• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kahvaltı:
Sucuklu yumurtadan 2 lokma aldım
3-4 tane patates kızartması
1 dilim ekmeği bal ve çikolata sürecek şekilde paylaştırdım
1 kaşık tahin pekmez
Domates salatalık
1 Ev çöreğinin çeyreğini yedim

Ara:1
Sütlü Türk kahvesi
2 adet lokum

Ara:2
Meyve tabağı vardı.Elma mandalina muz ayva hepsinden 1 dilim adlım

Akşam:
Fırında sebzeli tavuk
Mercimek çorbası
Ayran

Ara3:
1 dilim tiramisudan 2 küçük çatal aldım
Bugünde böyle bitti

Bence misafirlikte olmama rağmen gözüm bir şeyde kalmasa bile herşeyden minik minik tattım. Her halde kilo olarak dönmez di mi kızlarrrr yaaaa :110:

Kahvaltı:
1 kaşık tahin pekmez
Domates salatalık

Sütlü Türk kahvesi
2 adet lokum

Akşam:
Fırında sebzeli tavuk
Mercimek çorbası
Ayran

Ara3:
Bugünde böyle bitti

Bence misafirlikte olmama rağmen gözüm bir şeyde kalmasa bile herşeyden minik minik tattım. Her halde kilo olarak dönmez di mi kızlarrrr yaaaa :110:
Donmez insAllah en guzeli az az yiyip herseyin tadina bakmak yemegince insanin akli kaliyo:D

Kahvaltı:
1 kaşık tahin pekmez
Domates salatalık

Sütlü Türk kahvesi
2 adet lokum

Akşam:
Fırında sebzeli tavuk
Mercimek çorbası
Ayran

Ara3:
Bugünde böyle bitti

Ooo sen baya iyisin valla bunla dönmez yani oyle umuyorum

Oyyoyy valla vucudum da oyle diyor şuan ama benim diger gebelillerde de en buyuk sorunum odem di simdi 6. Ay bitecek galiba bunda da odem olmaya basladi yoksa tartı daki sonucu baska şeye baglayamiyorum ilk defa bugun zinde hissettim kendimi meğer açmışım yaa
Büyük ihtimal ödemdir yoksa o yemeye kilo alınmaz hatta verilir bence o yüzden çok sıkma canını

Kizlar ya ilk defa bugun oglen kacirdim ama kendimi doymuş hissediyorum meger ben ac geziyomusum da simdi pismanliklar sardi beni :KK34:

Bence iyi yapmışsın canım. Hakikaten çok az geliyordu yazdıkların bana. Ve buna rağmen kilo olması cidden ödem olabilir . Elinde parmaklarında şişme var mı? Özellikle ödemim olduğunu ben yüzük parmağımı sokunca anlıyorum

Kahvaltı:
1 kaşık tahin pekmez
Domates salatalık

Sütlü Türk kahvesi
2 adet lokum

Akşam:
Fırında sebzeli tavuk
Mercimek çorbası
Ayran

Ara3:
Bugünde böyle bitti

Afiyet olsun canm o kadar şeyin içinde iyi az yemişsin helal olsun ben bi yerden sonra battı balık derdim.gunduz yiyince çok değil de geç saatte yiyince kilo yapıyor senin akşamın hafif geçmiş ki zaten gündüzde az yiyerek dengeyi korumuşsun

Bence iyi yapmışsın canım. Hakikaten çok az geliyordu yazdıkların bana. Ve buna rağmen kilo olması cidden ödem olabilir . Elinde parmaklarında şişme var mı? Özellikle ödemim olduğunu ben yüzük parmağımı sokunca anlıyorum
Yüzuk takmadim hamileyken hersey sıkiyor beni doguma kadar takmam galiba :halay: ben de şuphelenmeye basladim bi de digerlerinden odem.vukuatimiz var hatta yarin sabah kilo bildirimi yapmıycam cok sacma rakamlar var elimde limonlu su silahım var yarın aksama.kadar iceyim de bakarim geri.inecek mi yoksa vucudum bana sen naparsan yap ben istedigim kadar kilo alirim mi diyor bilemedim :KK53:

Afiyet olsun canm o kadar şeyin içinde iyi az yemişsin helal olsun ben bi yerden sonra battı balık derdim.gunduz yiyince çok değil de geç saatte yiyince kilo yapıyor senin akşamın hafif geçmiş ki zaten gündüzde az yiyerek dengeyi korumuşsun
Evet dr da oyle.yazmiş oglen agir yiyin diyor aksami hafif gecistirin ..bi de son aya gelince acaba kilo kontrolu yaparmiyiz yoksa direk.doguma mi.odaklaniriz

Evet dr da oyle.yazmiş oglen agir yiyin diyor aksami hafif gecistirin ..bi de son aya gelince acaba kilo kontrolu yaparmiyiz yoksa direk.doguma mi.odaklaniriz

Muhtemelen ben eğer 10 kg altında almış olursam hamileliğin 39. Haftasındayken son haftayı hamileliğin keyfini sürerek yiyerek geçiririm :KK48:

Di mi canım.. Gözüm korktu 2 haftada 900 gr alınca. Şimdi yeni hedef koydum. 1 Aralık’la kadar 62.00 . İnşallah tuttururum:dondurma:

Ben 20+2 yim 54 ile hamile kaldım bugün tartıldım 59 olmuşum ama kendi vucudum da görünür bi kilo yok karnım çok sivri ve nasipse kızım olcak inşallah

Biyerden sonra insan sıkılıyo artık ilk zamanlardaki dikkati kalmiyo tabi şimdi ben 5 hafta kaldı diye biraz rahatım önceden bu haftalarda ne olacağını bilmediğimden çok dikkat ediyordum

Muhtemelen ben eğer 10 kg altında almış olursam hamileliğin 39. Haftasındayken son haftayı hamileliğin keyfini sürerek yiyerek geçiririm :KK48:
Bende öyle yapacam herhalde 10 kiloyu geçmezsem salarım biraz çünkü o nemli olan doğumdan sonra çok dikkat etmek kendime ödül vermiş olurum 5 haftaya 3 kilo alma hakkım var en fazla hedefimin dışına çıkmamak için bakalım artık son haftalar bi aksilik olmazsa

14.hafta kilo bildirimim

Hamilelik başlangıç kilom 75
Geçen hafta 76,6
Bu hafta 77,6

Maalesef bu hızla gidersem ben doğuma kadar yine yuvarlanırım tüm hafta boyunca evde hamur işleri vardı misafirler tatlılar derken sonuç ortada ama bu hafta hiç kilo almadan haftaya bildirim yapmayı planlıyorum ne kadar basabaşa olurum bilmiyorum umarım sizde durumlar daha iyidir

cool_lime cool_lime canim beni bu hafta ekleme pazar gunu ekle
Kızlar tahmin ettiğim gibi bugun de tartida 500 gr artti yani 1 gunde dunku listemle 500 gr oynadi inanin yesem olsa zoruma gitmez bi gariplik var bugun daha da az yeyip bol su ve limon olayina giricem birde afedersiniz acayip kabizlik var 1 haftadır belki ondandır yine başaramazsam gelen kiloyu kabullenicem artik

14.hafta kilo bildirimim

Hamilelik başlangıç kilom 75
Geçen hafta 76,6
Bu hafta 77,6

Maalesef bu hızla gidersem ben doğuma kadar yine yuvarlanırım tüm hafta boyunca evde hamur işleri vardı misafirler tatlılar derken sonuç ortada ama bu hafta hiç kilo almadan haftaya bildirim yapmayı planlıyorum ne kadar basabaşa olurum bilmiyorum umarım sizde durumlar daha iyidir
KIizlar noluyo bize yaa bir haftada 1 kilo ayda alicagimiz kilo sanki haftalardir dikkat etmemisiz gibi valla etmesemiydik ne :rapci:belki ayni kiloyu alirdik hem psikolojik olarak yipratmazdik kendimizi:110:

Back
X