• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ha bi de hakkatten emzirme surecinde bunun yarisini yapsak gider hem.ezmirme de kalori yakiyor bir de şuanki temponun daha uzerinde oluruz galiba
Ay ben emzirme surecinde cok acikiyorum ve tatli krizi geliyodu hep ne zaman emzirme bitti istahim normale dondu ama hic kilo almadim dikkat etmeye baslayinca hizli hizli verdim oda bi sans tabi benim icin bide ustune alsaydim kilo emzirme doneminde yanmistim, bu sefer daha dikkatli olursam dogum kilolarim hizla gider belki

Kahvalti menemen. Canim dun geceden beri sarimsakli yogurt istiyordu. Oglen Biberleri kozledim ustune sarimsakli yogurtla bir dilim ekmek yedim.aslinda makarna ile yapicaktim ama son anda vazgectim. Daha iyi oldu. Hem hafif hem de lezzetli :) aksam 4 yemek kasigi pilav, kucuk bir parca biftek ve Coban salata. Arada karpuz, az bisey uzum yedim. Diger arada ceviz ve kuru uzum. Ha bir adet de biskuvi yedim. cocuklar tikistirdi agzima :KK70: dolapta guzel mi guzel sutlu, findikli cikolata var. gozum onda :) cocuklar yatsin, kahve yaninda koca bir parca yicem.

Ay ben emzirme surecinde cok acikiyorum ve tatli krizi geliyodu hep ne zaman emzirme bitti istahim normale dondu ama hic kilo almadim dikkat etmeye baslayinca hizli hizli verdim oda bi sans tabi benim icin bide ustune alsaydim kilo emzirme doneminde yanmistim, bu sefer daha dikkatli olursam dogum kilolarim hizla gider belki
Kac yil oldu dogum yapali ben de emzirme de yedim de yedim acayip kosturuyodum 2 cocuk 1 yaşarayla oldu ama kilo veremedim acayip yedim ondan galiba tabi uzerinden 6bucuk yil geçti o yememden eser kalmadı acaba diyorum bunda daha bilincliyim cabuk verirmiyim ya da o donem gibi mi olurum Allah korusun

Kahvalti menemen. Canim dun geceden beri sarimsakli yogurt istiyordu. Oglen Biberleri kozledim ustune sarimsakli yogurtla bir dilim ekmek yedim.aslinda makarna ile yapicaktim ama son anda vazgectim. Daha iyi oldu. Hem hafif hem de lezzetli :) aksam 4 yemek kasigi pilav, kucuk bir parca biftek ve Coban salata. Arada karpuz, az bisey uzum yedim. Diger arada ceviz ve kuru uzum. Ha bir adet de biskuvi yedim. cocuklar tikistirdi agzima :KK70: dolapta guzel mi guzel sutlu, findikli cikolata var. gozum onda :) cocuklar yatsin, kahve yaninda koca bir parca yicem.
Oyyy o kahve ile cikolata :dondurma:
Bende şimdi sütlü kahve yaptım.kendime kalorisiz rahat tuketebildigim en buyuk zevkim bu galiba

Kac yil oldu dogum yapali ben de emzirme de yedim de yedim acayip kosturuyodum 2 cocuk 1 yaşarayla oldu ama kilo veremedim acayip yedim ondan galiba tabi uzerinden 6bucuk yil geçti o yememden eser kalmadı acaba diyorum bunda daha bilincliyim cabuk verirmiyim ya da o donem gibi mi olurum Allah korusun
Kizim 2.5 yasinda

Oyyy o kahve ile cikolata :dondurma:
Bende şimdi sütlü kahve yaptım.kendime kalorisiz rahat tuketebildigim en buyuk zevkim bu galiba
Aynen. Kahvesiz bir hayat dusunemiyorum :) her Sabah gune bir fincan kahve ile baslarim. Icmezsem kendime gelemiyorum :D Sana da afiyet olsun canim.

Kahvaltı
İnce ve küçük bir dilim pizza
5-6 tane soslu yeşil zeytin
Avuç içi kadar lavaş
2 tk tahin pekmez
Çay

Öğle
Az daha pizza

Ara
1 fincan sade Nescafe
3 tane hurma

Akşam
1 tabak bezelye yemeği
3 yk pirinç pilavı
Az lahana turşusu

2 mandalina
Yarım Trabzon hurması
Çay

Aynen. Kahvesiz bir hayat dusunemiyorum :) her Sabah gune bir fincan kahve ile baslarim. Icmezsem kendime gelemiyorum :KK70: Sana da afiyet olsun canim.
Al bendende o kadar hamilelikten önce 2 3 fincanı buluyordu koşturuyordum iş güç oturunca tek zevkim kahve oluyordu hamilelikte 1 fincana düştü artik

Yani kizim cok kosturmadi da bakalim bu gelen erkek insAllah onla nasil performans bekliyo beni :)
Erkekler çok hareketli olur diyorlar kızlar büyüdükçe nazlı hanım oluyorlar erkeklerde kıpır kıpır yapı gereği kızdan çok yorar seni annesi sağ sağlim doğsunlarda bu aldirdiklari kiloyu bi şekilde verdirmeleri lazım demi ama yok öyle :halay:

Erkekler çok hareketli olur diyorlar kızlar büyüdükçe nazlı hanım oluyorlar erkeklerde kıpır kıpır yapı gereği kızdan çok yorar seni annesi sağ sağlim doğsunlarda bu aldirdiklari kiloyu bi şekilde verdirmeleri lazım demi ama yok öyle :halay:
Aynen :D

Bu sabah tartim costu yine :D hafta sonu yediklerimden sonra aksi beklenmezdi zaten ama pisman degilim 8-) bugun yine iki gezmem var bakalim neler olucak en azindan tatlidan kacmayi basarabilirsem iyi olur :D

Bu sabah tartim costu yine :KK70: hafta sonu yediklerimden sonra aksi beklenmezdi zaten ama pisman degilim :cool: bugun yine iki gezmem var bakalim neler olucak en azindan tatlidan kacmayi basarabilirsem iyi olur :KK70:

Tatlı ve gezmelerden çektiğimiz kadar hiç bir şeyden çekmedik bu hamilelikte . Nefsimizle savaş veriyoruz :KK70: sürekli birileri çağırdıkça sırf gidip de yemiyim diye binbir türlü bahaneler uyduruyorum gitmemek için :KK70:

Tatlı ve gezmelerden çektiğimiz kadar hiç bir şeyden çekmedik bu hamilelikte . Nefsimizle savaş veriyoruz :KK70: sürekli birileri çağırdıkça sırf gidip de yemiyim diye binbir türlü bahaneler uyduruyorum gitmemek için :KK70:
Sabret 1 haftamiz kaldi tehlikeli haftalar ya hani 26 dan sonra hızı dusecekmiş :dua:

Aynn katılıyorum anneme bile gidesim gelmiyo evde iyi kötü hareket ediyorum oraya gidince annem aliyo çocukları benide yatırıyo hem yemekten hemde hareketsizlikten şişiyorum

Back
X