• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Klasik ve sinir oldugum seyi soyliycem bünye genetik etkiler malesef hamilelik de ki kilo alimi dengesine tibbi olarak kimse kesin şöyle boyle diyemiyor senin bünye oyle imiş demekki ahh ahh nolurdu bizim bunyelerde yeyip kilo almayan ya da kendiliginden 9 la tamamlayan lardan olaydı cogu hamile tartiya cikmiyoruz diyor yaa :kızgın:
En sinir olduğum hamile tipi

Evet tek kilo yönünden güzel oluyor bende gram veremiyorum ilk üç ay iştahsızlık olduğu halde tek artısı bi anda iştah aşırı acilmiyo kusan arkadaşlarım 3 ay bitince yemeklere sarıldılar daha hızlı aldılar benim eski düzen yavaş yavaş geldi kilolar
Dogru ya bulanti bitince birden kilo aliyolar

Kızlar bence seçtiğiniz isimler çok güzel yaaa.. ve kesinlikle isimlerin anlamları karaktere çok etki ediyor . Ben sanırım hem modern bi yanı olsun hemde dini bi anlamı olsun istiyorum o yüzden her geçen gün yeni bi isim takılıyor aklıma. Şimdi de zümraya bayıldım :halay: Bu arada eşimle konuştuk da ben yarın evde olamicam dolayısıyla tartılamicam. Ve açıkçası da Cumartesi’ye bırakmaya ödüm kopuyor. Çünkü bugün tartı hazır birazcık inmişken yazmak istiyorum ... 23 hafta 60.9 oldu. İnşallah haftaya max 61.0 olur :dua: Bir diğer mevzuda benim ilk 15 hafta çok fena bulantı oldu. 9 lt serum yedim verdiğim 3-4 kg da serumlar sayesinde geri alıyordum. Ama hayattan gram zevk almıyordum. Kilo veriyorum diye de mutlu değildim. Herkes yerken haftalarca aç kalmak çok kötü... Ama sonrasında 17. Haftadan beri bi yiyiyorum ki sormayın gitsin. 6-7 haftada 2,4 kg aldım... ahh ahhh:hasta:

Kızlar bence seçtiğiniz isimler çok güzel yaaa.. ve kesinlikle isimlerin anlamları karaktere çok etki ediyor . Ben sanırım hem modern bi yanı olsun hemde dini bi anlamı olsun istiyorum o yüzden her geçen gün yeni bi isim takılıyor aklıma. Şimdi de zümraya bayıldım :halay: Bu arada eşimle konuştuk da ben yarın evde olamicam dolayısıyla tartılamicam. Ve açıkçası da Cumartesi’ye bırakmaya ödüm kopuyor. Çünkü bugün tartı hazır birazcık inmişken yazmak istiyorum ... 23 hafta 60.9 oldu. İnşallah haftaya max 61.0 olur :dua: Bir diğer mevzuda benim ilk 15 hafta çok fena bulantı oldu. 9 lt serum yedim verdiğim 3-4 kg da serumlar sayesinde geri alıyordum. Ama hayattan gram zevk almıyordum. Kilo veriyorum diye de mutlu değildim. Herkes yerken haftalarca aç kalmak çok kötü... Ama sonrasında 17. Haftadan beri bi yiyiyorum ki sormayın gitsin. 6-7 haftada 2,4 kg aldım... ahh ahhh:hasta:
Yasayan bilir canm doğru haklisin biz şimdi direk kilo olarak bakıyoruz ama 3 ay yaşadığınızı siz bilirsiniz

Zümra ismini bende beğeniyorum aslinda ama karakter olarak nasil oluyor bilmedigimden pek yanaşmıyorum sanki icime Zehra sïindi kilo bildirimi de sen bugun ver nolucak ev disina cikinca ister istemez şisiliyo yani bende oyle oluyor

Bazen içten içe sizi kıskanıyorum hiç bulantı kusma yaşamadım hamile olduğumu öğrendiğim günden sonra hep kilo almaya başladım

Senin listede beni etkiledi ben utancımdan liste bile yapamadım bugün misafirlerim vardı poğaça börek kek pasta vardı akşam yemesem iyiydi akşamda süper bir pilav vardı onada hayır diyemedim bunlar yediklerimin sadece bir kısmı
:oops:

Biz sana bunu diyoruz zaten sen gereksiz stres yapıyorsun hamilesin sen:anneadayı::KK200:

En azı bilmem ama kızlar boşuna talipler en çok alan benimdir bu hafta:kızgın:
şimdi böyle söylüyorsun ama doğduktan sonra içinde çok boşluk oluyor karnındaki haraketlerini özlüyorsun elini göbeğine koyunca bomboş oluyor asıl o hareketlere şimdiden sonra alışacaksın bu arada benim isim için çok erken ama eğer kız olursa babamız Asel istiyor ben Melike ye sıcak bakıyorum abiside Ecenur veya Melis diye dayatıyor erkek olursa yı hiç düşünmedik bidahaki kontrolde cinsiyet belli olur o zaman daha ciddi düşünürüz :KK66:
AY yok canım hiç kıskanma ya. kilo almadım ama halsizlikten bulantıdan mahvoldum valla. Dün gece bile istifra ettim oturdum ağladım sinirimden. aslında iştahım yerinde ama işte bulantı olmasa bende kilo alırım kesin :))) Birde dikkat de ediyorum ben kilo takıntım vardı birde doktorum kilo konusunda çok takıntılı saolsun. Şuan 169 boy 60 kiloyum inş 70 le doğururum ama sanmam :)

Zümra ismini bende beğeniyorum aslinda ama karakter olarak nasil oluyor bilmedigimden pek yanaşmıyorum sanki icime Zehra sïindi kilo bildirimi de sen bugun ver nolucak ev disina cikinca ister istemez şisiliyo yani bende oyle oluyor
Canm fikir olsun diye söylüyorum benim kızımın birinin adı gül sena gül peygamber efendimizin simgesi sena hamdu senalar oluşundan övgü övünç anlamındaymış biride fatma liva. fatma yine peygamber efendimizin kızı liva da liva-ul hamd sancağı peygamber sancağı demek livada çok duyulmuş isim değil

AY yok canım hiç kıskanma ya. kilo almadım ama halsizlikten bulantıdan mahvoldum valla. Dün gece bile istifra ettim oturdum ağladım sinirimden. aslında iştahım yerinde ama işte bulantı olmasa bende kilo alırım kesin :))) Birde dikkat de ediyorum ben kilo takıntım vardı birde doktorum kilo konusunda çok takıntılı saolsun. Şuan 169 boy 60 kiloyum inş 70 le doğururum ama sanmam :)
Allah sabır versin canm çok zordur az kalmış ama ilk 3 bitmiş şükür kilon çok güzel 70 'le bitirirsen eski haline hemen dönersin ilk çocukmu

Zehra ismini bende çok beğeniyorum eskimeyen isimlrden biri yalnız gorumcemin adi:KK76:

Canm fikir olsun diye söylüyorum benim kızımın birinin adı gül sena gül peygamber efendimizin simgesi sena hamdu senalar oluşundan övgü övünç anlamındaymış biride fatma liva. fatma yine peygamber efendimizin kızı liva da liva-ul hamd sancağı peygamber sancağı demek livada çok duyulmuş isim değil

Ay ben hiç bu açıdan bakmamıştım. Liva ismine bayıldımmmmmmmm

Liva yi ilk defa duydum cok hoş cidden dusunebilirm

Ekliyim hemen listeye bu hafta giren ilk isim olucaksin :D

üye adıgebelik haftasibaşlangıç kilosu 19 ekim26 ekim 2 kasim @mavibahar100 16 59 63 63 -
cool_lime cool_lime 23 6566.9 68.3 -
@sevgiavci 3 - - 75 -
@nnnadal 13 75 76.8 76.6 -
@askbahcem 21 80 85 86 -
@calisanbayan 13 60 - 63 -
@Htc3509 13 56.5 59 58.5 -
@charla 17 50.5 53.5 54.3 -
@evlimutlu9 8 63 64 64 -
Neseliyimmm Neseliyimmm 23 58.5 60 60.5 60.9
rmys4203 rmys4203 32 74 79.5 80 -
V volveron 23 54.5 58 57.9 -

[tr]
[td] @selennn [/td]
[td] 24 [/td]
[td] 51 [/td]
[td] 52 [/td]
[td]52 [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr][/tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡

Sabah 1 yumurta 1dilim ekmek 2 yada 4 zeytin 1 kasik.pekmez 1 ceviz
Ara 1 dilim elma
Oglen misafirim vardi normalde tabağimin yarisini yerdim bugun hepsini yedim ve ilk.kezkendimi saglam.ve dinç hissediyorum
1 gül boregi bir kucuk kase patates salatası 1 dilim havuclu cevizli kek
Ikindi 3 kaşik patates slt. Dan tirtikladim
Aksam 1 tabak salata 2 kaşik etli pilav

Bu sabah tartida 58.5 geldim yarin bunu gecerse bu listeyle artık ben hiç bişey demiycem bu arada en az 2 lt su icildi

Sabah
2 yumurta
Yeşillik
3 dilim ekmek
Ara
Ceviz
elma
Öğle
3 haşlama içli köfte
Salata
Ara
Süt
Elma
Akşam
3 ıçli köfte
Salata öğlenin aynısı oldu
Şimdide bir bardak süt bir mandalina yiyecem
Yarın allah kerim bu hafta tatlı kaçamağı çok oldu bakalım tartı ne gosterecek

Allah var senin yediğini ben yesem ayakta duramam canm bana göre az yiyorsun arada bi kaçamak iyidir afiyet bal şeker olsun
Oyyoyy valla vucudum da oyle diyor şuan ama benim diger gebelillerde de en buyuk sorunum odem di simdi 6. Ay bitecek galiba bunda da odem olmaya basladi yoksa tartı daki sonucu baska şeye baglayamiyorum ilk defa bugun zinde hissettim kendimi meğer açmışım yaa

Sabah
2 yumurta
Yeşillik
3 dilim ekmek
Ara
Ceviz
elma
Öğle
3 haşlama içli köfte
Salata
Ara
Süt
Elma
Akşam
3 ıçli köfte
Salata öğlenin aynısı oldu
Şimdide bir bardak süt bir mandalina yiyecem
Yarın allah kerim bu hafta tatlı kaçamağı çok oldu bakalım tartı ne gosterecek
Menun cok güzel canım afiyet olsun bebeğe lop löp et olsun

#sicak suya elma sirkesi ve kabuk tarcin
#bol su limonlu su
KAHVALTI:
2 yumurtadan bol biberli omlet Suzme peynir 5 yesil zeytin
1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
1 bardak sut 1 salatalik
ARA 1
8,9 adet kestane
ARA 2
3 kucuk parca sutlu cikolata"tatli yapiyodum dayanamadim :KK43: "
OGLE :
1 kase zeytinyagli pirasa
Bol havuc turp salatasi
1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
1 kase yogurt
AKŞAM
yogurt ve uno tam tahilli mini kraker 12 adet
ARA: 2 dilim ananas
Toplam 1300 kalori falan yapiyor, bugun yuruyus yapamadım ama temizlik vardi oda bana yetti :KK70:

Son düzenleme:
Back
X