• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Canım ilk aydan beri aldım o kadar mide bulantısına bastırsın diye ekmeğe karbonhidrata yöneldim maalesef şimdi de hamile egzersizi yapıyorum her gün 20 dk havalar çok soğumadan da 1 saat yürüyordum:110:

Canım kilo gelir illaki de hadi ay sonu gelsin ya da orantılı 1 günde 1 kilo oynuyor nasıl iş ben anlamadım :110:
Aynen kilo gelecek ama ayda 1 kilo deniyor malesef gunde 1 kilo arti bizde de oldu oluyo bazen ama çok takılma 1 kilo fazlaligi gorunce limonlu su az yeme bol.hareketle geri gidiyor

Kahvaltı
Cok az lavas suzme peynir 3 zeytin 1 bardak süt
Ara:
Mandalina
Ogle:
1 kase yogurt biraz tursu
Bir tabak pilav ve kuru fasulye
Daha sonra fıstıklı cikolata bol miktarda :)
Aksam yemek yok ama tv izlerken bi suru abur cubur atistirdim, cuma rahatligi oldu bugun biraz

canim çok gecmiş olsun şimdi nasil.siniz yaa hamile halinle korkup yorulmuşsundur

Cok gecmis olsun,Allah yardımcınız olsun ayni zamanda...
Sağolun kızlar aslında korkmadim ufak bir incinme diye düşünmüştüm çarşamba akşamı düştü şişlik falan olmayınca Perşembe okula götürdüm ağrıyor diyordu cuma günü belki merhem falan verir diye götürdüm kırık olduğunu duyunca çok üzüldüm vicdan azabı oldu keşke Perşembe götürseydim simdş alçılı ama sıkıntıdan patlıyor babası şimdi sinemaya götürdü belki sıkıntısı gider

Sağolun kızlar aslında korkmadim ufak bir incinme diye düşünmüştüm çarşamba akşamı düştü şişlik falan olmayınca Perşembe okula götürdüm ağrıyor diyordu cuma günü belki merhem falan verir diye götürdüm kırık olduğunu duyunca çok üzüldüm vicdan azabı oldu keşke Perşembe götürseydim simdş alçılı ama sıkıntıdan patlıyor babası şimdi sinemaya götürdü belki sıkıntısı gider
Daha beterinden korusun Rabbim bunla savmış olun tekrar geçmis olsun

Çok geçmiş olsun canm rabbim acil şifa versin

Kizlar dun listemi yazamadim. Simdi yazayim bari :) Sabah bir bardak ilik limonlu su kuru erik,kayisi ve ceviz. Kahvalti birkac dilim sucuk, haslanmis yumurta, peynir domates bir dilim kizarmis ekmek. Oglen, Bol limonlu mercimek corbasi. Aksam, tavuklu ve Bol yesillikli sandwich ve ayran. Arada kahvemin yaninda birkac tane kucuk cikolata, uzum ve kucuk bir armut.

Sabah ac karnina hurma kayisi hoşafı 1 ceviz 1 yumurta 2 dilim den fazla ekmek (dayanamadim sıcak pide ) 2 zeytin 3 dilim peynir biraz reçel
Ara 1 elma
Oğle 4 yemek kaşigi sebzesi baya bol kısır salata gibi yaptım 1 bardak ayran
Ara 1 burcak bisküvi
Akşam 3 et kofte salata 1 dilim ekmek 1 kepçe mercimk corba

Kizlar bugun cok kotu bir mide bulantisiyla uyandim. Kahvalti falan edemedim :(. Neyse ki kendime geldim biraz.oglen bir kase mercimek corbasi ictim. Aksam Iki kucuk top ekmekle peynirli, domatesli sandwich yaptim yedim, bir bardakta kola ictim.

Back
X