• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Valla sonra veroyomuşsun kendini niye kasıyorsun ki saglikli beslen hani abartma ama keşke bende doğum yapinca hizlica kilo versem bilmiyorum nasıl olucamm
Öncelikle bulantım yüzünden midem zaten almıyor.yesem hazmedemiyorum,saatlerce midem bulanıyor.nevrim dönüyor,çok yoruldum bu durumdan.ayrıca baktım sizlere kilo almadan da hamilelik oluyor,neden olmasın dedim.ve bu çok daha sağlıklı.boyum ne ki kilom ne olsun.valla takıntı mı yaptım ne oldu bilmem,kiloyla bozdum bu sefer.sizle de gaza geliyorum açıkçası.

Yok canım mevsimin değil . Bende bilmiyorum yerine ne olabilir ama yemeden de edemiyorum çok seviyorum :KK49:
Valla ben domatessiz kahvaltı yapamıyorum,yaz kış fark etmez.

Ilık su + 2 kayısı
Kahvaltı : küçük bazlamanın çeyreğine tulum peyniri ile tost,yarım haşlanmış yumurta,3 çeri domates,6 siyah 4 yeşil zeytin,inçe dilim yağsız hellim kızartma.
Ara : çeyrek elma,1 kurabiye
Akşam : 1 kase tarhana çorbası,sandviç ekmeğine kaşarlı,sucuklu tost.
Ara : 1 muz
Gayet sağlıksız bir menü oldu,ama yiyemiyorum.hayatım peynir ekmek ve türevleri oldu.

Sabah, ilik limonlu su, ceviz, kuru uzum,kayisi,erik. Kahvalti 2 haslanmis yumurta. Oglen, cheeseburger ve az bisey patates kizartmasi. Aksam, tavuk but, coleslaw ve yine az bisey patates kizartmasi :) butun gun disaridaydim. Ogle ve aksam yemegini disarida yedim. O yuzden kotu bir listen oldu.

Kalktığım gibi bir büyük bardak su
Kahvaltı menemen (çok az yedim)
Öğle kivi
Akşam salata beyaz peynir
Maç izlerken bir bardak süt
Tamam seni örnek alayım diyorum ama bacım sen ölüm orucuna girmişsin.bu nedir ya?yok bile yok :KK53:
Ben bunları bu bulantılarla yiyebilirim;ama 31.haftada bu yeterli gelir mi bana?zor valla.keşke başarsammmm.kıskanıldın!!

Sabah, ilik limonlu su, ceviz, kuru uzum,kayisi,erik. Kahvalti 2 haslanmis yumurta. Oglen, cheeseburger ve az bisey patates kizartmasi. Aksam, tavuk but, coleslaw ve yine az bisey patates kizartmasi :) butun gun disaridaydim. Ogle ve aksam yemegini disarida yedim. O yuzden kotu bir listen oldu.
Nefis menü olmuş bu,hafta sonu can Boğaz’dan gelir menüsü

-elma sirkeli limonlu ilik su
Kahvalti;
7 yesil zeytin suzme peynir lavasa renkli biberli sucuklu tost
Ara 1
Kucuk bir parca cikolata
Ara 2
meyve tabagi (mandalina muz portakal )
Akşam
Sulu kofte corbasi 2 tabak dolusu
-Daha sonra saat 9 gibi dayanamayip 1 kasedaha ictim:))
Bol köfteli patatesli havuclu oldugu icin tok tuttu sanirim yada cok bol bol içtiğim icin :)

-elma sirkeli limonlu ilik su
Kahvalti;
7 yesil zeytin suzme peynir lavasa renkli biberli sucuklu tost
Ara 1
Kucuk bir parca cikolata
Ara 2
meyve tabagi (mandalina muz portakal )
Akşam
Sulu kofte corbasi 2 tabak dolusu
-Daha sonra saat 9 gibi dayanamayip 1 kasedaha ictim:))
Bol köfteli patatesli havuclu oldugu icin tok tuttu sanirim yada cok bol bol içtiğim icin :)
Elma sirkeli limonlu ılık su kimin tavsiyesi canım merak ettm tüyo mu ;)

Elma sirkeli limonlu ılık su kimin tavsiyesi canım merak ettm tüyo mu :KK66:
Yani ilk burada okumustum aylaaar önce.. daha sonra arkadasim evde yapip hediye etmisti hamileligimin baslariydi ve sanirim idrar yollari enf. Oldum yada mantar bayaga sktintiliydim kasiniyodu sonra elma sirkeli su iceyim dedim o bide bicok seye faydali o zaman halsizligim falanda vardi bi basladim icmeye bayaga iltihap akti sanki icimden afedersin, enerjimide yukseltti o zaman. Bayaga arastirdim sonra hamilelikte bir zarari var mi diye ama cok abartili kullanmiyorum bi salata veya tursudada tuketmis olabilirim diye dusundum kendi kendime.. :) o zamandan beri icmeye çalışıyorum :) birde ev yapimi ile hazir olan cok fark ediyor ev yapimi olan hic midemi rahatsiz etmedi

Yani ilk burada okumustum aylaaar önce.. daha sonra arkadasim evde yapip hediye etmisti hamileligimin baslariydi ve sanirim idrar yollari enf. Oldum yada mantar bayaga sktintiliydim kasiniyodu sonra elma sirkeli su iceyim dedim o bide bicok seye faydali o zaman halsizligim falanda vardi bi basladim icmeye bayaga iltihap akti sanki icimden afedersin, enerjimide yukseltti o zaman. Bayaga arastirdim sonra hamilelikte bir zarari var mi diye ama cok abartili kullanmiyorum bi salata veya tursudada tuketmis olabilirim diye dusundum kendi kendime.. :) o zamandan beri icmeye çalışıyorum :) birde ev yapimi ile hazir olan cok fark ediyor ev yapimi olan hic midemi rahatsiz etmedi
Şifa olsun canım sana da kuzuna da. Zaten asıl doğada organik olan şeyler şifa.

dünkü menüm :)
sabah: Bol peynir, 1/2 simit,1/2 poğaça,20 kdr zeytin(aşırı severım), bol domates,salatalık
öğlen: kahve dünyası peynirli zeytin ezmeli sandviç,laktozsuz sütlü americano
akşam: 1/2 kase mercimek çorbası,portakallı kereviz yemeği,3 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kase yoğurt
ara: 1/2 armut,1/2 portakal

kızlar tansiyonu çok düşük olan varmı ya? ilk 3 ay 9-6 dı şimdi 20 haftamda 8,5-4,5 oldu 3 gündür böyle ve baş ağrısı yapıyor. tuzlu falan yiyorum çıksın diye ama banamısın demiyor ya :(

kızlar tansiyonu çok düşük olan varmı ya? ilk 3 ay 9-6 dı şimdi 20 haftamda 8,5-4,5 oldu 3 gündür böyle ve baş ağrısı yapıyor. tuzlu falan yiyorum çıksın diye ama banamısın demiyor ya :KK43:

Canım benimde tansiyonum hep düşüktür tabi gebelikte daha da düştü.Hatta bi kere bayıldım cheek up yapıldı çok şükür birşey çıkmad. DR bana hep acıkmadan yiyeceksin demişti az az sık sık...

Canım benimde tansiyonum hep düşüktür tabi gebelikte daha da düştü.Hatta bi kere bayıldım cheek up yapıldı çok şükür birşey çıkmad. DR bana hep acıkmadan yiyeceksin demişti az az sık sık...
bebeğe bir zararı yok sanırım, şimdi okudum vücut kanın çoğunu bebeğe yollamak için önlem alıyormuş oyüzden düşüyormuş

bebeğe bir zararı yok sanırım, şimdi okudum vücut kanın çoğunu bebeğe yollamak için önlem alıyormuş oyüzden düşüyormuş
evet bebeğe bir zararı olduğunu duymadım. Bir de bol su içmelisin. zaten ay ilerledikçe normale biniyor. ben şu an limonlu su bile içebiliyorum.

Back
X