Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam belki 1 haftada fazla gibi duruyor ama dikkat edersin haftada 500 olur o inan bebeģin kilo durumu daha önemli meden bilmiyorum dunden beri yedigimiz yemeklwrde bebeģin hakkinin daha cok olduğunu dusunmeye basladim 20 ila 30 arasindaki katiliğımı bıraktım bi de eminim sen bi kac gune o 1300 ü yarıya çekersinSimdi tartildim 70.7 ciktim bikac gundur boyle cikiyorumbir umit kahvaltidan once yine tartilicam eger dusmez ise bir haftada 1.300 gram alarak rekor kirmis olucam
onumuzdeki hafta dikkat etmeliyim bu hafta hic etmedim ay sonuna kadar artik kilo almamam lazim.kendime koydugum hedefte bu ayki kilo alma hakkim coktan doldu.
Alır canım alır.herkes aynı durumda.haftaya kurtarırsın inş.moralini bozma.ödem falan olmuş olabilir.Kızlar ben bu hafta yine şiştim neden böyle oluyor anlamıyorum tartı aniden 1 kilo fazla gösteriyor ve sonraki günler inmiyor insan 1 günde bir kilo alabilir mi ya
Başlangıç 75
Geçen hafta 81,5
Güncel 82,9
Hafta 21
Bu moral bozukluğu ile haftaya toparlarsın canım.amannn zaten geneline baktığımızda 30.haftada 5kilo çok çok iyi.kasma kendini de bebişi de.Simdi tartildim 70.7 ciktim bikac gundur boyle cikiyorumbir umit kahvaltidan once yine tartilicam eger dusmez ise bir haftada 1.300 gram alarak rekor kirmis olucam
onumuzdeki hafta dikkat etmeliyim bu hafta hic etmedim ay sonuna kadar artik kilo almamam lazim.kendime koydugum hedefte bu ayki kilo alma hakkim coktan doldu.
Canım sen daha başlangıç noktasına bile gelmemişsin boyunu bilmiyorum ama kilon az dert edilecek birşey yokHafta :11
Başlangıç :51.4
Güncel :50.3
Geçen hafta:49.8 di 500gr aldım,maş tebrik ediyorum kendimi.11 de böyleysem 30da yuvarlanırım artık
Cok gecmis olsun canim.cool_lime cnm annemde kaldim dun aksam capaya ufak bir operasyona götürüyorum onu, tartılamadım. Yarin sabah yazsam olur mu
![]()
Aman dikkat et canım limonlusuyu biraz çoğaltabilirsin iyi gelirTesekkurler kizlarSaģlikla zamaninda gelsinlerde hepimiz icin duam.bu canım idrar yolu enfeksiyonum cok yuksek cikmis ayrica 3 gundr sancım cokdu baya cektiriyor erken dogum tehdidi dedi dr baya ilac verdi antibiyotik fitil falan o tedirgin etti beni
Çok iyi ya ben bu hafta çok acıktım hepSabah ilik limonlu su ceviz, kuru erik ve kayisi. Kahvalti haslanmis yumurta yarim dilim kizarmis ekmek. Oglen, ton balikli, peynirli tost sandwich ve sicak cikolata(disaridaydim) aksam, az bulgur pilavi. Bol yogurt. Arada mango ve mandalina.
Limonlu su iciyomusjn canim hic degilse sabah 1 bardak ilik limonlu su icmek gerkiyormuş bide bu haftalar tehliklei emin olKızlar ben bu hafta yine şiştim neden böyle oluyor anlamıyorum tartı aniden 1 kilo fazla gösteriyor ve sonraki günler inmiyor insan 1 günde bir kilo alabilir mi ya
Başlangıç 75
Geçen hafta 81,5
Güncel 82,9
Hafta 21
Ya daha 49 lardasın hic bisey bu canımHafta :11
Başlangıç :51.4
Güncel :50.3
Geçen hafta:49.8 di 500gr aldım,maş tebrik ediyorum kendimi.11 de böyleysem 30da yuvarlanırım artık
Aman canım dikkat tehlikeli haftalarin bitmesine az kaldi aslinda bu hafta cokda abartmadın listeni yazmistin hepKizlaaaar bir kilocukda benden25. Hafta gecen hafta 56.4, guncel 57.5 Bu hafta gercekten cok kotu yedim ama. O yuzden gelen bir kilo hic surpriz degil bana. Allahtan daha fazla gelmedi. Hergun disaridaydim ve tutamadim kendimi. cok yedim, cok saldim.
Boyum kısa 1.57.top gibi oluyorum kilo alınca.ayrıca daha 11.haftadayım,kilo almak içim çok erken canım.20,30larda ne yaparım yoksa.Canım sen daha başlangıç noktasına bile gelmemişsin boyunu bilmiyorum ama kilon az dert edilecek birşey yok
Yok olmaz atarız seni!!!cool_lime cnm annemde kaldim dun aksam capaya ufak bir operasyona götürüyorum onu, tartılamadım. Yarin sabah yazsam olur mu
![]()
Menülerine baktım,dışarda olmana rağmen hiç fazla bişey yoktu kiiiKizlaaaar bir kilocukda benden25. Hafta gecen hafta 56.4, guncel 57.5 Bu hafta gercekten cok kotu yedim ama. O yuzden gelen bir kilo hic surpriz degil bana. Allahtan daha fazla gelmedi. Hergun disaridaydim ve tutamadim kendimi. cok yedim, cok saldim.
Yediklerimi yaziyorum iste canim. Bilmiyorum ki nasil geldi bu kadar kilo. Gerci dedigim gibi bu hafta doymak bilmedim. Porsiyonlarim biraz daha buyuktu. Ve esim hep beyaz ekmek almis. Normalde ya Kepek ya da tam tahil yiyorum Ben. Belki onunda etkisi vardir. Bilemiyorum. Neyse artik bu hafta toparlamaya calisacagim insallah. Yaa bi de arada cocuklardan patlamis misir cips falan asirdim. AMA cok degil. Hadi olsun olsun bir avuc. O kadar kacamaktan kilo gelmedi imkansiz. Bu hafta hep disaridaydim ve cok yuruduk de.Boyum kısa 1.57.top gibi oluyorum kilo alınca.ayrıca daha 11.haftadayım,kilo almak içim çok erken canım.20,30larda ne yaparım yoksa.
Yok olmaz atarız seni!!!
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin.
Menülerine baktım,dışarda olmana rağmen hiç fazla bişey yoktu kiii