Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uyuyorum benAcıkmadin mı?? Öğlen yememişsin
Hadi bakalım Allah bi avazda kurtarsın. Sağlıkla, huzurla bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun ayaklanır ayaklanmazda kilo bildirimi yaparım inşallah![]()
hosgeldinn.. hayirli olsunn :) baslangic ve guncel kilonu yazarsan ekliyim seni canim :)Kızlar merhaba.grubunuzu çok sevdim.maşallahınız var,gözlerime inanamadım.çok iyi durumdasınız.ben de motivasyon için katılmak istiyorum;çünkü ben normalde camış gibi yerimilk Doğumda 16kilo almıştım,şimdi almak istemiyorum.sizinle daha iyi atlatabilirim inş.ama siz çoook az yiyorsunuz yaf
700gr-900gr valla şaka gibi yarabbim.ben de bu insanoğullarından olmak istiyorum
duamız amin
![]()
Ay hadi bakalim Allah kurtarsinnn saglikla sihhatle :)Kızlar sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun ayaklanır ayaklanmazda kilo bildirimi yaparım inşallah![]()
Sağol canım,hepimizin hayırlı olsun.11+2 hamileyim.başlangıç 51.4 güncel 49.9hosgeldinn.. hayirli olsunn :) baslangic ve guncel kilonu yazarsan ekliyim seni canim :)
Rabbim.sagsalim kurtarsın inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun ayaklanır ayaklanmazda kilo bildirimi yaparım inşallah![]()
Sabah kayisi hurma hoşafi 1 bardak 1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim tahıl ekmek biraz recel tereyağ 4 zeytin
Ara 1 kucuk kurabiye kahve 1ceviz
Akşam 4 küçük sıkım mercimekli kofte salata ayran
Yatmadan k 1cay bardaği kefir le elma yerim
Maaşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun miniğineKızlar sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun ayaklanır ayaklanmazda kilo bildirimi yaparım inşallah![]()
Valla o konuda pek bi bilgim yok canım ama ilaclarini kullanirsan bi sıkıntın olmaz inşallhBugün doktora gittik keseyi görmek için. Ondan yana bi sıkıntı yok çok şükür. Kan tahlillerimde tiroidim eksik çıktı. Zaten tiroid için ilaç kullanıyorum, muhtemelen ya doz arttırıcaklar ya da ilaç değiştiricekler. Şuan bebek 5 haftalık görünüyo. Tiroid eksikliği bu kadar erken dönemde bebeğe zarar verir mi? Bilgisi olan var mı...
bence iyiymiş cnm . boy kilonu bilmiyorum ama, iyi gözüküyor.Canım ben 1600 kalori olarak sınır koydum![]()
Bu nedir yaaa?yememişsin sen,açsın aççççSabah kayisi hurma hoşafi 1 bardak 1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim tahıl ekmek biraz recel tereyağ 4 zeytin
Ara 1 kucuk kurabiye kahve 1ceviz
Akşam 4 küçük sıkım mercimekli kofte salata ayran
Yatmadan k 1cay bardaği kefir le elma yerim
ay canım Allah bir avazda doğurmanı nasip etsin. dualar seninleeee..Kızlar sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun ayaklanır ayaklanmazda kilo bildirimi yaparım inşallah![]()
Sihirli vitamin ilacı mübarek!!hangisi canım bu?gerçi midem falan bulanmasın ,çok kötü.nefret ediyorum bulantıdan.Vitamin ilacı iştah kesiyor onu anladim onunicince bisey yiyemiyorum midem bulanıyor baya sen naptın nasıl gidiyo
Canım 1,66 57 kg ile hamile kaldım ama başından beri düzenli alıyorum ilk trimesterda kilo alınmaması ya da 1 2 kg diyorlar ya ben kilo alan taraftaydım o sinirlerimi bozuyor zatenbence iyiymiş cnm . boy kilonu bilmiyorum ama, iyi gözüküyor.
Regenesis max canım kahvaltidan sonra yuttum tum gün oyle iştahımı kesti dun de cok az yedim bebek icin acaba az mı oldu diye düşünmedim değilKuzum çok az yiyorsunneyse o vitamin ilacı bizde kullanalım
Maaşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun miniğine![]()
Hoşgeldin canim buranin faydasıni göreceksin emin ol insallah istedigin kilo ile tamamlarsınKızlar merhaba.grubunuzu çok sevdim.maşallahınız var,gözlerime inanamadım.çok iyi durumdasınız.ben de motivasyon için katılmak istiyorum;çünkü ben normalde camış gibi yerimilk Doğumda 16kilo almıştım,şimdi almak istemiyorum.sizinle daha iyi atlatabilirim inş.ama siz çoook az yiyorsunuz yaf
700gr-900gr valla şaka gibi yarabbim.ben de bu insanoğullarından olmak istiyorum
duamız amin
![]()
Sabaha gider canım o 1 kilo artık ödeme daha çok müsaitizOff bugun +1 kilo gelmis dune nazaran biliyorum cogu odemde ne kadari kalicak bilmiyorum![]()
Ayy evet o bulantılar berbat bu ilacda biraz bulantı ile iştahsizlik yapıyor regenesisax canimSihirli vitamin ilacı mübarek!!hangisi canım bu?gerçi midem falan bulanmasın ,çok kötü.nefret ediyorum bulantıdan.