Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende senin gibiyim, diyestsyene gidip 10 kilo vermiştim sonra ara verdm 3 4 kilosunu aldım sonra hamile kaldım. 1 2 kilo da aldım 76 yım suan ve daha 7. Hafta.. Birbirimize destek olalım
Tamam canım sevinirim benim bugün mide şişkinlgm var mesela yudum yudum su iciyrm zorla. Aksam yemeğini 4 5te yiyip sonra ara öğün yoğurt yada meyve yiyorum senn uydgn bir menü var mı. Nasıl gidiyor

Tamam canım sevinirim benim bugün mide şişkinlgm var mesela yudum yudum su iciyrm zorla. Aksam yemeğini 4 5te yiyip sonra ara öğün yoğurt yada meyve yiyorum senn uydgn bir menü var mı. Nasıl gidiyor

Hiç uyamıyorum ben düzenli yiyemiyorum, düşük rskim var diye yatıyorum hep. Annemde değilsem eşim de olmayınca gün boyu dolapta ne bulursam saçma sapan besleniyorum. Ama başlıycam inşallah sebze ve meyve ağırlıklı yemeye

Ağustostan beri gdyrm diyetsyne canım 13 kilo vermstm 10 kilom daha vardi ama hamile kaldm şimdi öylesine korkyrm ki kilo almaktn haftada en az 4 gun yürüyüşe baslicm. Yeme konusunda dedgn gibi diyetysnn dedgnden cikmaycgm inşallah burda da destek olunca bende sizler gibi basarcm inşallah.
Valla ne yalan soyliym bende çok korkuyordum inan vücud kilo almak istiyor saglikli beslenme ve hareketle halledilir inşallah

Hiç uyamıyorum ben düzenli yiyemiyorum, düşük rskim var diye yatıyorum hep. Annemde değilsem eşim de olmayınca gün boyu dolapta ne bulursam saçma sapan besleniyorum. Ama başlıycam inşallah sebze ve meyve ağırlıklı yemeye
O zaman öncelik evde sadece sağlıklı atistirmalk şeyler olması diğer sagliksz yemeklr gitmeli. Çığ badem ceviz fındık her sabah kahvaltıda yemelisn az da olsa. Çorba mesela mutlaka iç bulantın yoksa sağlıklı şeyler ye ki vücutta depolansn;)

Sabah 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim tahilekmek 2 dilim peynir birkac catal recel helva Ara yok Oğle 2 sıkım yağlı köfte (2 dilim ekmek kadar var dir )bol salata Akşam 1 biber dolma 1 kepce etli kuru fasulye 2 kaşik bulgur pilavı Cayın yanına .... malesefff 1 dilim baklava 2 kestane
Karbonhidrat oldu hep anne evinde anca bukadar kontrol edebildm :KK43:

Sabah ilik limonlu su, kuru erik. Kahvalti, omlet, peynir,biber, domates ve bir dilim kizarmis ekmek. Ara bir yesil elma. Oglen, etli bezelye, pilav ve biraz tursu. Arada yarim muz ve portakal. Aksam, bir kase corba ve bir dilim ekmek ve salata. Kahve yaninda yine kitkat yedim. baska birsey yemem herhalde bugun.

selam kızlar :( 1 haftadır deli gibi griple uğraşıyorum işe de gelemedim. birde safra taşı ağrısı eklenince mahvoldum :(( mecbur sebze ağırlıklı beslenicem daha fazla. gece 3 e kdr ağlaya ağlaya ağrı çekip yorgunluktan uyuyakalmışım. gebelikte başka başında olan varmı bu durum ? İnş herkes iyidir.

selam kızlar :KK43: 1 haftadır deli gibi griple uğraşıyorum işe de gelemedim. birde safra taşı ağrısı eklenince mahvoldum :KK43:( mecbur sebze ağırlıklı beslenicem daha fazla. gece 3 e kdr ağlaya ağlaya ağrı çekip yorgunluktan uyuyakalmışım. gebelikte başka başında olan varmı bu durum ? İnş herkes iyidir.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kısa zamanda.

Kizlar yapabildigimi kadar düzenli yemeye yeniden gecicem kendimi cok kotu hissediyordum boyle daha mutluyum sanki
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim tam tahil ekmek
2 catal reçel
2 dilim peynir
Ara 1 kahve 1 minik kare cikolata
Ara 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Akşam 6 yemek kasiği ispanak 1 yumurta yarim kase yogurt 2 dilim ekmek
Yatmadan elma yerim belki

listen çok iyi canım

selam kızlar :KK43: 1 haftadır deli gibi griple uğraşıyorum işe de gelemedim. birde safra taşı ağrısı eklenince mahvoldum :KK43:( mecbur sebze ağırlıklı beslenicem daha fazla. gece 3 e kdr ağlaya ağlaya ağrı çekip yorgunluktan uyuyakalmışım. gebelikte başka başında olan varmı bu durum ? İnş herkes iyidir.
geçmiş olsun..

Günaydın kızlar
Bu aralar bir yoğunluktur gidiyor. Pek dikkat edemedim kiloma listeme bugünden itibaren yeniden liste paylaşacağım. Zaten ne yürüyüş ne hareket var. En tonton ben bitiririm galiba bu grubu :duduk:

Günaydın kızlar
Bu aralar bir yoğunluktur gidiyor. Pek dikkat edemedim kiloma listeme bugünden itibaren yeniden liste paylaşacağım. Zaten ne yürüyüş ne hareket var. En tonton ben bitiririm galiba bu grubu :duduk:
E hadi liste paylasmayinca düzensiz oluyo demi yok canim en tontonu olmazsin buraya gelenlerin hepsi saldım demiyor bi sekilde bi yerden tutuyo
Çok gecmisolsun canim kış hamileliginin dezavantaji da hastaliklar galiba bitkisel biseyler yapmakdan başka çare yok galiba bolcs dinlenmelisin

Kizlarrrr
Doktora gittim bugun 1 ay once 68.6 idim bugun 71.8 ciktim ikisindede ac karinaydim montsuz tartildim :(( şok bir kilo artisi :)
Bebek 1.800 gr. Dedi

E hadi liste paylasmayinca düzensiz oluyo demi yok canim en tontonu olmazsin buraya gelenlerin hepsi saldım demiyor bi sekilde bi yerden tutuyo

Çok gecmisolsun canim kış hamileliginin dezavantaji da hastaliklar galiba bitkisel biseyler yapmakdan başka çare yok galiba bolcs dinlenmelisin
çok saol canım

Off moralim bozuldu bu artisa, gerci dikkat etmedim baska ne olucakti.. tekrardan saglikli yeme duzenine geciyorum an itibari ile.. kendime lohusa pijamalari alirken cok buyuk almadim o yuzden cok kilo alma sansim yok
Yarindan itibaren:
-Makarna-pilav-börek ve beyaz ekmekyok
-Tatli yok "belki sutlu tatli arada olabilir"
-meyve suyu sekerli icecekler yok
-abur cubur asla yok ozellikle cikolata
-geceleri atistirmak yok
-eger dayanamayip yedigim seyler olursa diğer ogunde denge yapicam
+bol bol sebze,sut ürünleri, yesillik ve meyve var :) ocak ayi kilomu almis sayiyorum kendimi ona gore hareket edicem
Yarindan itibaren liste paylasimlarimla karsinizdayim kizlar :))

Sabah Yumurta peynir 3 zeytin 2 sigara böreği 1 dilim ekmek Ara yok Oglen gündeydim 5 kaşik sebzeli pilav 1 dilim pasta 3 kurabiye 1 biskuvili top Daha da yemem midem kötü yine 1 elma yerim (sagliksiz ama misafirlik olunca boyle oluyor )

Kahvalti;2, 3 adet selanik gevregi
Latte
Ara; Yarim gofret
Oglen: Ispanakli peynirli gozleme-ayran
Ara; Cayin yaninda 1 dilim rulo pasta
Aksam;1 portakal
(Örnek bir menu degil ama liste paylasmaya baslamak istedim )

Ödem falan da vardır neyse dikkat edince azalır zaten saliverince illaki artıyor
Aynen canim dikkat etmedim hic aslinda surekli biseyler yeme peşindede degilim diger hamileligimden cok farkli digerinde aklimda surekli yemek vardi simdi oyle degilim zararli seyler yemesem sknti olmicak yani

Back
X