• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kizlar merhaba annemde kaliyorum ve yogun geçiyor ilk musait zamanimda guncellermeleri yapicam..

Dogru kuzum, insan istahli oluyor cok. Birde perinataloga gittim bugun 4 gun gerideymiş bebek onceden demedi doktorum birsey . onemli degil dedi adam ama kafama takildi:KK43:
Bildiğim kadarıyla 1 hafta falan onemli degil gec döllenme olabiliyomuş 2 hafta falan olursa sorun oluyo zaten ileriki haftalarda toparlıyor

Kahvaltı: 1 yumurta,domates,salatalık,1 dilim peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,3 zeytin, biraz reçel,

Öğle: kete,yaprak sarma,yaş pasta,yarım ıspanaklı börek,yarım kurabiye(ah şu günler..)

2 kaşık nar yedim, 1 mandalina yer yatarım

Kızlar baby shower bitti bende bittim acaip derecede öksürüyorum sabah doktora gittik eşimle kuru öksürüğüm var bitkisel ilaç verdi onu içince rahatlıyorum biraz

Kızlar baby shower bitti bende bittim acaip derecede öksürüyorum sabah doktora gittik eşimle kuru öksürüğüm var bitkisel ilaç verdi onu içince rahatlıyorum biraz
Aman canım dikkat et bol bol dinlen soğuk buhar iyi geliyor, gece tutarsa da yüksek yastıkla yat, ayrıca pekmez, bal daha çok artırmış öksürüğü... Ben ne çektim 3 hafta da ancak geçti

Sabah uyaninca: 2 minik kuru erik
Kahvaltı: 1 dilim fıstık ezmeli ekmek, 1 cay bard kakaolu süt
Oglen: 2 dilim ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 7 zeytin, recel,bal
Ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz
Ara: 1 armut
Aksam: kremasiz brokoli.corbasi, hindi kapama, 3 kasik bulgur pilavi, bol salata, 2 kasik yogurt
Ara: 25 gr kabak çekirdeği
Haftasonu ille kaçıyor:)

Aman canım dikkat et bol bol dinlen soğuk buhar iyi geliyor, gece tutarsa da yüksek yastıkla yat, ayrıca pekmez, bal daha çok artırmış öksürüğü... Ben ne çektim 3 hafta da ancak geçti

Eneeeeğm çok teşekkür ederim tatlım bende habire bal limon yapıp içiyordum dün gece 1 saat bile uyumadım hep öksürdüm çok zor

Sabah uyaninca: 2 minik kuru erik
Kahvaltı: 1 dilim fıstık ezmeli ekmek, 1 cay bard kakaolu süt
Oglen: 2 dilim ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 7 zeytin, recel,bal
Ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz
Ara: 1 armut
Aksam: kremasiz brokoli.corbasi, hindi kapama, 3 kasik bulgur pilavi, bol salata, 2 kasik yogurt
Ara: 25 gr kabak çekirdeği
Haftasonu ille kaçıyor:)
Yine de iyisin daha ne olsun

Back
X