• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Yok canım gayet kiloluydum 164 cm boy ile 70 kiloyla başladım ama gerçekten çok yedim gece yarısı uykudan uyanıp 2-3 dilim pasta yediğimi biliyorum hatta bir gece canım mantı istedi saat 1 de 1 paket hazih mantıyı hasladim yedim benim gibisi yoktur insan sürekli yemek düşünürmü biri bana çok yiyorsun dese oturup ağlıyordum piskopata bağlamıştım
Cidden iştahli mişsin o halde hamile kalipda kendini boyle tutman büyuk başarı

Kizlar dun butun gün normalinde altında yedim akşam yemedim sayilir dun gece bi dilim kadayıf yedim pişman değilim ama inanin tartiyi kaldirip aşağı atıcam bundan sonra bana doguma kadar tatli yok :duduk:hafta ici telafi etmem lazim

Kizlar dun butun gün normalinde altında yedim akşam yemedim sayilir dun gece bi dilim kadayıf yedim pişman değilim ama inanin tartiyi kaldirip aşağı atıcam bundan sonra bana doguma kadar tatli yok :duduk:hafta ici telafi etmem lazim
Akşam yeme canm direk kilo yapıyor yemezsende kendini sıkar sıkar daha fazlasını yersin tatlıları sabah ye gün boyu yakarsin ben genelde kahvaltıdan sonra tercih ediyorum hem tok olunca az yiyorum hemde öğleye kadar ev iş yemek koşturmazdan eriyo bi şekilde ben akşam canm kurabiye istemişti 4 5 adet pastane kurabiyesi 5.aydaki 2 kilodan birini onlar yüzünden almistim:110:

Akşam yeme canm direk kilo yapıyor yemezsende kendini sıkar sıkar daha fazlasını yersin tatlıları sabah ye gün boyu yakarsin ben genelde kahvaltıdan sonra tercih ediyorum hem tok olunca az yiyorum hemde öğleye kadar ev iş yemek koşturmazdan eriyo bi şekilde ben akşam canm kurabiye istemişti 4 5 adet pastane kurabiyesi 5.aydaki 2 kilodan birini onlar yüzünden almistim:110:

Kesinlikle bu çok doğru. Tatlıyı gündüz yiyince etkisi daha az oluyor. Gece yiyince amannn amannnn... ya da diyelim ki gece yediniz tatlıyı üzerinden 5-6 saat geçmesi lazım ki yatağa girelim. O da hamilelikte mümkün değil :(

Kesinlikle bu çok doğru. Tatlıyı gündüz yiyince etkisi daha az oluyor. Gece yiyince amannn amannnn... ya da diyelim ki gece yediniz tatlıyı üzerinden 5-6 saat geçmesi lazım ki yatağa girelim. O da hamilelikte mümkün değil :KK43:
Yani gece yatmadan 4 saat once idi bilemedim ki bizim burda tatlıcıya gece gidilir hadi gitmeyelim desem cocuklarin hakki na giriyorum ama gitsem de 1 dilim degil bi kac catal yerim artık

ÜYE ADI gebelik haftasibaşlangıç kilosu 19 ekim26 ekim 2 kasim 9 kasim 16 kasim 23 kasim 30 kasim @askbahcem 23 79 - - 86 86.7
cool_lime cool_lime 25 6566.9 68.3 67.7 67.5
N nnnadal 1575 76.8 76.6 77.6 78
@Htc3509 15 56.5 59 58.5 58.4 59.1
C charla 19 50.5 53.5 54.3 54.6 55
@evlimutlu9 9 63 64 64 64 -
Neseliyimmm Neseliyimmm 2558.5 60 60.5 60.9 61.3
rmys4203 rmys4203 34 74 79.5 80 81 81
V volveron 2555 58 57.9 58.2 58.5

[tr]

[td] @selennn [/td]
[td] 26[/td]
[td] 51 [/td]
[td] 52 [/td]
[td]52 [/td]
[td] 54 [/td]
[td] 54[/td]
[/tr]
[tr][/tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡
Merhaba bayanlar
Ya benim bi sorum olacak

Bende yeni hamileyim 6 hafta 5 günlük hamileyim kasık ve bel ağrım birden yok oldu kendimi hamile hissetmiom artk sadece geceleri göğüs ağrım var arada da hafif bulanti normalde bel ağrısı olması gerekmezmiydi

Bende yeni hamileyim 6 hafta 5 günlük hamileyim kasık ve bel ağrım birden yok oldu kendimi hamile hissetmiom artk sadece geceleri göğüs ağrım var arada da hafif bulanti normalde bel ağrısı olması gerekmezmiydi
Hayırlı olsun canm kişiden kişiye değişir olmaya da bilir benimde bel değil ama kasik agrım vardı birseymi varki neden belirti çok yok diye kendimi strese sokuyordum rahat ol kalbi de atıyormuş

Çok normal bir durum yaşıyosun ben ve bicol arkadaşım da boyle olmuştuk bazen cok iyi hamile degil gibi hissedersin bazenr cok kotu cok kafana takip sorun ettiysen dogum hast. Aciline gidip kalp atişini.duyabilirsin

Kizlaaar kizlar bir pazar kahvalti yaptim ki sormayin ozlemisimm yaa şuursuzca yemegi 8-) :D
Bugunde boyle gecerde yarindan itibaren yine aksam yemekerimi ve tatliyi keserim :)

Back
X