekle. Gebelikte 3/4. Aydan itibaren gunluk kalorine 300 eklemen gerekiyor. Google da bir suru siteler var. kalori hesaplama yaz cikar canim.
Tamam bakayim tesekkuler :)

Back
X